Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1033 of 1174 FirstFirst ... 33 533 933 983 1023 1031 1032 1033 1034 1035 1043 1083 1133 ... LastLast
Results 20,641 to 20,660 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20641 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Separat. Salvarile sunt in folderul "Save Data". Fisierele jocurilor in "Game Data".

2. #20642 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by kdyalex View Post
    Daca un joc se instaleaza pe hdd si dupaia il sterg se sterg si salvarile? Sau alea sunt separat?
    Salvarile le ai separat in Save Data.
    De acolo poti sa le stergi daca vrei.

3. #20643 SP
    Junior Member kdyalex's Avatar
    Un laptop se poate folosi ca si monitor pt ps3?

4. #20644 SP
    Member excess's Avatar
    1.Am vreun avantaj daca precomand de exemplu GTA 5?( ma refer in RO)
    2. Imi poate spune cineva ce jocuri se lanseaza pana la inceputul lunii decembrie? ca sa-mi fac o idee in legatura cu ce voi cumpara!! Sa-mi strang bani...etc!

5. #20645 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by kdyalex View Post
    Un laptop se poate folosi ca si monitor pt ps3?
    Uite aici :

[COLOR="Silver"]

6. #20646 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu recomand , Easycap stie doar 480p cu upscale infect la 720p , iar orice alt capture card are delay de 2-3 sec oricat de profesional ar fi.Daca ai Alienware sau alt laptop cu HDMI input atunci go for it , doar bagi cablul si atat.

7. #20647 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hi everyone,
    We know that you’re all very excited to hear all of the exciting PlayStation news coming out of Gamescom. Be sure to keep your eyes to this blog all week for all of the stories, pictures and videos that will be coming to you directly from Europe.
    In order to continue bringing you the best online games experience on PSN, we will perform routine maintenance beginning Thursday, August 22nd. This maintenance will start at approximately 12:00 Noon PT (1:00PM MT / 2:00PM CT / 3:00PM ET) and last until around 6:30PM PT (7:30PM MT / 8:30PM CT / 9:30PM ET). During the maintenance period, you may receive a maintenance notification when attempting to access PSN.
    The PlayStation Store, PlayStation Home and Account Management will not be available during the maintenance period but you WILL be able to access online play and apps provided that you have signed in to the Network at some point between now and the time of the maintenance. So please be sure to sign in now if you wish to access the Network during Thursday’s maintenance window.
    We apologize for any inconvenience this may cause and thank you for your support.

8. #20648 SP
    Am un laptop care are iesire hdmi dar ma gandeam ca e doar iesire nu si intrare!?

9. #20649 SP
    Member Duni's Avatar
    cel mai probabil este doar iesire

10. #20650 SP
    Banned DaniPS3's Avatar
    Buna ziua , as vrea sa imi cumpar jocul The Last of us .. defapt un joc in jur de 200 lei ..
    Ce imi recomandati ? este bine sa dau atat pentru un joc , sau sa imi iau 2 jocuri pe la 100 lei ?

11. #20651 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Daca n-ai buget mare de jocuri iti recomand PS+ , primesti cateva jocuri full cu metacritic 80+ lunar.Jocuri gen AC3,Sleeping Dogs,Borderlands,BF3,Spec Ops,Uncharted 3 etc.

12. #20652 SP
    Junior Member zazarSm's Avatar
    Poi depinde de cat de mult iti place jocul
    Dar daca nu ai buget mare iti recomand ce ti-a recomandat si trefla0874.
    O sa primesti 10 jocuri cand te abonezi si in fiecare luna cate trei noi.

13. #20653 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca stii ca o sa joci si multiplayer, e bun. Daca nu, nu are rost sa il iei de acum, asteapta sa se ieftineasca. In plus, pe forum il gasesti mai ieftin: 150-170.

14. #20654 SP
    Pana la urma merita sa dau bani pe un ps3? Am tot citit ca se sacadeaza blocheaza daca joci nu stiu ce jocuri, probleme cu temperatur cu laserul care in timp nu mai citeste etc, inspecial la slim si superslim. Pana la urma merita un ps3 sau tot un pc eu il iau cu gandu sa nu se sacadeze si sa ruleze orice joc.

15. #20655 SP
    Intr-un PS bagi bani o data la 5 ani. Intr-un PC in fiecare an dc. vrei sa ti pasul cu jocurile. Tu ce alegi?
    Oricum se lanseaza PS4 in noiembrie asa ca mai asteapta pana atunci.

Btw, pe PS3 sau PS4 nu-ti merg jocuri de pe torrente asa ca dc. intri in zona Play Station sa fi pregatit sa-ti cumperi si jocuri - care de obicei dupa 3-4 luni de la lansare le gasesti la preturi intre 50-100 RON.

16. #20656 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Lol, cum sa bagi bani in pc in fiecare an?

Ps: v-ati gandit o clipa ce economii faci din diferenta enorma de pret intre jocurile de pc si console?

17. #20657 SP
    ...si torrente

18. #20658 SP
    Cu jocurile nu o sa fie problema asta e cate 2-3 pe luna pane se aduna cateva apoi le schimb. Problema e de consola sa functioneze ca asa ma pot juca si pe laptop cu sacadari blocari resetari etc. La ps4 nu ma gandes imi ajung jocurile de pe 3 si a sa nu ma mai joc mult il iau pt moft. Acuma ce gasesc cu garantie e numa slim si superslim care am inteles ca sunt proaste....

19. #20659 SP
    In-afara de jocurile de la Betsheda (seria Fallout, seria Oblivion, Skyrim) carora le-a fost lene sa lucreze mai mult la optimizarea pe PS3 nu o sa ai probleme ca sacadarile. Si merita sa-ti iei o consola doar gandindu-te cum e sa stai pe canapea cu o canapea in mana, bagi discul in consola si in secunda 3 esti in joc in fata unui LCD/LED de 40'' - PCs can't beat that. Fara fire/mousi/tastaturi etc. si poti sa te mai joci cu un buddy sau mai multi tot din varful canapelei.
    My 2 cents.

@nameless: sa inteleg ca tu joci decat exclusivitatile pe console...

---------- Post added 21-08-2013 at 12:25 ----------

Pe PS3 n-ai ecran albastru sau erori ca pe un PC. Eu am consola de 5 ani de zila - al2lea model cel phat si nu am avut treaba cu ea (asta daca ai cat de cat grija de ea - o ti in loc aerisit, o protejezi de praf, faci pauze din joaca dupa 2-3 ore cate 10-15 min -> iti face bine si tie, etc.)

20. #20660 SP
    Deci nu e chiar asa de speriat dar cu temperatura cum e?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.