cei de la ign au realizat un hard-drive speed. uitati rezultatele:
IGN: PlayStation 3 Hard Drive Speed Test
cei de la ign au realizat un hard-drive speed. uitati rezultatele:
IGN: PlayStation 3 Hard Drive Speed Test
Este un preview-demo (se pare vechi de peste 1 an) al noului joc Team ICO, developerii jocului PS2 Shadow of the Colossus. B�rfitorii spun că vom avea parte de o versiune actualizată a acestui videoclip la E3 luna viitoare.
Sony rupe tot! Am avut clipul ăsta toată ziua la status@messenger...
...și da, am făcut o greșală enormă c-am mers pe m�na 360-ului (microsoft) �n generația asta de console. Dacă stau bine să mă g�ndesc...nici nu știu de ce-am făcut această decizie. M-am grăbit ca un raton. Am avut sony 1, sony 2, pffff....
Mă rog...acum suport consecințele p�nă la următoarea generație și mă prefac că-mi place.
O repet a 7-a oară...nu-s fanboy sony...(sunt fanboy SEGA Dre@mcast) dar trebuie să ne dăm seama de o chestie...și să deschidem ochii...
...360-ul e mort, gata. N-are ce să mai aducă pe masă. O altă versiune? 360+bluray+etc? Nu merci! Nu mai dau �ncă 400$ (sau c�t) pe un alt 360. De abia aștept să-mi dea ambele 360-uri RRoD ca să pot face un clip pe youtube cum le dizolv �n acid.
...piece of garbage.
Nu v�nd nimic. Mai bine le distrug eu cu m�na mea. E ca și cum aș vinde sida sau cancer.
Hai să nu stricăm topicul...
...e aiurea.
De abia aștept Sony day la E3- Good Stuff.
Păi nu stricăm topicul, ci doar imaginea ta ţi-o strici. Ai ocazia unică de a fi băiat deştept, dar alegi să răm�i cu SIDA şi cu Cancer �n casă! Ai două console, asta-i propunerea mea să le botezi.
din cate stiu , ronan nu si-a luat ps3 inca, dar in fine...
lol: in manualul jocului assassin's creed de ps3 apar intr-o poza butoanele de la xbox:, in loc de:
![]()
In kz2 mp poti forma un squad, poti vorbi cu cei din squad-ul tau pe un canal privat si te poti regenera langa liderul squad-ului, intrebarea mea este: pot squad-urile vorbi intre ele printr-un canal privat ca si cum ar fi unul singur?
Confirm pt. zona 2: pagina 12 sus , secţiunea 2.5 (Control HUD) este un screenshot parţial de X360 lol
aalllex e vb de controllerul de la mediadot
RonanN1, vinde un 360 si ia un PS3. O sa fie mai greu sa faci 1000/1000 pe 360 si in acelasi timp Platinum pe PS3, dar merita. Eu cred ca asta era problema pentru care nu vrea un PS3.
Bookmarks