Salut am o intrebare urgenta nu stiu ce tara sa aleg la origin cont sa aleg romania sau anglia eu am psn id pe anglia deci ce tara ar trebui sa aleg la origin?
Astept raspuns va rog!
Salut am o intrebare urgenta nu stiu ce tara sa aleg la origin cont sa aleg romania sau anglia eu am psn id pe anglia deci ce tara ar trebui sa aleg la origin?
Astept raspuns va rog!
Este diferenta mare intre cablul component si hdmi? Se vede mai bine componentul fata de av-ul normal?
recomandarea merge catre HDMI pt ca suporta mai multe functii decat un Analog component. partea de 3D in 1080p ...conexiune relativ mai simplista, semnal digital care fie si pe un cablu ieftin este bun! La component trebuie sa ai un cablu de calitate ca sa sa nu ai pierderi.
Mai sunt facilitati de conectica pe HDMI intre surse si TV-urile moderne, si anume sincronizari si nu numai.
Ca si imegine, este greu de spus daca vei avea vreun castig cu unul sau cu altul...conteaza calitatea cablului component, conteaza TVul, sursa...samd.
Fara complicatii cred ca varianta HDMI este mai facila
Salut as vrea sa va intreb ceva de unde sterg si eu kokiurile din browser sau (istoricul accesarilor cum so numi)sa nu mai mearga greu ?
Multumesc!
"kokiurile" le stergi din optiuni (daca ai Chrome.: Settings > Optiuni > In culise > Setari Privind Continutul)
P.S.: Nu ai postat unde trebuie.
Ba cred ca a postat unde trebuiese referea la cookiurile din browser-ul PS3-ului.Apesi triunghi si o sa-ti apara niste optiuni.
Salut, doresc sa imi cumpar un PS3 si dupa ce m-am tot uitat pe diferite site-uri am constatat ca intre Consola Sony Playstation 3 Slim, 12GB si Consola SONY PS3 Slim 500GB, Blu-Ray nu sunt diferente mari de pret si nu prea ma prind de ce se intampla asta... In mod normal cea care ar fii mai buna si pe care as fii tentat sa o cumpar ar fi cea de 500gb sau cea de 12gb are ceva special si eu nu ma prind ce![]()
Ieri am facut o cerere catre SEN fiindca vroiam sa inchid in cont de SEN pe care nu-l foloseam deloc si pe care ma logam deseori din gresala. Stiam ca doar telefonic poti cere o inchidere de cont. Am trimis e-mail si spre surprinderea mea mi-au raspuns de pe o zi pe alta cu inchiderea de cont.
pentru p0p3x
Noul PS3 "Super Slim
''krOOm''
''PS3 Super Slim teardown reveals hardware changes, but no real upgrades | TechRepublic''
Salut am si io o intrebare pentru cei care au ps3 slim eu am unu de 2 zile nou si azi am observat cand e oprit becu rosu aprins cand te apropi de el se aude un bazait ascutit si fin dar il observi numai cand te apropi de el este in regula ? Asa se aude si la voi cand e oprit ?
Astept raspuns , Multumesc!
Ciudat...daca opresti PS3-ul de la butonul din spate (in timp ce este in standby) mai scoate acel zgomot. Daca nu, inseamna ca este de la sursa consolei. Nu prea ai cum sa scapi de acel zgmot fiindca in lumea surselor este ceva "normal" unele fac..altele nu. Zgomotul provine de la bobinele sursei iar remediul este inlocuirea bobinelor sau sursei, in cazul tau a consolei.
Nu este o problema, n-o sa ti se strice si nu-s semne de defect, singura problema o reprezinta zgomotul respectiv. Eu unul as incerca sa inlocuiesc consola la dealer pe diferite motive, ca e zgomotul prea mare si deranjant noaptea, ca ti-e frica sa nu crape mai tarziu, ca ti-e frica sa nu i-a foc...etc balariisa-i convingi sa inlocuiasca consola.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks