Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1058 of 1174 FirstFirst ... 58 558 958 1008 1048 1056 1057 1058 1059 1060 1068 1108 1158 ... LastLast
Results 21,141 to 21,160 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21141 SP
    Member alysefu's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Foloseste un DNS manual ( de preferat Google ) si iti va merge 100%
    Merci, am rezolvat .

2. #21142 SP
    Member madskills's Avatar
    Am cumparat un ps3 de 500 de gb si cand am dat la properties sa vad memoria, imi scria ca am liberi doar 462, desi eu nu instalasem absolut nimic pana atunci. M-am jucat doar God of war 3 si ieri am instalat GTA V, care necesica 8 gb de memorie. Cand am dat la properties surpiza, mai am doar 402 GB liberi. Cum e posibil sa-mi dispara aproape 100 gb doar cu un joc instalat la o consola noua?

3. #21143 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu ti-au disparut ...500gb hdd size inseamna real 465 gb, in afara de astia mai ocupa si sistemul de operare al consolei foarte putin, jocul de 8.5GB instalat, asta daca l-ai instalat de pe o versiune Retail (adica Disc fizic) + ca daca te-ai logat la PSN si ai vizitat Store-ul sistemul de operare mai aloca 20 GB spatiu de desfasurare pt diversele aplicatii grafice sau fisiere grafice ...
    Nu te speria, nu ti-a mancat nimeni din GB aiurea

4. #21144 SP
    Member madskills's Avatar
    Este adevarat ca l-am instalat de pe disc. Pe PSN nu am cumparat inca nimic dar m-am logat si acolo daca nu ma insel. Multumesc foarte frumos pentru lamurire. Sunt un mare noob la capitolul ps3, il am doar de 3 zile si de aia pun intrebari tampite.

5. #21145 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am cumparat astazi primul meu ps3 si am inceput cu jocul Uncharted si am o nelamurire. Am vazut la detaliile jocului ca nu are optiunea de instal in schimb GT5 mi-a cerut instal inca de cand am bagat discul.
    Nu merg toate jocurile instalate?

6. #21146 SP
    Member adin33's Avatar
    Nu toate jocurile au optiunea install, mai ales cele mai vechi.

7. #21147 SP
    Mi-a sosit astazi primul meu ps3.
    Si evident ca am inceput cu un joc exclusiv ps3 si anume uncharted.
    Jocul e fain iar trecere de la controller-ul de 360 la ds3 nu a fost grea pentru ca am un ps2, insa imi sta pe creier faptul ca trebuie sa tintesc cu L1 si sa trag cu R1...era mai ok daca tinteam si trageam pe tragaci(L2&R2).
    In orice caz sunt foarte captivat de joc si sunt foarte curios cum evolueaza seria Uncharted.

8. #21148 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Stai sa joci The Last Of Us , Beyond si Killzone

9. #21149 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Mi-a sosit astazi primul meu ps3.
    Si evident ca am inceput cu un joc exclusiv ps3 si anume uncharted.
    Jocul e fain iar trecere de la controller-ul de 360 la ds3 nu a fost grea pentru ca am un ps2, insa imi sta pe creier faptul ca trebuie sa tintesc cu L1 si sa trag cu R1...era mai ok daca tinteam si trageam pe tragaci(L2&R2).
    In orice caz sunt foarte captivat de joc si sunt foarte curios cum evolueaza seria Uncharted.
    In afara de jocurile Rockstar (desi in RDR si GTAV poti sa schimbi), in toate shooterele jucate tragi cu L1&R1, mie mi se pare foarte incomod cu L2&R2.

10. #21150 SP
    Mai e si Dark souls, si seria gow. Insa pana ajung acolo sunt foarte curios sa incerc ps+.

11. #21151 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Am cumparat astazi primul meu ps3 si am inceput cu jocul Uncharted si am o nelamurire. Am vazut la detaliile jocului ca nu are optiunea de instal in schimb GT5 mi-a cerut instal inca de cand am bagat discul.
    Nu merg toate jocurile instalate?
    Acelasi "soc" l-am avut si eu dupa ce mi-am luat PS3ul, mai ales ca Uncharted 1 imi facea consola sa sune ca o imprimanta( PS3 Slim). Banuiesc ca la tine la fel face. La U2 si U3 nu mai face zgomotul ala oribil.

