Am vazut la altex Assasins Creed Revelations Ottoman la 30lei. care e diferenta fata de Assasins Creed Revelations?
Am vazut la altex Assasins Creed Revelations Ottoman la 30lei. care e diferenta fata de Assasins Creed Revelations?
Salut! Merita sa cumpar acest televizor Televizor cu plasma SAMSUNG PS43E450, 109 cm, High Definition, HDMI, USB | ALTEX pentru ps3 in special sau mai bine ceva FullHD. Distanta pana in televizor ar fi de 3 metri.
Florix09 Cel mai simplu ar fi sa iesi cu HDMI din PS3 si sa intri direct in TV iar din TV sa iesi doar cu sunetul pe RCA OUT direct in Home Cinema. In conditiile in care TVul tau are RCA OUT.
Daca nu, te poti folosi si de mufa de casti a TV-ului, jack 3.5 - RCA in
Ottoman Edition,include toate dlc-urile care exista pe Revelation.E un pret foarte bun,si e mai frumusel sa platinezi un joc 100%.Succes!![]()
Salutare. De 3 zile sunt si eu posesorul noului PS3 Super Slim, care a venit la pachet cu Uncharted 3 si GT 5 cu garantie pana in 2017. Problema pe care o am e la conectarea la reteaua PS. Ma loghez dar la scurt timp(5-10 minute) se delogheaza. Conexiunea e wireless. Momentan nu ma deranjeaza prea tare. Fiind prima mea consola incerc sa ma obisnuisc cu controller-ul urmand ca mai tarziu sa intru in multiplayer. Dar in conditiile de fata ma indoiesc ca o sa pot juca ceva. Aveti vreo solutie pentru mine? Am facut testul la internet si totul este in regula. Multumesc.
Nu mai este stoc la acel joc de la Black Friday incoace
---------- Post added 08-12-2012 at 12:04 PM ----------
Pe acea diagonala mai bine te indrepti catre ceva care are rezolutie fullhd, strict pt PS3 ar fi sufucient 720p insa mai bagi un film, un bluray....poate pe viitor un ps4 fullhdde ce sa cheltui niste bani acum pt o investitie pe termen scurt.
Mai pui ceva banuti peste si iei un FullHD:
LCD-ul ar fi varianta 40-42" fullhd sub 2000 lei
LED-ul se duce un pic peste 2000 lei
Plasma fullhd pleaca de la 2500 lei
Daca iti doresti plasma neaparat, trebuie sa te limitezi la 720p. si ti-as recomanda pt un buget redus modelul asta
daca spui ca pica reteaua wireless, ai 2 solutii de incercat:
1) incearca sa te legi la router direct cu cablu (wired)
2) incearca si alt router, poate are probleme pe wireless cel existent.
Eu folosesc iesira av la ps3 pentru audio in home cinema si am si Audio Multi-Output pe On. Mi se aude si la tv si la home cinema.
Intrebare de curiozitate: Mai are cineva ps3 fat pe forumul asta? ma refer si functional. Sau aveti toti slim-uri?. Ieri a implinit grasul meu de 80 gb 3 ani si eram curios. Mie imi merge bine, fara nicio problema, dar oare cat o sa mai mearga?
Multumesc pentru sugesti, problema e ca am un buget limitat(maxim 1800 lei) si da, mi-as dori mai mult o plasma decat un LCD sau un LED.
Am eu din 2007 cand a aparut in Romania, unu de 40 de gb, cu upgrade facut anul trecut la 320 gb si merge impecabil. E si intretinut foarte bine si sincer cred ca mai are destula viata in el. Singurele probleme au fost freezeurile care sunt nelipsite la orice consola/calculator, si totusi la mine nu au fost dese.
Vezi ca eu stiu ca un an acorda producătorul si 3 ani separat, cel putin asa ofera mediamarkt.de, cyberport.de, otto, sa...de acolo imi cumpăram eu de obicei
LE uite, sper ca intelegi germana
Bei Amazon verl�ngert sich die Garantie nach der der Herstellergarantie.
D.h Sony gew�hrt 1 Jahr Garantie und danach habe ich noch 3 Jahre Amazon Garantie.
Also insgesamt 4 Jahre.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks