tudyniuz mi-a dat un raspuns, dar cred ca a sters postul. Mi-a spus sa postez la Ghidul cumparatorului consolist.![]()
Atunci cand joc Black Ops MP se aude foarte des un sunet ca si cum PS3u ar citi de pe disc in mod constant. La alte jocuri (Infamous, God of War 3, Uncharted) astfel de sunete nu apar decat foarte foarte rar. Este din cauza faptului ca jocul e MP si discul e citit in mod constant sau e o problema a PS3-ului ? Char si asa, sunetul pe care il face nu e ca si cum un PC ar citi un disc.
Pai discul il pui in consola ca sa fie citit. Nu sa ii tina de foame PS3-ului. Eu zic sa stai linistit pentru ca e normal ca la unele jocuri sa se auda mai tare consola decat la altele.
Cand am deschis PS3-ul azi s-a facut tot ecranul rosu si mi-a zis "An error has occure, please request assitance" in toate limbile. Pun imagini imediat. Help pls, mai am vreo sansa sa il repar? E iesit din garantie.
Cand am deschis PS3-ul azi s-a facut tot ecranul rosu si mi-a zis "An error has occure, please request assitance" in toate limbile. Pun imagini imediat. Help pls, mai am vreo sansa sa il repar? E iesit din garantie.
Pune poza
Uite aici ce ai putea sa faci: How to Fix The PS3 Red Screen
ok, imi pare rau pentru consola ta... dar inainte incearca sa faci:
But first, let’s start off with some basic tips.1 – Take out the HDD drive, and place it back into your console again carefully.Didn’t work? Try out these 2 tips.
2 – Restart you console.1 – Plug out all cables, and plug them back in.daca nu merge vorbeste cu donely, dar nu cred ca are ce sa-i faca. doar un centru sony te poate ajuta insa o sa coste $
2 – Check for loose cables.
3 – Then restart your console again.
Am gasit pe net o solutiesi pot da restore la PS3, dar intrebarea mea e daca dau restore se pierd toate datele? (trofee, salvari, jocuri de pe PSN, dlc-uri)?
Nu din moment ce dai restore.
---------- Post added 02-07-2011 at 01:47 PM ----------
A si io am o intrebare ps3-ul mi-a dat freeze ieri si l-am oprit.Trebuie facut ceva sau, este normal sa se intample asa ceva??
Am incercat toate variantele pt. fix la Red Screen of Death si nu s-a intamplat nimic... asta e.![]()
Ori praf, ori faptul ca de obicei inchideam consola de la spate, ori faptul ca o deschideam dimineata si o lasam deschisa chiar daca eu nu eram acasa cateodata. Oricum cel mai mult imi pare rau de trofee si de salvari. Alt PS3 pot cumpara, dar pana ajung la lvl 48 la Assassins Creed Brotherhood sau Uncharted 2 cu toate trofeele castigate... mai greu.
Din cate stiu,aceasta problema apare de la hard disk.O fila corupta intrerupe transferul de date si pa...
---------- Post added 02-07-2011 at 02:31 PM ----------
Stii ala care face bakup de date fara ca,consola sa nu aiba nimic nu este prost,are o logica deci io zic ca cel mai bine pt toti este sa facem un backup pe un hdd pentru orice eventualitate.Nici odata nu se stie
Bookmarks