Alt "soc" probabil il vei avea cand vei vrea un asa zis "online party", si vei vedea ca nu merge decat daca jucati/sunteti toti in acelasi joc.
    Other than that, exclusivitatile isi fac treaba, si PS3 media server rules pt stream pe televizor.

12. #21152 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    cum inca la PS4 nu exista un topic "Pune o intrebare, primeste un raspuns" wink wink.
    Aveti idee daca controllerul de PS4 va merge pe PC? Ma gandeam sa il schimb pe cel de Xbox pe care il am acum cu unul de PS4

13. #21153 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.eurogamer.net/articles/20...-pc-by-default
    The PlayStation 4 controller will work with a PC, Sony has confirmed.
    Sony Worldwide Studios chief Shuhei Yoshida discussed the issue in a brief Twitter exchange, revealing the DualShock 4 will have compatibility by default for "basic functions" on Windows PCs.
    "The analog sticks and buttons will work just fine," he explained.
    We imagine, then, the DualShock 4's touchpad won't be compatible without extra tinkering.
    As Joystiq notes, it remains unclear whether Windows will recognise the DualShock 4 as a DualShock 4, as it recognises the Xbox 360 controller as an Xbox pad - this recognition is down to the Xinput API, which the DualShock 3 lacks.
    Responding to further questions on this, Yoshida said: "wait for field report after the launch." PlayStation 4 goes on sale in the UK on 29th November 2013.

14. #21154 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu am gasit asta si vad din teste ca nu merge. nu are drivere de PC in pachet, nu are cablu lung/adaptor bluetooth in pachet. vor fi versiuni speciale pentru pc?

15. #21155 SP
    Junior Member dione1200's Avatar
    Salut,
    Sunt membru de ceva timp pe acest forum. Sper sa nu se considere reclama dar MediaGalaxy au ceva promotii interesante, multe jocuri bune:

MEDIA GALAXY | Jocuri - Playstation 3 - Gaming: Filtru promotie: Promotii

16. #21156 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Mai e si Dark souls, si seria gow. Insa pana ajung acolo sunt foarte curios sa incerc ps+.
    Demon's Souls, Heavenly Sword, Infamous, Resistance, Metal Gear Solid 4 etc. Timp sa ai

17. #21157 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

18. #21158 SP
    Tocmai am terminat Uncharted: Drake's Fortune. Cand ma uit la trophies din meniul jocului imi apar si trofeele stranse si punctele acumulate 330/1000, insa daca ma uit din meniul consolei PSN>Trophies, Uncharted imi apare ca fiind 0% si zero trofee.
    A jucat prietena mea un pic din book of spells (pe acelasi user) insa la acest joc a inregistrat progresul.
    Aveti idee de ce ?

---------- Post added 01-11-2013 at 09:30 ----------

Update.
    Am i trat in joc am dat new game am optat sa.mi pastreze trofeele vad ca de data asta incepe sa.mi salveze progresut insa e ca si cum nu l.as fi jcat deloc. Il ia de la zero.

19. #21159 SP
    Member cipvas's Avatar
    Incearca acolo la trofee sa faci" Sync with server".

20. #21160 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://blog.us.playstation.com/2013/...station-store/
    Starting today, we’re happy to announce that you can add funds to your Sony Entertainment Network wallet via PayPal directly through the PlayStation Store on PS3.
    In our ongoing effort to offer more choice and convenience, we first launched the ability to add funds to your Sony Entertainment Network wallet throughPayPal via the web
    *last January, and, most recently, the ability to add funds to your wallet via mobile devices with the Mobile Billing option.

PayPal on PlayStation Store

Adding funds to your Sony Entertainment Network wallet through PayPal is easy on PS3. When checking out from the cart on PlayStation Store, click “Add Funds”, then click “PayPal” and transfer any amount from $5 to $150 (the maximum wallet balance amount). If you’re new to PayPal, you’ll have to set up a PayPal account first to use this option.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.