da exact asa se manifesta am avut bucuria de a afla pe pielea mea,sal repari e inutil te costa 50euro si in maxim 2 luni cu siguranta se strica la loc eu am reparato de 2 ori,deci cel mai bine e una noua un slim e indicat
da exact asa se manifesta am avut bucuria de a afla pe pielea mea,sal repari e inutil te costa 50euro si in maxim 2 luni cu siguranta se strica la loc eu am reparato de 2 ori,deci cel mai bine e una noua un slim e indicat
Baieti,acum cateva zile am descoperit ca discul meu de Red Dead Redemption este fisurat in centru.Fisura se pierde undeva in acel cerc de pe disc neajungand la date.Stiti cumva daca pot face ceva in privinta cu asta ca mi-e frica ca nu cumva ca fisura sa se extinda...Multumesc anticipat!
nu cred ca mai ai ce sa-i faci... il citeste? eu ti-as recomanda sa cumperi altul, exista sanse sa se sparga discul in consola si ar fi naspa![]()
il citeste fara probleme,pe partea cu discul deabia se vede fisura,defapt seamana cu o zgarietura,nu e adanca
Asa e si discul meu cu Burnout Paradise. Mi-a sosit de la The Hut acum vreo 2-3 ani iesit din suport. Dar l-am jucat foarte mult si nu am avut probleme.
mi'aduc aminte de fifa 06 PC ... il luasem de la diverta cu reducere(era primul fifa original) ... in cateva luni,fisura s'a marit pana cand nu a mai fost citit de dvd ... aparuse dintr'o data,probabil din cauza unitatii optice sau a materialului prost din care era facut dvd'ul ...
stie cineva daca mufa de alimentare de la playstation move este aceeasi cu cea de la controller dualshock(mini usb)? intreb asta fiindca mi-am cumparat un alimentator original de accesorii ps3 si vanzatorul m-a asigurat ca mufa de alimentare de la playstation move este identica cu cea de la controller.....
Salutare, am cumparat si eu 2 jocuri de ps3...dirt 3 si nfs hot pursuit amandoua au redeem codes si cand ma duc sa le bag imi spune ca nu le-am bagat cum trebuie dar nu spune ca au fost folosite...nu inteleg unde gresesc,nu scriu cu caps sau fara,scriu exact cum imi arata acolo. E prima data cand am redeem code si nu stiu ce se intampla de nu merg...vreo solutie?,multumesc mult
Stiu eu care e problema. Daca sunt zona 2 trebuie sa activezi pass-ul de pe cont UK; daca sunt zona 1 de pe US. Asa am patit si eu cu Hot Pursuit.
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Trebuie sa ai cont corespunzator zonei jocului pentru a functiona acel redeem codes. Asa am patit la FIFA 11 ... a trebuit sa-mi creez cont de Hong Kong pentru ca era zona 3.
Are undeva pe carcasa un glob cu un numar... Uite zonele aici http://www.consolegames.ro/forum/f15...0793-zona-ps3/.
Aaaa.. si la FIFA11 dupa ce am bagat codul de ONLINE pe contul de Hong Kong am putut sa joc online si de pe celelalte conturi.Zona 1 = America/Canada
Zona 2 =Europa
Zona 3 =Asia
Zona 4 =Australia
Etc
mda,ar putea sa apara problema ... consumului de curent ...... n'ai nicio grija,mai ales cu modelul SLIM(am jucat chiar 10 ore,uneori ... da'i cu MOVE,da'i cu FIFA ... ),so ...
![]()
Bookmarks