Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 362 of 1175 FirstFirst ... 262 312 352 360 361 362 363 364 372 412 462 862 ... LastLast
Results 7,221 to 7,240 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #7221 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by Muthu Raoul
    Se blocheaza de tot
    Din cauza ca pe net bataliile sunt mai intense, mai multi playeri ca in singleplayer si astfel siatemul e mai stresat. Pe langa astea se stie ca Slim-ul e mai compact si se incalzeste mai tare. De aici si blocarile dese. Uite de exemplu eu am avut de cativa ani (si inca am) 2 console PS3. Nici una nu mi s-a blocat din cauza ca s-ar fi supraincalzit, s-au blocat intradevar dar numai daca intram pe net cu browseru si intram le site-uri din astea obscure, cu flash sau mai stiu eu ce. Si nu mai raspundea. Deci era soft. In rest nici o problema. Nu-mi place Slimu.

2. #7222 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Exista cumva stickere pentru Slim-uri?

3. #7223 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    Exista cumva stickere pentru Slim-uri?
    Da.

4. #7224 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    �Top-Secret� PS3 Driving Game Revealed Next Month GOONL!NE

Tell you what; it�s hard to keep track of all these PS3 games being hinted at. Yesterday, OPM told the world that a �Massive Sequel� would arrive next month. Well, in another part of the Official Playstation Magazine, you can read this:

�We�ve seen a top-secret driving game that may threaten GT5�s racing crown. More next month � be excited.�
    Attached Images Attached Images 4t2e4h.jpg

5. #7225 SP
    Junior Member Syka's Avatar
    salut,am o problema cand incerc sa ma conectez la psn.De o luna am un ps3 250 gb si de fiecare data cand incerc sa ma conectez la psn imi da o eroare legata de dns.M-am gandit sa imi iau un router wireless ca poate scap de problema.Zilele trecute mi-a sosit routerul dar tot aceeasi problema.Orice ajutor este binevenit

6. #7226 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Azi mi-a dat slimul primele freeze-uri... deci joc 2-3 ture MAG si se blocheaza... dupa il inchid si ma pun la Uncharted 2 si joc 4 ore... intru din nou in MAG si imi da freeze din prima tura pe care o joc... acum vine intrebarea, poate sa imi dea freeze din cauza internetului? (avand in vedere ca imi da doar cand joc online)
    Pai tot cam pe la ora aia cand ai postat mi-am luat si eu freeze aseara in MAG. Pana acum n-am mai avut freeze decat in Heavy Rain, in MAG a fost prima oara.

7. #7227 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Daca tot am ajuns sa vorbim de diferentele dintre console:

PlayStation 3 clasic desfacut

PlayStation 3 slim desfacut

XBOX 360 desfacut

Comparati mai ales sistemele de racire semnificativ diferite in dimensiune.

8. #7228 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Voua merge PSN-ul acuma ? din 2 in 2 sec ma deconecteaza si din Far Cry 2 si din Red faction Guerrilla , mai am un pic si arunc consola pe geam.

9. #7229 SP
    Member drati71's Avatar
    Mie imi merge fara probleme.

10. #7230 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    play-asia.com
    Economy Air Box
    Tracking: No

iar la celalalte scrie YES

ce inseamna trecut no sau yes ???

11. #7231 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Mie imi merge fara probleme.
    Tot primesc codul asta 8002A548 si mesajul "you have been signed out from the playstation network" din 5 in 5 minute chiar nu stiu ce sa mai fac, mentionez ca folosesc ICS ( internet connection sharing ) pentru a folosi netul si pe PS3.

12. #7232 SP
    Member richardm27's Avatar
    Din ce banuiesc eu (n-am luat de pe PA pana acum) nu ai tracking la pachet, adica nu-l poti urmari dupa ce l-au trimis....

13. #7233 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Pune omule si tu o avertizare, ceva! Vorbim totusi de gaming pr0n acolo

14. #7234 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @Syka Banuiesc ca in cazul tau e o problema de provider. Poate ai inchise porturile necesare psn-ului. Dar acum depinde de router-ul pe care il ai. Adica poti incerca o "rout-are" a porturilor incat sa ai acces. In primul rand lasi totul pe automat pe dhcp in router. Testezi cu un pc daca ai net fara nici o problema. Si daca tot nu merge pe ps3 iti sugerez PortForward.com - Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model alegi modelul tau de router si primesti sfaturi pas cu pas, incat sa rezolvi cat mai repede.
    Spor!

@GuCOZA La mine merge fara nici o problema.

15. #7235 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    Eu am avut aseara in Kilzone2 cand m-am logat.in rest pana acum nic.
    Incercati totusi si cu un Update de soft.

16. #7236 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Tot primesc codul asta 8002A548 si mesajul "you have been signed out from the playstation network" din 5 in 5 minute chiar nu stiu ce sa mai fac, mentionez ca folosesc ICS ( internet connection sharing ) pentru a folosi netul si pe PS3.
    In general msj.asta apare cand te deconecteaza de la net, si cel mai probabil poate fi din router(am patit si eu)

17. #7237 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Si eu pateam la fel pana am pus la Secondary DNS 8.8.8.8 si acum nu mai am nici o problema. (mereu cand ma uitam la trofee, ma jucam mai linistit pe mp imi dadea disconnect de pe psn si asta se intampla foarte des ) Bafta

18. #7238 SP
    Member paulone's Avatar
    Am intrebat si la categoria PSP da intreb si aici sa fiu sigur: PS3 Media Server merge si la PSP???

19. #7239 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Am intrebat si la categoria PSP da intreb si aici sa fiu sigur: PS3 Media Server merge si la PSP???
    Este compatibil mai mult ca sigur(doar sunt din aceeasi gama si producator ) >

Sunt 80% sigur , daca am gresit va rog sa ma corectati...

20. #7240 SP
    Member faxiu's Avatar
    o fi fost coincidenta ca a luat-o netul tau mai bine sau au vre-o insemnatate 8.8.8.8urile astea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.