Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 591 of 1175 FirstFirst ... 91 491 541 581 589 590 591 592 593 601 641 691 1091 ... LastLast
Results 11,801 to 11,820 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #11801 SP
    Junior Member antirsi_96's Avatar
    multumesc....mi-am si comandat monitorul acela deja...can't wait

2. #11802 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mai bine iti iei un monitor cu HDMI, am si varianta aceea de monitor doar cu VGA si sunt foarte nemultumit legat de conectarea la PS3.

Uite un ex. de monitor bun - care are HDMI: http://www.emag.ro/monitoare-lcd--am...x2231--pBX2231

3. #11803 SP
    Member s0whaT's Avatar
    21.5 inch pt full hd ? E prea mic , iti trebuie minim 23 inch pt full hd ca sa nu ai probleme.

4. #11804 SP
    Senior Member tray's Avatar

5. #11805 SP
    Member Dasani's Avatar
    Eu ma joc pe un monitor benq full hd 21.5' si e foarte ok daca nu te joci de la indepartare,chiar iti recomand de la Benq acest model pe care il am si eu si sunt foarte multumit,plus ca e si TV.BenQ SE2241 21.5 inch Computer LCD Monitor / by Manufacturer / All Monitors / LCD Monitors catalogue

6. #11806 SP
    Junior Member ray2007's Avatar
    Salut tuturor posesorilor de ps3, eu vreau sa achizitionez o consola ps3 si as vrea cateva opinii pertinente in legatura cu aceasta consola, as vrea sa stiu tot ce se poate face cu ea in afara de jocuri, care sunt sansele aparitiei ps4 ca nu vreau sa o cumpar si peste un an sa ma trezesc ca a aparut ps4 si asta a fost, am vazut lista de exclusivitati ps3 si este principalul motiv care ma atrage la ps3 fata de xbox. As vrea o lista cu plusuri si minusuri ale consolei, cum se comporta in psn mentionez ca am net de la rds, am citit pe acest site articolul cu 11 motive ca sa iau ps3 in 2011 dar as vrea un feedback de ultilizatori ps3.
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca am postat in sectiunea care trebuie

7. #11807 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Si eu ma joc pe un monitor de 21.5'.
    Am un BENQ E220HD insa nu pot spune ca sunt multumit.In unele jocuri se vede foarte urat imaginea de genul GTA IV,Red Dead Redemption,Infamous etc.
    Din cauza asta si vroiam sa trec pe un televizor.Daca nu ti asa mult la modul de redare,poti sa mergi pe monitor.

8. #11808 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Bun venit pe forum !
    In afara de jocuri, pe PS3 poti viziona filme pe Blu-Ray, poti naviga pe internet, poti asculta muzica, poti vedea poze... mai pe scurt, e un centru multimedia.
    PS4 nu cred ca o sa apara prea curand ( 2-3 ani poti sta linistit), dar chiar si dupa ce o sa apara Sony nu o sa o abandoneze. PS1 s-a fabricat mai mult de 10 ani si PS2-ul ( care a aparut in 2000) inca se fabrica si au aparut jocuri bune pentru chiar si dupa aparitia PS3-ului ( de exemplu God of War 2).
    Exclusivitatile sunt intr-adevar foarte bune si urmeaza sa apara si mai multe.
    Pe PSN se comporta foarte bine ( doar e serviciu special pentru PS3). Am avut deconectari dar foarte rare. Plus ca serviciul e gratuit.
    Parerea mea e ca merita fiecare banut, sunt foarte multumit de ea. Jocuri de calitate, hardware-ul de calitate... . Nu mai sta pe ganduri, ia-o !

