Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 359 of 1175 FirstFirst ... 259 309 349 357 358 359 360 361 369 409 459 859 ... LastLast
Results 7,161 to 7,180 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #7161 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Cristy: La ora actuală, strict carcasa. Special/Collector's edition o are din carton, iar Platinum e asta (plastic mai ieftin). �n versiunea Special Edition este inclus un cod pt. download DLC Gigawatt Blades, dar �ntre timp a apărut free pe PSN UK Store, aşadar a devenit irelevant.

2. #7162 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Aah, thanks LOG1X u saved the day!

3. #7163 SP
    Junior Member danielb's Avatar
    Salut baieti! Sper ca nu s-a mai intrebat pana acum(in searchurile mele nu am gasit) dar dupa voi, care ar fi cel mai bun de cumparat dintre MAG, MW2 si BC2? Din pacate pot cumpara doar unul deocamdata si nu sunt hotarat. Vreau un shooter serios care sa il joc online asa ca o campanie singleplayer nu are foarte multa importanta pt mine. Mersi!

4. #7164 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @danielb: uite aici ar fi cel mai bine să �ntrebi: http://www.consolegames.ro/forum/f60...cizii-decizii/
    Personal recomand Bad Company 2, este cel mai complet dintre toate şi acum asta vor juca cel mai mult colegii de forum.

5. #7165 SP
    Member faxiu's Avatar
    Eu: la MW2 nu deslusesc inamicii (e si TVul relativ departe), la BC2 daca nu ai gasca o sa ajungi de multe ori ca juma de meci sa mergi singur de nebun pana ajungi la locul bataliei (cand ataci), iar la MAG grafica nu te da pe spate (e facut pentru 256 oameni odata deci a trebuit ceva mai simplu). MW2 nu cred ca o sa mai joc prea curand, MAG o sa joc destul iar BC2 e pe vine.
    Oricum, decizia e grea .

6. #7166 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu le am pe toate trei.Sa-ti recomand MW2 pt ca vreau sa-l vand( scap de el)? Mai bine nu, raman doar eu cu gaura. BBC2 merita din plin dar am senzatia ca o sa devina plictisitor dupa f putin timp datorita modurilor subtirele de joc si cei maxim 24 de jucatori pe harti mari ( au vrut grafica si nu aglomeratie ca MAG-ul). Daca iti place lupta de gherila ( romaneste scris) cu factiuni , pana la 256 de jucatori la ultimul mod de joc, harti enorme impartite pe sectoare , cu squad de 8 si nu de 4, cu sef de squad ce da ordine , cheama intariri sau cere un atac aerian, in care ai obiective de reparat, camarazi de inviat, sa te feresti de droaia de gloante , mergi pe MAG

In afara de Squad lider poti sa ajungi si Pluton lider, acesta e smecher fata de Squad lider, are cateva comenzi in plus ca e " mai sef", pe langa cele doua roluri mai ai unul , de comandant suprem peste cei 128 de soldatei, dar tu dai ordine numai liderilor de pluton si ei la randul lor celor de Squad si acestia soldatilr( fraierilor).

MAG e un joc interesant, daca se reusea printr-o minune sa aiba grafica lui BC2, ( textura,distrugeri , explozii etc.) cu toate ca nu e cu f mult sub, nu era FPS pe lumea asta sa-i stea in fata. Nu are lag cu toate ca sunt 256 de jucatori, repet 256 de jucatori intr-un mod de joc, La BC2 am avut lag cu doar 24 de jucatori, lag mare, f sesizabil.

Depre BC2 nu pot sa-ti spun decat ca este extraordinar , pana cand ? Nu stiu.Daca ai jucat BC1 o sa simti o diferenta majora doar la grafica si o usoara imbunatatire la "fizica "jocului in general.
    Sunt sigur ca acum esti si mai pus pe ganduri dar ...eu le am pe toate trei deci nu mai sunt pus in situatia de a alege.Ramane sa decizi tu in functie de genul tau de FPS.Bafta

7. #7167 SP
    Junior Member danielb's Avatar
    Ideea e sa am si cu cine sa joc. Preferabil cu baieti de aici de pe forum(presupunand ca nu sunt toti in clanuri gata stabilite ). BC2 am jucat putin beta-ul si da, faxiu are dreptate, mergi ceva pana ajungi in mijlocul actiunii. As inclina putin spre MAG in momentul asta pentru ca pare mai squad based decat un free for all deathmatch, doar ca din cate am mai citit pe aici pe forum, sunt destui jucatori care se reorienteaza catre BC2. Oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi.

