Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1117 of 1174 FirstFirst ... 117 617 1017 1067 1107 1115 1116 1117 1118 1119 1127 1167 ... LastLast
Results 22,321 to 22,340 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22321 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Du iu spic inglish?

2. #22322 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cred că vrea să spună că România are Store, Are ? S-au este vb de user de ro ?

3. #22323 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Eu d'aia am intrebat, poate in engleza intelegem

4. #22324 SP
    Junior Member NECROSMOKE's Avatar
    Ce nu intelegeti bre? Cu uer/accout Roman poti sa accesez la PlayStation Store. Pana acuma numai aia a scris ca PlayStation Store its not available in your country/region. Dar acuma merge, numai ca inca e gol. Nu sunt jocuri, demouri, dlc-uri uploadat. Capichi ?

5. #22325 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Confirm si eu ca pot accesa Store-ul vechi de pe user de Romania. Momentan este gol. Cand ii dau View Cart scrie ca am 0.00 RON in Wallet.

In sfarsit!

6. #22326 SP
    Daţi un thanks lui NECROSMOKE, îl merită.

7. #22327 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie imi apare ceva in limba maghiara
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1401810904256.jpg

8. #22328 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Dupa ce dai X pe Igen se incarca Storeul.

9. #22329 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am dat, eram curios ce scrie, probabil vom avea store de la unguri cu preturi in lei E bine pana la urma si asa

10. #22330 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    E3 se apropie poate vom primi si noi ceva intr-un final

11. #22331 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off:
    Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off – PlayStation.Blog
    Attached Images Attached Images 13e.jpg

12. #22332 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Dant3, acolo scria: "Momentan Playstation Store este accesibil doar in limba engleza pentru utilizatorii maghiari. Doriti sa continuati?"

13. #22333 SP
    Junior Member FlaviusNistoran's Avatar
    as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .

14. #22334 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by FlaviusNistoran View Post
    as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .
    Am intrebat si eu mai demult la Sony si mi-au spus ca schimbarea ID-ului nu este posibila in nicio circumstanta... cel putin deocamdata. Si m-as mira sa se mai inoveze ceva in ceea ce priveste PS3. Asa ca Store-ul care a aparut la noi s-ar putea sa fie dedicat eventualilor VIITORI cumparatori de PS4, care vor TREBUI sa cumpere Plus pentru multiplayer.

15. #22335 SP
    Păstrezi ambele conturi, şi vei cumpăra ce este strict pt PS4, în caz că nu ştiaţi se face share şi la PS Plus pe PS4.

16. #22336 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Beyond Two Souls nu are optiune de Gama? Jumatate de joc nu-mi dau seama ce se intampla

17. #22337 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ciudat, eu nu am avut probleme deloc

18. #22338 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    am dat din tv pana la urma, dar nu inteleg de ce nu este setare de gama, toate jocurile au asa ceva....

19. #22339 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Cum nenea ventilator era foarte turat din cauza caldurii, am hotarat sa desfac PS3-ul si sa-l curat. Mult praf nu era decat pe venitalor in sine, care dupa 5 minute de curatat abia se mai aude. . Atentie, se pierde (sau mai bine zis se poate) pierde garantia* daca se desface consola.

*se poate intampla orice. nu se observa eticheta dezlipita, nu verifica, etc. Nu va bazati pe asa ceva. Eu nu mai am garantie si n-am treaba.

20. #22340 SP
    Junior Member marcuss's Avatar
    salutare...cine ma poate indruma de unde sa cumpar Playstation plus pe un an...

bestbuy.com playstation plus - Best Buy 39 de dolari

amazon.com Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games 49 de dolari

allromedia.com Playstation Network Cards 35.80 lire sterline

Mai sunt altele?...

Precizez ca este pentru anglia..

as vrea cat mai ieftin dar si sigur....nu sa imi iau teapa...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.