salut am net de la rds prin cablu si cand lam conectat la ps3 imi cere pppoe user name si password inainte aveam wireless si am schimbat si cere pppoe asta
salut am net de la rds prin cablu si cand lam conectat la ps3 imi cere pppoe user name si password inainte aveam wireless si am schimbat si cere pppoe asta
Pai normal ca iti cere, asa trebuie sa faca daca pui PS3 pe wired. Ideea e ca daca ai Internet de la RDS, nu poti avea mai mult de 1 utilizator pe wired. Deci ca sa nu iti mai ceara pppoe trebuie sa ai un router si din el sa faci mai apoi toate conexiunile, wired sau wireless.
pai ba frate ia foaia pe care ti-a dat-o cand ti-a pus net si de acolo iei parola si username-ul
Inteleg ca tu ai bagat cablul de la RDS direct in PS3?
Ai urmat pasii de aici: PS3� | Internet Connection Settings (advanced settings) ?
De la Connection Method sari la Ethernet Operation Mode si selectezi Manual Settings. Iar la IP Address Setting alegi PPPoE.
As dori sa imi iau niste casti pentru ps3. Vreau sa imi spune-ti niste casti foarte bune si la un pret acceptabil si sa imi arata-ti si la ce magazin le-ati gasit. Multumesc .
Voi ori sunteti obsedati ori prosti. Am mai vazut si la alte topicuri, daca greseste unu gata e dezastru. Si ca sa descopere greselele vine unu care alaltaieri a terminat de scris DEXu limbii romane, dar daca l-ai pune sa analizeze o propozitie sau sa analizeze un cuvant e apocalipsa nu e dezastru. Imi pare rau pentru limbajDeci imi puteti raspunde la intrebarea de mai sus ?
![]()
Pe astea le-am cumparat eu de 2 zile, Sunt wireless si merg perfect la TV.
Data viitore incearca sa fi mai temperat![]()
Bookmarks