Cand aderi la un forum, ai bunul simt si rapeste-ti 10 minute din viata pentru a citi regulamentul. Cred ca nu e greu![]()
Cand aderi la un forum, ai bunul simt si rapeste-ti 10 minute din viata pentru a citi regulamentul. Cred ca nu e greu![]()
Sincer sa fiu, nici eu nu am citit regulamentul cand mi-am facut contul. Abia ma obisnuiam cu site-ul. Deci, sunt mai mult ca sigur ca mai putin de 10% din userii noi gasesc si citesc regulamentul la inceput.
Asa ca decat sa ii luati la misto, mai bine le dati un link cu regulamentul. Nu ii ajutati cu nimic daca faceti glume pe seama lor de la prima lor postare. Ce impresie o sa isi faca ei despre cg.ro?
Salutare,
Am achizitionat de curand o consola PS3 (second-hand).Problema este ca ID-ul consolei este al primului utilizator.As putea sa il modific cumva?
Mentionez ca am cont de PSN,si ori de cate ori joc ceva imi apare ID-ul fostului proprietar iar toate trofeele se stocheaza in contul lui.
Ms de raspuns![]()
cand spui ID te referi la contul de PSN al fostului proprietar? pentru ca acolo se stocheaza trofee nu in ID-ul consolei
contul respectiv il poti sterge fara probleme, si oricum chiar daca nu il stergi poti crea un cont de utilizator nou pe consola unde sa te loghezi cu PSN-ul tau, si pe care sa-l faci default. ai jocuri de la fostul proprietar instalate de pe contul lui?
@Serica88 Poti avea mai multi useri pe consola. Iti poti crea si tu unul pe care sa joci fara sa te afecteze existenta celuilalt. Vezi n video-ul de mai jos:
PS: Poti face cont de Romania, avem si noi store acum.
http://www.consolegames.ro/forum/f11...a/#post1193358
Am observat ca si pe playstation community sunt multi care au astfel de probleme...o alta alternatina ar fi sa iti cumperi coduri valorice pre platite, sunt cativa colegi forumisti care vand astfel de coduri, stiu ca nu este la fel de comod ca atunci cand folosesti cardul insa este o modalitate sigura si de multe ori mult mai rapida. Eu personal am cumparat de la http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1206198nemmo
Nu inteleg ce e asa de greu. Cumparati de pe cdkeys prin paypal si platiti asa, merge perfect de fiecare data.
Daca nu ai cont de Romania este foarte probabil sa mai mearga sa folosesti cardul bancar, daca nu este din tara contului. Daca ai cont de Romania nu exista coduri valorice(deocamdata).
Salutare tuturor. Am o problema legata de un controller de ps3 si sper sa ma poata ajuta cineva. Am cumparat un controller Speedlink Stike FX nou la care nu tine deloc bateria, functioneaza doar wired. Am incercat sa incarc cu mai multe cabluri insa se descarca imediat. Exista alta solutie in afara de schimbarea bateriei? La acest tip de controller merge si o baterie de dualshock 3 normala sau tb una speciala? Multumesc
salut. daca l-ai luat din magazin recomand sa-l duci la garantie
sigur ramane fara baterie? poate nu se conecteaza la consola wireless
poate nu e compatibil, dongle-ul l-ai bagat in consola?
Da dongle-ul l-am bagat si apropo de asta am uitat sa mai mentionez ca tb sa dau off si la functia de vibratie, daca nu atunci cand se intampla sa vibreze se pierde semnalul. La consola se conecteaza merge foarte bine insa doar wired.In ce ar putea consta aceasta incompatibilitate daca ea exista?
intre softul consolei si al controllerului
incearca si pe pc vezi daca iti merge
vezi daca exista firmware mai nou pe site-ul producatorului
Salutare mi-am achizitionat de curand un ps3 si am o problema , cand intru sa joc jocuri nu mi merge sa joc online cu toate ca daca vreau sa intru pe net de pe el merge. cand ii dau sa joc online imi spune ca e o problema la network.
Bookmarks