Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1025 of 1174 FirstFirst ... 25 525 925 975 1015 1023 1024 1025 1026 1027 1035 1075 1125 ... LastLast
Results 20,481 to 20,500 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20481 SP
    Junior Member alexunder92's Avatar
    Salutare! Recent am primit un PS3 cadou, l-am modat cu Rogero, merge perfect. Am instalat GTA IV si God of War Ascension. Problema este ca rezolutia in timpul jocului este slaba, asemanatoare cu cea de PS2 sau chiar mai slaba. Mentionez ca am conectat PS3 la TV prin cablul cu care vine in pachetul original (RCA- cel cu 3 mufe). Televizorul este un LG HD Ready si are posibilitatea onectarii prin RCA ( cel cu 3 mufe), SCART, sau component (cel cu 5 mufe). Care este cea mai buna modalitate de a conecta PS3 in cazul de fata la TV?

Practic merita sa cumpar un cablu component, va creste mult claritatea sau sa mai umblu pe la setari?

2. #20482 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Cea mai buna modalitate de a conecta un PS3 la un TV este printr-un cablu HDMI. Il poti conecta prin component dar sa-ti iei un cablu component de calitate, care sa suporte rezolutii mari (HD sau HD ready).

3. #20483 SP
    Stiu, dar din pacate TV-ul nu are intrare HDMI.

4. #20484 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Daca nu are HDMI ti-a raspuns mai sus SWTFU ce trebuie sa faci - cablu component de calitate

5. #20485 SP
    Multumesc pentru sfaturi! O sa achizitionez un cablu component si revin cu detalii.

6. #20486 SP
    Junior Member DEiu's Avatar
    Intrebare: salvarile de la GTA IV de pe PS3 sunt compatibile la Xbox360, sau trebuie sa reiau jocul de la inceput?

7. #20487 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Trebuie sa reiei jocul de la inceput.

8. #20488 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    poti achizitiona si ceva jocuri ca nu se supara nimeni

9. #20489 SP
    Am cumparat cablul component, si calitatea este foarte buna, sunt multumit.

10. #20490 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Voi incerca sa fiu simplu: televizorul meu are o singura iesire audio, iar sistemul audio ( 5.1 ) are 3 cabluri ( verde, portocaliu si negru ), cabluri care nu au unde intra.
    Am 3 cabluri "RCA tata Jack mama", insa, din nou, nu le pot indesa pe toate in TV, acesta neavand destule gauri.
    De ce alte cabluri as avea nevoie pentru a le putea pune sa functioneze impreuna?

Spate televizor: http://imageshack.us/a/img7/576/6niy.jpg
    Lateral televizor: http://imageshack.us/a/img543/9485/5rbx.jpg

Folosesc televizorul exclusiv impreuna cu consola.

11. #20491 SP
    si unde este PS3-ul? topicul este dedicat consolelor!

sunetul cum intra in TV? prin HDMI ?

incearca aici

12. #20492 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    De ce nu-ti iei un cablu hdmi? Nu se compara cu RCAul.

Si cu un singur cablu hdmi ai si calitate HD a imaginii si sunet

Quote Originally Posted by saller123 View Post
    Voi incerca sa fiu simplu: televizorul meu are o singura iesire audio, iar sistemul audio ( 5.1 ) are 3 cabluri ( verde, portocaliu si negru ), cabluri care nu au unde intra.
    Am 3 cabluri "RCA tata Jack mama", insa, din nou, nu le pot indesa pe toate in TV, acesta neavand destule gauri.
    De ce alte cabluri as avea nevoie pentru a le putea pune sa functioneze impreuna?

13. #20493 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Omul vrea sa aiba imaginea in TV si sunetul in sistem.
    Pentru legatura de imagine PS3(banuiesc ca asta e consola) -> TV folosesti un cablu HDMI.
    Pentru legatura de sunet PS3 -> Sistem audio folosesti un cablul initial al PS3-ului (probabil cu ceva adaptor).

Poate te inspiri de aici:

14. #20494 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by saller123 View Post

Cred ca-ti trebuie un cablu jack tata - rca tata ca sa scoti sunetul prin iesirea de casti a televizorului, deoarece restul sunt intrari.

15. #20495 SP
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Cred ca-ti trebuie un cablu jack tata - rca tata ca sa scoti sunetul prin iesirea de casti a televizorului, deoarece restul sunt intrari.
    Ideea e ca nu imi ajunge unul: am nevoie de 3 care sa foloseasca acelasi output.
    Mi s-a mai recomandat asa ceva, dar nu stiu ce sanse am sa gasesc la noi prin "magazine" Logitech Game Console Adapter for 5 1 Speaker Systems | eBay

16. #20496 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ce sistem ai? Sistemul logitech al meu a venit cu jucaria aia inclusa...

17. #20497 SP
    ^ E Genius, nu Logitech...

18. #20498 SP
    Member rascalov's Avatar
    Salut. Voi ce metode de racire aveti pt. PS3-ul vostru. E bine daca iau un cooling pad de laptop? Astept informatiile voastre. Multam anticipat.

19. #20499 SP
    mai ai locuri unde sa postezi aceiasi intrebare? pana acum ai folosit 3 threaduri

20. #20500 SP
    Member Madutzzu14's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.