9. #11809 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by ray2007 View Post
    Salut tuturor posesorilor de ps3, eu vreau sa achizitionez o consola ps3 si as vrea cateva opinii pertinente in legatura cu aceasta consola, as vrea sa stiu tot ce se poate face cu ea in afara de jocuri, care sunt sansele aparitiei ps4 ca nu vreau sa o cumpar si peste un an sa ma trezesc ca a aparut ps4 si asta a fost, am vazut lista de exclusivitati ps3 si este principalul motiv care ma atrage la ps3 fata de xbox. As vrea o lista cu plusuri si minusuri ale consolei, cum se comporta in psn mentionez ca am net de la rds, am citit pe acest site articolul cu 11 motive ca sa iau ps3 in 2011 dar as vrea un feedback de ultilizatori ps3.
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca am postat in sectiunea care trebuie
    .... si cum antescriitorul meu nu a mentionat nimic negativ, hai sa ti le zic eu:
    1. PS3 nu e inca oficial lansata in Romania, adica suportul oficial practic nu exista
    2. Tot din cauza asta, nu iti poti face cont pe PSN Store cu adresa de Romania
    3. Datorita pastei termoconductoare foarte ieftine folosite, mai devreme sau mai tarziu se vor fractura lipiturile si vei deveni "fericitul" posesor a unei YLOD (google it) a carei reparatie te va costa cam cat jumatate din consola, daca nu si mai mult
    4. Dupa cum am spus, nu e lansata la noi, deci Sony Romania te va ignora orice problema ai avea cu ea, plus ca exista numai un service autorizat la noi (desi pe siteul lor nici macar nu mentioneaza asta) care la reparatii mai mici iau si pielea de pe tine, iar la cele mai mari trimit consola in Franta si... a mea a dat YLOD si o am la ei de pe 28 Ianuarie, iar acum nici relatii nu vor sa imi dea, cica sa astept.
    5. Pe siteul Playstation Romania se vorbeste de firmwareul 1.80 si ca support ai un email din Bulgaria

Concluzia: am fost intr-adevar incantat de ea cat a mers, dar apoi, ca suport, ia-ti gandul.

10. #11810 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Bun venit !
    Pentru orice problema atata timp cat ai garantie nu trebuie sa te ingrijorezi.
    Si in plus la ce au spus colegii :
    Centru multimedia - blue ray movies , games , dvd , music , browser , = Face de toate ( aproape )
    Nu am fost deconectat niciodata de pe PSN , Tot online ul a mers uns , Internet gratis
    E pacat ca nu exista PS Store oficial si in RO , dar PSN este (online ).
    Pana acum nu am avut nicio problema cu ea .
    Iti recomand cu caldura .

11. #11811 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si faza cu PSN Romania sa nu te sperie... chiar nu vad de ce ar avea unii nevoie de asa ceva. Merge perfect cu un cont pe US sau UK, nu vad de ce am avea nevoie si de RO in afara de a putea cumpara cu cardul. Dar nu prea e safe oricum asa ca daca vrei ceva de pe PSN e mult mai bine sa cumperi PSN cards cu o valoare prestabilita.
    Si legat de service, gasesti oameni tocmai potriviti si pe forum ca se te ajute daca ai probleme cu consola la un pret destul de convenabil cum ar fi Donely. Intr-adevar, sunt niste minusuri, dar foarte mici comparativ cu ce ofera.

12. #11812 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by lordico View Post
    3. Datorita pastei termoconductoare foarte ieftine folosite, mai devreme sau mai tarziu se vor fractura lipiturile si vei deveni "fericitul" posesor a unei YLOD (google it) a carei reparatie te va costa cam cat jumatate din consola, daca nu si mai mult
    nu mai vorbii prostii rata de failure a consolei se incadreaza intre valori normale, pana la urma orice device electronic se va strica la un moment data, chiar si cuptorul cu microunde, dar atata timp cat ai garantie nu ai de ce sa-ti faci griji.

am inteles ca in romania nu exista PSN, dar sincer nu este vreun impediment prea mare deoarece poti sa-ti faci cate conturi vrei atat pe USA, UK si JP si sa cumperi de acolo, iar de pe PSN id de RO poti sa te joci. and btw aceasi situatie e si la X360 asa ca singura solutie ar fi sa nu-ti mai cumperi consola.

