Nu are treaba, asa se vede GTA IV. Si eu am fost dezamagit prima data cand l-am jucat pe consola.
Nu are treaba, asa se vede GTA IV. Si eu am fost dezamagit prima data cand l-am jucat pe consola.
Incearca sa faci setarile de aici:
http://www.consolegames.ro/forum/blo...-mai-bine-255/
Dar, daca oamenii zic ca asa e de la joc...
^ e amuzant ca au limitat topul la doar 5 locuri pentru ca MS nu avea nici macar 10 exclusive-uri "pure" pe 360. Incep sa cred ca exclusive-urile de pe PS3 pot sa egaleze la calitate si impact pe cele de PS2 (Okami, Devil may Cry 1-3, Final Fantasy X-XII, Shadow of the Colossus etc). Sunt curios ce ne aduce generatia urmatoare de console![]()
O intrebare : Puteti sa-mi confirmati ca nu se poate asculta in-game sound/muzica sau orice audio-output prin casti bluetooth conectate la ps3 ? am incercat toate setarile si nu am reusit, pare sa mearga doar chat si atat - mi se pare stupid.
PS3™ | Audio Output Settings
Din cate vad sunt 3 posibilitati de a scoate sunetul: HDMI, Optical Digital, Audio Input Connector / SCART / AV MULTI. Pe acolo iese IN-Game sound-ul.
Casca bluetooth stiu ca este doar pentru chat.
Incerc diseara pe FIFA ca sa fiu sigur.
In functie de joc si de vechime, intre 15 lei si 400 lei.
Arunca o privire pe aici:
Sony: Jocuri Console
Jocuri - Playstation 3 - Gaming | ALTEX
@Florix09: El are Bluetooth headset... Ala are numai chat din pacate, daca vrei audio trebuie sa iti cumperi casti. Am avut si eu un bluetooth headset dar dupa 1 an am trecut pe Turtle Beach
La ps3 slim am vazut mai multe modele (CECH-2504A, CECH-3004A etc), care este diferenta intre ele si spre care sa ma orientez cand achizitionez o consola?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks