mi-am schimbat router-ul de la romtelecom si acum nu mai pot sa-mi conectez ps3 la internet.imi da iar prostia aia cu dns error.stie cineva ce-i de facut?mentionez ca am bagat toate dns-urile posibile si tot asa imi da.
mi-am schimbat router-ul de la romtelecom si acum nu mai pot sa-mi conectez ps3 la internet.imi da iar prostia aia cu dns error.stie cineva ce-i de facut?mentionez ca am bagat toate dns-urile posibile si tot asa imi da.
Bun dar daca imi arati unde gasesti carduri de 20$ cu 20 de $ atunci e bine. Eu dupa cautari si iar cautari am ajuns la o concluzie si anume ca cel mai ieftin PSN card il cumperi de pe ebay si acolo cel de 20$ este 25$. In schimb PSN cardurile UK mereu le vei gasi mai ieftin decat valoarea lor. Card de 20 lire il iei cu 18 , 19 lire. Dar conditia principala este ca DLC-ul sa fie pe US sau UK deoarece nu intotdeauna ce e pe US e si pe UK si viceversa. Deci cum am zis trebuie facute conturi pe mai multe tari.![]()
Nu ma refer neaparat la dlc-uri, si la jocuri de pe psn store. Iar cardurile de 20$ se gasesc pe la 70ron, pe cand cele de 20lire pe la 100 ron. Asa ca daca se face conversia 1:1, ar merita mai mult de pe us store.
Baieti,ce ziceti de asta? Consola Sony PlayStation 3 (120G, neagra) . Nu e cam ieftina?Se merita s-o iau?Am vazut pe alte saituri cu 80 GB la 15-16 mil si asta cu 120 la nici 13?
Am facut cont pe ambele regiuni si acum postez de pe PSN
---------- Post added 08-05-2010 at 06:40 PM ----------
Daca iau un DLC de pe PSN US la un joc Z1 pot folosi DLC-ul pe un cont UK ?
Nu se merita. E scumpa, si eu nu am mai auzit de site-ul ala si sa nu ai probleme cu ei.
Model de 250 GB + God of War 3 - 1.449,00 Lei
sau
Model de 250 GB + Uncharted 2 - 1.469,90 RON
Eu as alege din astea 2.
Sper ca te-am putut ajuta.![]()
uite aici de 120 cu 2 jocuri 13 mil.
Sonycenter.ro - Sony Playstation Consola jocuri si 2 jocuri cadou Playstation3 varianta cu HDD 120GB
PlayStation 3 GamesAid Charity Triple Pack Announced
GamesAid, a UK games industry charity for children and young people, has confirmed details for the GamesAid Triple Pack of games for PlayStation 3. The pack will be on sale on June 25th with an SRP of �29.99 with all profits going to GamesAid charities.
The titles included are Tomb Raider: Underworld from Square Enix, SEGA Superstars Tennis from SEGA Europe, and FUEL from Codemasters. All titles have been donated by the publishers, supported by Sony Computer Entertainment, with key GamesAid partners such as The Producers, Fink Creative, Mastertronic and Indigo Pearl assisting in bringing this great value pack to market.
News: Activision: PS3 will outsell 360 this year - ComputerAndVideoGames.comThe publisher has predicted that Sony will sell nine million consoles where as Microsoft will only be able to shift eight million.
![]()
Am rezolvat problema cu router-ul in schimb acum am problema cu DNS server.ma chinui de 3 zile si nu mai stiu ce trebuie facut.prima data am reusit si a mers bine.dar acum ciuciu!am bagat toate adresele DNS posibile si imposibile.Stie macar cineva rezolvarea la problema asta?ca vad ca nici la problema de mai sus nu sinchist sa raspunda cineva.Ms inca o data anticipat pt orice ajutor!Bafta!
Vreau sa-mi iau si o a casca pt unele jocuri online(MAG, BC2, MW2 si SSF4). Gioteck Ex-01 sau Ex-02?
la un film avi de 720 p sunetul merge intrerupt desi imaginea nu are nici o problema.stie careva motivul?(pana acum am mai rulat filme cu rezolutia asta si n-am avut nici o problema;de fapt pe pc sunetul merge foarte bine,numai pe ps3 a facut problema asta)
Bookmarks