13. #11813 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu mai vorbii prostii rata de failure a consolei se incadreaza intre valori normale, pana la urma orice device electronic se va strica la un moment data, chiar si cuptorul cu microunde, dar atata timp cat ai garantie nu ai de ce sa-ti faci griji.

am inteles ca in romania nu exista PSN, dar sincer nu este vreun impediment prea mare deoarece poti sa-ti faci cate conturi vrei atat pe USA, UK si JP si sa cumperi de acolo, iar de pe PSN id de RO poti sa te joci. and btw aceasi situatie e si la X360 asa ca singura solutie ar fi sa nu-ti mai cumperi consola.
    Nu stiu de ce trebuie sa ma insulti, nu vorbesc prostii, un simplu Google cu YLOD PS3 va edifica pe oricine, pe YouTube sunt sute de filmulete, etc. Iar eu traiesc drama asta pe pielea mea, in decembrie mi-au luat hotii de la service 400 ron ca mi se dusese Blurayul si acum iar 400 ca mi-a dat si YLOD si mai sta si de 2 luni la ei si imi dau si cu flit cand ii intreb de ea. Cat e in garantie nu stiu cum e, dar ceva imi spune ca nu poate fi prea roz din moment ce faptul ramane ca nu e lansata la noi si cum ziceam, astia de la Sony Romania iti dau si ei cu flit. Daca vrei sa cadem la un compromis, cand se apropie finalul garantiei, vinde-o repede de tot daca nu vrei sa traiesti ce traiesc eu.

14. #11814 SP
    Quote Originally Posted by lordico View Post
    Nu stiu de ce trebuie sa ma insulti, nu vorbesc prostii, un simplu Google cu YLOD PS3 va edifica pe oricine, pe YouTube sunt sute de filmulete, etc. Iar eu traiesc drama asta pe pielea mea, in decembrie mi-au luat hotii de la service 400 ron ca mi se dusese Blurayul si acum iar 400 ca mi-a dat si YLOD si mai sta si de 2 luni la ei si imi dau si cu flit cand ii intreb de ea. Cat e in garantie nu stiu cum e, dar ceva imi spune ca nu poate fi prea roz din moment ce faptul ramane ca nu e lansata la noi si cum ziceam, astia de la Sony Romania iti dau si ei cu flit. Daca vrei sa cadem la un compromis, cand se apropie finalul garantiei, vinde-o repede de tot daca nu vrei sa traiesti ce traiesc eu.
    stai linistit ca si mie mi-a dat YLOD, nu te-am insultat, doar ca ti-as recomanda ca pe viitor sa-ti alegi mai potrivit cuvintele, pentru ca un users nou s-ar putea sa creada ce zici tu si sa-l informezi gresit . nu am zis niciodata ca YLOD nu exista, dar nu e o problema atat de mare pe cat o faci tu. daca ai garantie la un magazin serios, nu no-nameu-rile pe care le gasesti pe net, iti zic eu ca iti va schimba consola .

15. #11815 SP
    Member freezy's Avatar
    @lordico, Da man dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizezi, sunt foarte multi care au consola din 2006 si le merge fara probleme.

16. #11816 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    stai linistit ca si mie mi-a dat YLOD, nu te-am insultat, doar ca ti-as recomanda ca pe viitor sa-ti alegi mai potrivit cuvintele, pentru ca un users nou s-ar putea sa creada ce zici tu si sa-l informezi gresit . nu am zis niciodata ca YLOD nu exista, dar nu e o problema atat de mare pe cat o faci tu. daca ai garantie la un magazin serios, nu no-nameu-rile pe care le gasesti pe net, iti zic eu ca iti va schimba consola .
    N-am incercat sa il sperii, doar ca el intrebase de partile pozitive si negative, iar descrierea dinaintea mea parea ca e totul roz si impachetat cu fundita, ceea ce eu zic ca nu e nici pe departe. Din tot ce am zis nu e nimic gresit, ba mai mult, mi s-a intamplat mie si chiar si la ora asta am consola in service, cum ziceam, de 2 luni si aia ma trateaza ca niste magari, desi (sau poate mai ales) sunt singurul service autorizat PS3 din Romania

17. #11817 SP
    mai bine o dadeai frumos la Donely si acum te jucai pana o crapai (iar)

18. #11818 SP
    unde ai fost acum 3 luni

19. #11819 SP
    aici. unde ai fost tu?

20. #11820 SP
    Donely NU repara YLOD

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.