8. #7168 SP
    Junior Member Slater's Avatar

Problema PS3 Slim 250 gb

Am cumparat consola in decembrie si deja am intalnit primele probleme. In ultimele zile a inceput sa-mi sacadeze meniul XMB, in sensul ca imi afiseaza greu icoanele si se blocheaza pentru scurt timp, aproximativ o jumatate de secunda. De cateva ori a trebuit sa-i scot alimentarea pentru restart, iar apoi am observat ca ledul hard diskului nu se aprindea deloc sau foarte rar. Aveti vreo sugestie? Ce problema ar putea avea?

9. #7169 SP
    Member prise's Avatar
    salut, am un laptop cu iesire HDMI. pot sa conectez laptopul la el sa il folosesc pe post de monitor?
    multumesc

10. #7170 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by prise View Post
    salut, am un laptop cu iesire HDMI. pot sa conectez laptopul la el sa il folosesc pe post de monitor?
    multumesc
    Nu cred, dupa cum ai scris si tu, cel mai probabil ai doar iesire HDMI care nu suporta intrare.

11. #7171 SP
    Member paulone's Avatar
    Stie cineva la ce foloseste programul acela PLAY TV??? L-am descarcat de pe PSN ca era free dar inca nu sunt lamurit la ce folosesc toate functiile alea...

12. #7172 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by danielb View Post
    BC2 am jucat putin beta-ul si da, faxiu are dreptate, mergi ceva pana ajungi in mijlocul actiunii.
    Daca esti atent la mijloacele de transport, mai ales la ATV-uri, in 10 secunde esti deja in baza inamica.

13. #7173 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Stie cineva la ce foloseste programul acela PLAY TV??? L-am descarcat de pe PSN ca era free dar inca nu sunt lamurit la ce folosesc toate functiile alea...
    Play Tv este un soft dedicat unui tuner tv hd pe care il poti conecta la consola pt a avea si televiziune( hd) prin consola . Tunerul are aceiasi denumire, Play Tv. Nu se gaseste pe piata romaneasca , prinzi programele hd ce se transmit liber in Romania.

14. #7174 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by Slater View Post
    Am cumparat consola in decembrie si deja am intalnit primele probleme. In ultimele zile a inceput sa-mi sacadeze meniul XMB, in sensul ca imi afiseaza greu icoanele si se blocheaza pentru scurt timp, aproximativ o jumatate de secunda. De cateva ori a trebuit sa-i scot alimentarea pentru restart, iar apoi am observat ca ledul hard diskului nu se aprindea deloc sau foarte rar. Aveti vreo sugestie? Ce problema ar putea avea?
    Incearca un Backup si un format / reset.

15. #7175 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    Salutari la toata lumea.
    Intreb si eu lumea care stie....
    Am de gand sa dau Ps3-u dar ce ma retine cel mai mult este urmatoarea chestie:
    Cum recuperez eu toate salvarile,trofeele,si mai ales User-i??
    daca stie cineva rog un help.pana nu aflu chestia asta nu pot sa o dau.
    Multumesc Anticipat!

16. #7176 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by sercanu View Post
    Salutari la toata lumea.
    Intreb si eu lumea care stie....
    Am de gand sa dau Ps3-u dar ce ma retine cel mai mult este urmatoarea chestie:
    Cum recuperez eu toate salvarile,trofeele,si mai ales User-i??
    daca stie cineva rog un help.pana nu aflu chestia asta nu pot sa o dau.
    Multumesc Anticipat!
    Pai userii si trofeele sunt pe userul tau asa ca nu tre sa-ti faci pb in privinta asta (daca evident ai facut Sync pe server) iar save-urile de la jocuri le poti lua pe un Stick USB si daca iti vei luat alt Ps3 te logezi pe contul, trofeele si userii sunt la loc iar save-urile le copiezi dp Stick si gata le ai acolo.

17. #7177 SP
    Member faxiu's Avatar
    daca iti iei altul le legi intre ele cu un cablu USB si dai de acolo transfer. Se zvoneste ca ar muta pana si game contentul protejat la copiere.

18. #7178 SP
    Member cristian77's Avatar
    Help: primesc pe mail pentru fiecare thread la care am subscription,atentionare de nou post.Vreau sa dezactivez functia asta,ca ma dispera zecile de mail-uri primite.Ce trebuie sa fac?
    Mersi

19. #7179 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Intră aici, selectează toate (căsuţa din dreapta unde scrie cu alb Notification) şi jos �n dreapta alege la Selected Threads No email notification, Go.

20. #7180 SP
    Member cristian77's Avatar
    Mersi.Am facut asa,dar tot imi arata pe pagina 118 threads selected.Acum sa vedem daca mai primesc mailuri

LE : am dat delete subscriptions in loc de email notifications si au disparut toate,sper sa fie ok asa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.