din pacate sunt o gramada de tepari, din cauza asta produsele electronice le cumperi ori noi ori cu proba! trebuia sa refuzi coletul pentru ca nu era cu deschidere si-l ardeai tu macar la pretul de transport.
Da acel HDD o sa mearga in PS3.
sunt 2 variante, ori este un HDD stricat inauntru pus intentionat ca sa fie HDD si ca sa se dea vina pe curierat ca au trantit cutia si s-a stricat HDD-ul...iar HDD-ul bun a ramas la nenea vanzatorul.
Ori lipseste cu desavarsire.
Incearca mai intai sa scoti HDDul din el si sa-l introduci la loc. daca tot nu merge inainte sa-ti cumperi altul probeaza mai intai unul de laptop si vezi daca consola merge.
Am scos hard-ul din consola si l-am bagat intr-un rack extern si l-am conectat la PC si nu il vede. Este mort nu mai pot face nimic cu el. Nu am un hard de laptop la dispozitie sa fac teste.
La mine merge browser'ul . Si am si upgradat la noua versiune.
Introdu din nou adresa de mail cu parola si ar trebui sa mearga.
Spor.
Sunt curios ce HDD ai..daca poti pune o poza, poate ne dam seama daca este un hdd mort inlocuit intentionat de vanzator.
salut am o problema cand dureaza timed trial sa dispara de pe un joc ca astept de o saptamana sa vad daca dispare playstation plus de la fifa street sa iau demo ca nu imi permit sa cumpar ps plus si vreau sa iau fifa street demo si nu stiu de unde degeaba l-am gasit dar tot ori add cart 19,99$ ori join in playstation plus va rog ajutatima
Va salut,am o problema la care nu am gasit rezolvare pe net,am cumparat de curand o consola ps3 super slim de 500 GB,special pentru GTA 5,problema care o am este la texturi(jagged graphics) asa cum am gasit problema pe net sa intelegeti mai bine despre ce este vorba,am un Samsung UE-22ES5400,destul de bun zic eu,cablu HDMI este foarte bun,la setarile tv-ului asa m umblat de l-am dat peste cap,nu stiu ce sa ii mai fac,la toate jocurile se vede urat(S.C. Blacklist,Far Cry 3,NFS The Run,GTA 5,etc...m-am gandit sa schimb tv-ul,dar cu ce rost daca am mai probat unul si tot asa se vede,astept raspunsuri si daca aveti intrebari raspund cu placere,ms!
PS:Setarile la ps3 sunt bune,cel putin dupa zecile de tutoriale de pe youtube!
Incearca sa faci rost de alt cablu HDMI cu care sa faci test, mai ales daca zici ca toate setarile de pe PS3 sunt ok.
si eu am probleme cu GTA V, insa la FPS, imi scad la ~15 chiar si cand conduc. Sa fie oare deoarece am varianta digitala?
Eu nu vb de FPS,imi merge bine oricand,eu vorbesc de textura care se vede tepoasa(anti aliasing).Am sa incerc si varianta sa schimb HDMI,dar slabe sanse,asta e bun!
@razvanss incearca sa-ti testezi PS3-ul pe o plasma buna (iti recomand Panasonic, seria ST60 sau VT60)
cred ca vei vedea niste diferente destul de mari fata de imaginea de pe TV-ul tau
Sa incerc si cu acest cablu poate va face vreo diferenta?
Cablu HDMI Hama 51871 audio-video pentru PS3
Nu merita sa iei un cablu mai scump, HDMI e HDMI. Diferenta de calitate este neglijabila, cum zice in linkul de jos, poate apar diferente cand cablul se apropie de o lungime de zeci de metri.
The Difference Between Cheap and Expensive HDMI Cables - Tested
Incearca sa faci o poza cu tv-ul , sa ne dam seama cum se vede asa "tepos"...
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks