Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1015 of 1175 FirstFirst ... 15 515 915 965 1005 1013 1014 1015 1016 1017 1025 1065 1115 ... LastLast
Results 20,281 to 20,300 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20281 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post
    Ce jocuri gen UFC Undisputed 3 si EA Sports MMA mai stiti?? Fara box, ma interesa un K-1 dar din cate am citit, inca n-a aparut joc!
    in afara de cele enumerate de tine nu mai sunt pe ps3 si x360. din pacate vei gasi numeroass titluri din aceasta categorie pe consolele mai vechi http://www.giantbomb.com/kickboxing/3015-4740/games/

2. #20282 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by az_faust View Post
    Buba este ca imi cere card (bila neagra Sony) ca sa il activez si eu nu ma complic cu lucruri necurate. Ai PM.

Sterge din mesaje ca nu pot sa iti trimit.
    Ah, pai atunci lasa, nici eu nu ma bag la carduri. Credeam ca e un cod pur si simplu si nu-ti cere nimic altceva, ai doar 30 de zile de + and thats it, no strings attached. Ms oricum.

3. #20283 SP
    Junior Member rodelmodel's Avatar
    salut,cine ma poate ajuta,va rog.mi-am pierdut salvarea de la tomb radier 2013,eram undeva pe la 50%,dupa ce reusesti sa scapi cu sam si te duci pe insula aceea sa repari barca.pe net am gasit doar salvari 100% si vreau as termin jocul dar nu am chef sa-l iau iar de la 0.
    ma ajuta careva? mersi mult

4. #20284 SP
    ma faceti sa rad, puneti un card la intamplare cu datele corecte, va ia 2 minute, activati codul si dupa stergegi cardul atasat contului, alte 2 minute, in total va trebuie aproximativ 5 minute din viata voastra pentru o luna gratuita cu jocuri ps+ unde primiti o gramada de jocuri bune si nu o sa va ia nimeni niciun leu de pe card, acum daca sunteti prea lenesi sa faceti pasii de mai sus... e treaba voastra

5. #20285 SP
    Junior Member kuraudiu's Avatar
    salut,

se poate schimba adresa la psn? sau in caz ca trebuie sa fac cont nou, pot sa copiez cumva toate trofeele pe contul nou?

problema-i urmatoare...am facut cont cu adresa de Usa, insa la tara am pus RO, in urma cu cativa ani, nu stiam pe atunci ce si cum! am continuat sa joc asa...acum insa am un joc cu redeem code si tot am incercat sa bag codu si nu merge! jocul de regiunea 2, din Uk

6. #20286 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    nu se poate schimba adresa la psn odata facuta.
    cel mai bine iti mai faci pe consola un cont de uk, pe care dai redeem la code si iti va fi detectat pentru toti userii de pe consola (implicit cel pe care ai trofee).

ps: vezi ca au fost niste jocuri unde aveai content doar de pe userul de pe care ai activat codul (God of War: Ascension cred)., dar majoritatea pot fi jucate de pe toate conturile de pe consola

7. #20287 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by kuraudiu View Post
    salut,

se poate schimba adresa la psn? sau in caz ca trebuie sa fac cont nou, pot sa copiez cumva toate trofeele pe contul nou?

problema-i urmatoare...am facut cont cu adresa de Usa, insa la tara am pus RO, in urma cu cativa ani, nu stiam pe atunci ce si cum! am continuat sa joc asa...acum insa am un joc cu redeem code si tot am incercat sa bag codu si nu merge! jocul de regiunea 2, din Uk
    Tu ai creat un cont de Romania, dar cu adresa gresita. Adresa o poti schimba, tara nu.
    Referitor la joc, nu merge sa folosesti codul pentru ca Romania nu are store. Zona este buna (2 - Europa).
    Urmeaza sfatul lui lilmonkey

8. #20288 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Oricum n-am loc pe hard, phatul meu de 60 urla de durere cand mai pun ceva pe el . Mai bine sa se bucure altcineva de codul ala, decat sa-l iau eu si sa ma uit la el.

9. #20289 SP
    Junior Member kuraudiu's Avatar
    mersi baieti! e vorba despre the last of us! o sa fac un cont de uk atunci, tnx

10. #20290 SP
    last of us va merge sigur, il am si eu si l-am activat pe contul de uk si il joc de pe contul de us. good luck

11. #20291 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ma faceti sa rad, puneti un card la intamplare cu datele corecte, va ia 2 minute, activati codul si dupa stergegi cardul atasat contului, alte 2 minute, in total va trebuie aproximativ 5 minute din viata voastra pentru o luna gratuita cu jocuri ps+ unde primiti o gramada de jocuri bune si nu o sa va ia nimeni niciun leu de pe card, acum daca sunteti prea lenesi sa faceti pasii de mai sus... e treaba voastra
    de unde iei date de card din UK?

