ai dreptate, da la slim incoace nu mai au butonul ala pe spate![]()
Nu-ti face griji, si eu am o sursa la PC care are acest bazait si merge impecabil de 4 ani. Spre exemplu sursele Corsair sunt recunoscute pt asa ceva, din pacate! insa din fericire sunt si printre cele mai bune surse din piata.
Am facut astazi un internet conection test la ps3 si am observat ca UPNP nu este disponibil prin wireless. Ulterior am citit pe internet ca acest UPNP ajuta la psn si ca daca faci dmz(va rog explicati-mi ce este) la consola nu mai trebuie ativat UPNP. Si prin cablu de net tot la fel, nu este disponibil.
Aceste lucruri sunt necesare pentru a ma juca online sau nu. Prin wireless imi aparea o eroare de conectare(un advertisment sus in dreapta ecranului) , dar prin cablu nu am nici o eroare.
Prin definitie DMZ (demilitarized zone) iar pe intelesul tuturor inseamna ca pot aloca in router un IP (in cazul nostru IP-ul PS3-ului) pentru care nu se vor aplica niciun fel de restrictii la nivel de inbound/oubound/firewall connection. Nu se recomanda folosirea functiei de DMZ pe un laptop sau PC insa la nivelul consolei nar trebui sa existe probleme din pct de vedere al atacurilor informatice.
Salut am intrat azi in browser la ps3 am intrat pe consolecames.ro si dupaia am vrut sa sterg istoricul accesarilor am dat pe triungi am dat delete all acces history ceva de genu ok am dat si am intrat mai jus dupaia la istoricul accesarilor si nu se stersese a trebuit sa sterg cate una manual ? Dc nu mia sters din comanda accea sa stearga tot istoricul accesarilor si ma intreb daca asta na mers dar cokiurile si kake sor sterge ? ca alea nam unde sa intru sa le sterg manual ca asta ?
Daca imi cumpar playstation plus voi putea sa folosesc acei 1gb pentru salvarile de la jocuri si pe alte conturi (gen RO?).
salut..daca te rog ma ajuti cu o intrebare.. Am vazut pe net jocuri de vanzare region-free si zona 2 ... care ar fi mai bun ?? care sunt diferentele intre ele.. si mai am vazut ceva despre DLC-uri... ma poti lamuri daca te rog frumos
La cele free region poti lua dlc-urile din toate zonele (1,2,3)
Z1=US
Z2=EU
Z3=ASIA
Pe cand la Z1;Z2;Z3 trebuie sa downloadezi dlc-uri , reedem codes etc de pe zona respectiva...
De exemplu.: Pe Z3 trebuie sa ai un cont Hong-Kong sa zicem,
Ca sa poti downloada continut pentru un joc care il ai zona 3..
Cele free region permit orice continut indiferent de ce zona este jocul.
Sper ca te-am lamurit, daca mai ai intrebari pune-le aici
Poate s-a referit la region all atunci cand a spus free region...in cazul asta ar avea dreptate.
Care e mai fain de jucat online( nu planuiesc sa fac misiuni deloc):
Call of Duty Balck Ops
Call of Duty Modern Warfare 3
Battlefield 3?
Battlefield 3.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Battlefield 3 e lam comandat si eu imi vine miercuri debea astept sa joc![]()
Care mai aveti Battlefield 3 sa ma imi dati accept si mie la BlizZard9424
marius_bogdan nam putu sati dau pm ca ai inboxu full eu am luat Battlefield 3 Premium sigilat de pe okazii cu 185 lei cu tot cu transport daca te intereseaza uite linku : http://www.okazii.ro/jocuri-ps-3/joc...lat-a122210314
Il gaseai si aici pe forum pe musicdvdsrock. Uite aici.
Webpredator sau musicdvdsrock e acelasi user.
Multumesc frumos pentru raspuns . Am rezolvat. Sper ca saptamana asa sa ne vedem online![]()
Intrebare de noob.
Am o consola cumparata acum 1 an. La inceput nu am stiut si mi-am facut contul pe RO.
N-am jucat decat GTA IV si recent AC3.
De cand cu AC3 am prins gustul jocurilor si cand am vazut DLC pentru AC3 am cautat si am realizat ca ar trebui sa am cont pe UK/US.
Cum procedez sa am acces la PSN si DLC-uri si cum pot cumpara?
Am mai citit pe aici, dar nu stiu exact unde sa ma duc. Sincer sunt si putin repezit. Cam ce pasi trebuie sa urmez?
Fac cont nou cu alta adresa de mail si caut o adresa de UK/US?
Salvarile am cum sa le import din contul vechi? [N-as avea rabdare sa fac iar 40% din GTA IV.]
Se pot cumpara diverse de pe PSN cu paypal? [am inteles ca adresa de uk si card de ro=ban]
Si care ar fi mai ok? UK sau US?
Cateva sfaturi ar fi nepretuite
Multumesc in avans.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks