Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 931 of 1174 FirstFirst ... 431 831 881 921 929 930 931 932 933 941 981 1031 ... LastLast
Results 18,601 to 18,620 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #18601 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Salut am o intrebare urgenta nu stiu ce tara sa aleg la origin cont sa aleg romania sau anglia eu am psn id pe anglia deci ce tara ar trebui sa aleg la origin?
    Astept raspuns va rog!

2. #18602 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Eu am facut pe UK si merge bine totul!

3. #18603 SP
    Aha ok pe uk lam pus si eu ms .

4. #18604 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Este diferenta mare intre cablul component si hdmi? Se vede mai bine componentul fata de av-ul normal?

5. #18605 SP
    recomandarea merge catre HDMI pt ca suporta mai multe functii decat un Analog component. partea de 3D in 1080p ...conexiune relativ mai simplista, semnal digital care fie si pe un cablu ieftin este bun! La component trebuie sa ai un cablu de calitate ca sa sa nu ai pierderi.
    Mai sunt facilitati de conectica pe HDMI intre surse si TV-urile moderne, si anume sincronizari si nu numai.

Ca si imegine, este greu de spus daca vei avea vreun castig cu unul sau cu altul...conteaza calitatea cablului component, conteaza TVul, sursa...samd.
    Fara complicatii cred ca varianta HDMI este mai facila

6. #18606 SP
    Junior Member MetaleV's Avatar
    Quote Originally Posted by marius_bogdan View Post
    Nu pot ajunge in Galati, dar ce inseamna acest schimb de controler?

Despre asa ceva este vorba. Asta la tine este busit.

Sunt doua modele de controllere. Aceste de mai sus, si inca unul de la Silicon Image care este pe BGA.

7. #18607 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Multumesc mult pentru raspuns!

8. #18608 SP
    Salut as vrea sa va intreb ceva de unde sterg si eu kokiurile din browser sau (istoricul accesarilor cum so numi)sa nu mai mearga greu ?
    Multumesc!

9. #18609 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    "kokiurile" le stergi din optiuni (daca ai Chrome.: Settings > Optiuni > In culise > Setari Privind Continutul)
    P.S.: Nu ai postat unde trebuie.

10. #18610 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ba cred ca a postat unde trebuiese referea la cookiurile din browser-ul PS3-ului.Apesi triunghi si o sa-ti apara niste optiuni.

11. #18611 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Ba cred ca a postat unde trebuiese referea la cookiurile din browser-ul PS3-ului.Apesi triunghi si o sa-ti apara niste optiuni.
    My bad si scuzele de rigoare.

12. #18612 SP
    Multumesc mult am gasit nu prea stiu mai nimic daca il am de 2 zile ps3-u .

13. #18613 SP
    Junior Member p0p3x's Avatar
    Salut, doresc sa imi cumpar un PS3 si dupa ce m-am tot uitat pe diferite site-uri am constatat ca intre Consola Sony Playstation 3 Slim, 12GB si Consola SONY PS3 Slim 500GB, Blu-Ray nu sunt diferente mari de pret si nu prea ma prind de ce se intampla asta... In mod normal cea care ar fii mai buna si pe care as fii tentat sa o cumpar ar fi cea de 500gb sau cea de 12gb are ceva special si eu nu ma prind ce

14. #18614 SP
    Ieri am facut o cerere catre SEN fiindca vroiam sa inchid in cont de SEN pe care nu-l foloseam deloc si pe care ma logam deseori din gresala. Stiam ca doar telefonic poti cere o inchidere de cont. Am trimis e-mail si spre surprinderea mea mi-au raspuns de pe o zi pe alta cu inchiderea de cont.

15. #18615 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Depinde cum faci comparatia...
    Singura diferenta dintre ele de mediu de stocare.

16. #18616 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Ia de 500...

17. #18617 SP
    Junior Member pippo's Avatar

18. #18618 SP
    Salut am si io o intrebare pentru cei care au ps3 slim eu am unu de 2 zile nou si azi am observat cand e oprit becu rosu aprins cand te apropi de el se aude un bazait ascutit si fin dar il observi numai cand te apropi de el este in regula ? Asa se aude si la voi cand e oprit ?

Astept raspuns , Multumesc!

19. #18619 SP
    Ciudat...daca opresti PS3-ul de la butonul din spate (in timp ce este in standby) mai scoate acel zgomot. Daca nu, inseamna ca este de la sursa consolei. Nu prea ai cum sa scapi de acel zgmot fiindca in lumea surselor este ceva "normal" unele fac..altele nu. Zgomotul provine de la bobinele sursei iar remediul este inlocuirea bobinelor sau sursei, in cazul tau a consolei.

Nu este o problema, n-o sa ti se strice si nu-s semne de defect, singura problema o reprezinta zgomotul respectiv. Eu unul as incerca sa inlocuiesc consola la dealer pe diferite motive, ca e zgomotul prea mare si deranjant noaptea, ca ti-e frica sa nu crape mai tarziu, ca ti-e frica sa nu i-a foc...etc balarii sa-i convingi sa inlocuiasca consola.

20. #18620 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by adibose View Post
    Ciudat...daca opresti PS3-ul de la butonul din spate (in timp ce este in standby) mai scoate acel zgomot. Daca nu, inseamna ca este de la sursa consolei. Nu prea ai cum sa scapi de acel zgmot fiindca in lumea surselor este ceva "normal" unele fac..altele nu. Zgomotul provine de la bobinele sursei iar remediul este inlocuirea bobinelor sau sursei, in cazul tau a consolei.

Nu este o problema, n-o sa ti se strice si nu-s semne de defect, singura problema o reprezinta zgomotul respectiv. Eu unul as incerca sa inlocuiesc consola la dealer pe diferite motive, ca e zgomotul prea mare si deranjant noaptea, ca ti-e frica sa nu crape mai tarziu, ca ti-e frica sa nu i-a foc...etc balarii sa-i convingi sa inlocuiasca consola.
    Despre care buton din spate vorbesti? Numai "grăsanul" avea acel buton.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.