12. #20292 SP
    am facut cu un card din RO, era unul de student de la BCR si am pus adresa din voluntari, ca nu stau chiar in bucuresti, si codul postal bun si strada si mi l-a acceptat, dupa l-am sters din setari si am dat si auto renewal off. nu e complicat deloc si in 5 minute rezolvi, eu cred ca merita pentru 30 de zile de PS+ gratuite si dupa poti sa-ti iei pe un an sau 3 luni daca va convine oferta. BTW sa incercati guide-ul din semnatura ca astfel veti sta o vesnicie la un simplu joc, iar U3 are vrei 35 de GB

13. #20293 SP
    Member tdkftw's Avatar
    Salut baieti, am si eu o mica nelamurire, daca imi fac cont si de US pot sa cumpar si jocuri de pe US sau imi va da eroare din cauza regiunii?

Eu in momentul asta folosesc cont de UK, pot sa le folosesc in paralel?

14. #20294 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Salut,
    Daca iti faci cont de US poti cumpara de pe store-ul de US cu PrePaid Cards de PSN US. Jocurile pe care le iei si instalezi in consola pot fi accesate de toti userii de pe acea consola - implicit si cele de Europa (UK), RO etc.

Si eu am PS Plus si de US si de UK. Contentul instalat de pe ambele poate fi accesat de pe fiecare cont in parte fara probleme (deci, merg si in "paralel").

15. #20295 SP
    da poti, orice joc cumparat de pe un cont va fi valabil pentru toate conturile, cu cateva mici exceptii, cum ar fi GOW: A

PS: nu vazusem rasp de mai sus, sorry. plus a raspuns un user putin mai sus la aceasi intrebare:
    Quote Originally Posted by lilmonkey View Post
    nu se poate schimba adresa la psn odata facuta.
    cel mai bine iti mai faci pe consola un cont de uk, pe care dai redeem la code si iti va fi detectat pentru toti userii de pe consola (implicit cel pe care ai trofee).

ps: vezi ca au fost niste jocuri unde aveai content doar de pe userul de pe care ai activat codul (God of War: Ascension cred)., dar majoritatea pot fi jucate de pe toate conturile de pe consola

16. #20296 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Cum imi sterg contu de psn ? Am vreo 2 pe care nu le mai folosesc.

17. #20297 SP
    te loghezi pe userul local, dai triunghi si apoi alegi delete

18. #20298 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    https://support.us.playstation.com/a...etwork-account
    Once a Sony Entertainment Network account is created, you can not delete it. It will remain on the PlayStation Network servers forever. If you wish, you may remove it from your PlayStation®3 computer entertainment system so it is no longer visible.
    Removing a Sony Entertainment Network account

1. On the XMB™, go to (Users) and log into the user that holds your Sony Entertainment Network account you want removed.
    2. With the user name highlighted, press the button.
    3. Select "Delete" and the user will be deleted.
    Please note that if you delete a user, all game save data earned under this user will be deleted as well, be sure to copy any game saves you wish to keep to another user. Click here for information on how to copy games saves on the PlayStation 3.
    Cand stergi un user de pe consola trebuie sa ti cont de faptul ca nu vei mai putea accesa contentul cumparat/descarcat de acel user.

19. #20299 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Nu inteleg de ce "bila neagra Sony"? Iti ofera acel cod in ideea de ati face ulterior abonament. Cand bagi acel cod, acea luna PS+ este setata cu auto renewal, deci are nevoie de un card de unde sa traga plata pentru acel renewal...
    Sony nu ofera aceste luni gratis doar pentru a le oferi, ci pentru a atrage mai multi abonati.
    Pentru ca normal era sa te lase sa activezi acel trial fara alte cerinte, eventual sa descarci un joc din cele 3, 4 cate au ei gratis pe luna si pe urma daca iti convenea oferta, completai si datele pentru card.

Quote Originally Posted by lordico View Post
    Eu sunt foarte de acord cu acea bila neagra, fiindca sistemul asta de auto-renewal mi se pare o hotie pe fata. Am patit-o in trecut si mi s-a reactivat un produs fiindca am uitat sa deactivez aceasta functie si am platit aiurea. E ca si cum ti s-ar da un demo la un joc si ti s-ar activa plata de pe card pentru jocul full daca ai uita sa deactivezi renewalul. Cum ziceam, hotie...
    Corect!

Codul este valabil pentru cine il vrea.

20. #20300 SP
    am scris si mai sus cum se procedeaza si nu va fura nimeni bani de pe card, dar probabil ca unii dintre noi vor pe langa jocuri gratis sa vina si cei de la Sony sa le copieze si sa le instaleze eventual pe hard. nimic nu e gratis pe lume si avand in vedere ca putem sterege foarte usor cardul cu care ne-am inregistrat eu nu vad nicio problema... dar noah, hotie pe fata, cum isi permit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.