Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 730 of 1175 FirstFirst ... 230 630 680 720 728 729 730 731 732 740 780 830 ... LastLast
Results 14,581 to 14,600 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #14581 SP
    Member awaytokill's Avatar
    salut am net de la rds prin cablu si cand lam conectat la ps3 imi cere pppoe user name si password inainte aveam wireless si am schimbat si cere pppoe asta

2. #14582 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    da,user si parola de la rds, cu care te conectezi la net.

3. #14583 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by dariussoreata View Post
    salut am net de la rds prin cablu si cand lam conectat la ps3 imi cere pppoe user name si password inainte aveam wireless si am schimbat si cere pppoe asta
    Pai normal ca iti cere, asa trebuie sa faca daca pui PS3 pe wired. Ideea e ca daca ai Internet de la RDS, nu poti avea mai mult de 1 utilizator pe wired. Deci ca sa nu iti mai ceara pppoe trebuie sa ai un router si din el sa faci mai apoi toate conexiunile, wired sau wireless.

4. #14584 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Cand spui cablu la ce te referi?
    CATV + modem - nu iti trebuie user si parola PPPoe sau UTP direct in PC/PS3 - probabil iti trebuie user si parola PPPoe.

5. #14585 SP
    imi cere user si parol pppoe inainte aveam prin wireless si nu imi cerea nimic

6. #14586 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    si doresti sa-ti spunem noi care e userul si parola ta?

7. #14587 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    pai ba frate ia foaia pe care ti-a dat-o cand ti-a pus net si de acolo iei parola si username-ul

8. #14588 SP
    am scris si nu imi merge

9. #14589 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Inteleg ca tu ai bagat cablul de la RDS direct in PS3?

Ai urmat pasii de aici: PS3� | Internet Connection Settings (advanced settings) ?
    De la Connection Method sari la Ethernet Operation Mode si selectezi Manual Settings. Iar la IP Address Setting alegi PPPoE.

10. #14590 SP
    ok ms o sa incerc

11. #14591 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    As dori sa imi iau niste casti pentru ps3. Vreau sa imi spune-ti niste casti foarte bune si la un pret acceptabil si sa imi arata-ti si la ce magazin le-ati gasit. Multumesc .

12. #14592 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by BoTeAlEx View Post
    As dori sa imi iau niste casti pentru ps3. Vreau sa imi spune-ti niste casti foarte bune si la un pret acceptabil si sa imi arata-ti si la ce magazin le-ati gasit. Multumesc .
    Sa nu-mi spui ca ai dat BACul!

13. #14593 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Sa nu-mi spui ca ai dat BACul!
    In loc sa-l ajuti faci figuri cu bacul anyway ca sa-i raspund la intrebare...castile oficiale sony sunt la un pret destul de ieftin si is foarte bune

14. #14594 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    Voi ori sunteti obsedati ori prosti. Am mai vazut si la alte topicuri, daca greseste unu gata e dezastru. Si ca sa descopere greselele vine unu care alaltaieri a terminat de scris DEXu limbii romane, dar daca l-ai pune sa analizeze o propozitie sau sa analizeze un cuvant e apocalipsa nu e dezastru. Imi pare rau pentru limbaj Deci imi puteti raspunde la intrebarea de mai sus ?

15. #14595 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    ti-am raspuns man....

16. #14596 SP
    Member Dasani's Avatar
    Translate please.Ce ai scris tu nu are nici o logica.

17. #14597 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    Translate please.Ce ai scris tu nu are nici o logica.
    Ai dreptate, nici Google Translate nu recunoaste limba.

18. #14598 SP
    Junior Member kevin_m's Avatar
    inainte cand aveai router nu cerea user si pass pt ca le aveai bagate in router,acum cere pt ca este nevoie de o conectiune noua la retea...
    ai inteles?
    bafta!

19. #14599 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    si ce pot face?
    Doua optiuni:
    1. Cumperi originale
    2. Te uiti pe calculator

20. #14600 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by BoTeAlEx View Post
    Pe astea le-am cumparat eu de 2 zile, Sunt wireless si merg perfect la TV.

Data viitore incearca sa fi mai temperat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.