Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1092 of 1175 FirstFirst ... 92 592 992 1042 1082 1090 1091 1092 1093 1094 1102 1142 ... LastLast
Results 21,821 to 21,840 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21821 SP
    Junior Member Drakoo's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    pai daca in specificatiile TV-ului scire "Compatibilitate 3D: NU" cum ai vrea?
    Am citit undeva ca daca ai emitator 3d (ps3-u care am inteles ca e echipat cu asa ceva) merge si fara tv 3d doar sa fie hd si sa ai ochelari

2. #21822 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca era asa...nu mai vindea nimeni TVuri 3D

3. #21823 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by stefanpuica View Post
    daca o dau cu 1000 lei deja pierd 400 lei doar dupa o luna ce am cumparat-o mai bine o tin ca nu cere de mancare...
    Inca ceva, eu astept o urmatoare versiune la PS4 fara buguri.ce ziceti merita asteptare sau sa-mi iau acum consola?
    Pai mai bine mai strangeai ceva bani si-ti luai direct Ps4;Eu unul te inteleg ca te-a luat valul cu next gen,si e si normal.
    Si daca vroiai sa joci cateva exclusive pe Ps3 de ce nu ti-ai luat sh cu acte in regula.(nu prea ai avut de castigat).
    Cat despre Watch Dogs ,varianta PS4 va fi superioara ..

4. #21824 SP
    Member Clau23's Avatar
    Am incercat azi sa activez contul meu psn pe consola varului meu, am vazut ca nu merge pentru ca aveam deja 2 console activate. Am intrat pe web am dezactivat toate consolele si dupa am aprins consola mea , am activato si cand sa procedez la fel si cu consola varului meu...Surpriza.. nu am putut , mesajul fiind acelasi : Aveti deja 2 console activate pentru acest cont psn. Iar eu activasem inainte doar consola mea. Ma poate ajuta cineva. Chiar nu stiu ce sa fac.

5. #21825 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Am 2 probleme:
    1. Analog stick-urile de la controller-ul meu se misca cam nasol, m-am gandit sa le dau cu putin alcool izopropilic sau spray de curatare contacte electrice. Care dintre acestea este mai bun? Sau este alta rezolvare?
    2. Am Uncharted 3. Discul este crapat de la atata scos si bagat (da...scuzati exprimarea). Jocul merge dar merge destul de sacadat, e playabil dar... ma cam enerveaza. De obicei ma joc Uncharted dupa ceva ore de Fifa, sa fie PS3-ul prea obosit?
    NU mai baga discuri crapate in consola ca risti sa o ''crapi'' si pe ea si ia-ti alt controller,asa am facut si eu ,am dat 100 dar stiu ca e original si f bun.

6. #21826 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    De unde cu 100 lei? sigilat?

7. #21827 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Azi am inceput Metro LL. Am primit notificarea ca am deblocat trofeul "Rabbit", dar cand intru in my trophy collection apare ca fiind blocat. Am refacut misiunea, dar nu se deblocheaza... Sugestii?

8. #21828 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Am incercat azi sa activez contul meu psn pe consola varului meu, am vazut ca nu merge pentru ca aveam deja 2 console activate. Am intrat pe web am dezactivat toate consolele si dupa am aprins consola mea , am activato si cand sa procedez la fel si cu consola varului meu...Surpriza.. nu am putut , mesajul fiind acelasi : Aveti deja 2 console activate pentru acest cont psn. Iar eu activasem inainte doar consola mea. Ma poate ajuta cineva. Chiar nu stiu ce sa fac.
    Ciudat. Eu am 4 console pe contul meu de UK si nu am primit nici o atentionare. Mai verifica odata pe web cate iti apar...
    Ce cod de eroare este?
    https://support.us.playstation.com/a...4221/related/1
    80109D80: Activation error

Please wait 7 days before attempted to activate / deactivate the system again.

9. #21829 SP
    Member Clau23's Avatar
    Apar 4 console, fix asa aparea si inainte sa le dezactivez pe toate... Am incercat sa le mai dezactivez 1 data de pe web dar nu mai merge. (ma gandeam ca poate nu a functionat prima data cand am dat dezactivare...)

10. #21830 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    De unde cu 100 lei? sigilat?
    Pai eu am luat de la userul DarkWadder un Dualshock3 cu 100 lei ,in stare impecabila ,nu-ti trebuie neaparat sigilat.

11. #21831 SP
    Member jon209's Avatar
    E normal sa miroase a incins acolo in spate pe unde scoate aerul cald.Tin sa precizez ca are spatiu suficient pentru as lua aer sta bine acolo.Doar ca asa mi se pare.

12. #21832 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    plasticul incalzit miroase...daca miroase prea tare inseamna ca ceva nu e ok

13. #21833 SP
    Member madskills's Avatar
    Vroiam sa-mi cumpar azi assassin's creed IV dar vreau sa stiu daca pot adauga gratis si dlc-ul Freedom Cry. Multumesc anticipat pentru raspuns.

14. #21834 SP
    Nu pot intra pe Store, si azi si ieri acelasi lucru: Mentenanta. E vreun bug sau chiar e in mentenanta?

15. #21835 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    dunno mie imi merge dar intai mi-a cerut sa-i fac un system update

16. #21836 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Vreau sa folosesc PS3-ul meu la un Philips 220E.Dupa cercetariile mele are HDCP.Deci tot ce este sa fac este sa cumpar un convertor DVI-HDMI?

Philips 220E1SB Specifications (Page 2 of 3)

17. #21837 SP
    Update i-am facut. Nici pe contul de US nu merge.
    EDIT: Merge acum , am pus ora si data corecte.

18. #21838 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Vreau sa folosesc PS3-ul meu la un Philips 220E.Dupa cercetariile mele are HDCP.Deci tot ce este sa fac este sa cumpar un convertor DVI-HDMI?

Philips 220E1SB Specifications (Page 2 of 3)
    Da , ai nevoie doar de o mufa DVI-HDMI si totul este in regula. Asa am folosit si eu inainte la un monitor PHILIPS 190c.

19. #21839 SP
    Member rascalov's Avatar
    Salutare. Am gasit si eu casti Bluetooth, dar nu stiu daca sunt bune pt. PS3. Se numesc Jabra BT 125. Imi puteti da si mie niste detalii, informatii, orice ar fi de ajutor despre aceste casti.
    Multumesc anticipat.

20. #21840 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Toate castile bt funcţionează cu PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.