Nu pot intra pe Store, si azi si ieri acelasi lucru: Mentenanta. E vreun bug sau chiar e in mentenanta?
Nu pot intra pe Store, si azi si ieri acelasi lucru: Mentenanta. E vreun bug sau chiar e in mentenanta?
Vreau sa folosesc PS3-ul meu la un Philips 220E.Dupa cercetariile mele are HDCP.Deci tot ce este sa fac este sa cumpar un convertor DVI-HDMI?
Philips 220E1SB Specifications (Page 2 of 3)
Update i-am facut. Nici pe contul de US nu merge.
EDIT: Merge acum , am pus ora si data corecte.
Da , ai nevoie doar de o mufa DVI-HDMI si totul este in regula. Asa am folosit si eu inainte la un monitor PHILIPS 190c.
Salutare. Am gasit si eu casti Bluetooth, dar nu stiu daca sunt bune pt. PS3. Se numesc Jabra BT 125. Imi puteti da si mie niste detalii, informatii, orice ar fi de ajutor despre aceste casti.
Multumesc anticipat.
Va merge PSN-ul? sau netul in general pe consola? Nu ma lasa sa fac conexiunea, tot imi da DNS error 80710102 . Si ce e si mai ciudat, dupa ce aleg tipul conexiunii, WLAN settings, pass, etc. ma intreaba de Proxy Server (use sau do not use), pana acum nu m-a intrebat niciodata. Am restartat si modemul RDS si routerul, still no luck...
Multumesc, daca cumva isi revine poti posta, te rog?
----------------------
Sunt probleme de la ei, tocmai m-a conectat.
Ramane o problema, nu o sa iti mearga sunetul cu un cablu dinala... Doar daca faci o improvizatie de genul
Sau daca ai casti bluetooth![]()
Am fost la un prieten si i s-a blocat consola in timp ce naviga pe browser ( freeze screen).Donely a spus ca e posibil sa fie din cauza net-ului,voi ce credeti, vi s-a intamplat? El are net Romtelecom 6 mb.
Sunetul nu ma deranjeaza,pot sa joc si fara sunet.Problema e ca un convertor este undeva in jur de 40-50RON (mult pentru asa ceva zic eu).Am vazut si mai ieftin pe okazii,insa mai intai sa vad cat costa in mine la oras.
Stiti un site de unde este cel mai ieftin asa adaptor? Preferabil sa fie din tara.
Am si eu o intrebare legata de accesul pe PSN.
Am creat 2 useri pe PS3, pentru mine si pentru copil.
Apoi am intrat pe PSN si mi-am creat un cont ca sa ma joc COD.
Vrea si juniorul sa joace un joc online, dar nu as vrea sa intre de pe contul meu, ci sa isi creeze contul lui. E ok? Cum procedez ca sa nu apara vreo probleme?
NU ma intereseaza sa cumpar vreun joc, ci doar pentru joaca.
Pai ai gasit singur raspunsul.Cand vrea cel mic sa se joace de pe contul lui ,trebuie sa intre pe user-ul lui din meniul PS3-ului,si apoi automat cand va intra in jocul online ,o sa-i apara contul lui si un mesaj de genul -''nume'' is connecting to servers .
La Altex este 17 ron adaptorul uite aici .
Hmm, e ceva ce imi scapa!
Am intrat pe PS3 prin contul meu, iar de acolo pe PSN pe contul nou creat.
Daca incerc sa intru pe contul de pe PSN find logat pe PS3 pe contul juniorului....ce apare pe PSN? As vrea sa aiba propriul cont de PSN, un alt nume etc. Din ce spui tu nu inteleg asta. Cum e pana la urma?
Scuze pentru nepricepere.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks