Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 932 of 1174 FirstFirst ... 432 832 882 922 930 931 932 933 934 942 982 1032 ... LastLast
Results 18,621 to 18,640 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #18621 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ai dreptate, da la slim incoace nu mai au butonul ala pe spate

2. #18622 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Deci spuneti ca nu este nimic grav care sa afecteze functionalitatatea consolei ?

3. #18623 SP
    Nu-ti face griji, si eu am o sursa la PC care are acest bazait si merge impecabil de 4 ani. Spre exemplu sursele Corsair sunt recunoscute pt asa ceva, din pacate! insa din fericire sunt si printre cele mai bune surse din piata.

4. #18624 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

5. #18625 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Am facut astazi un internet conection test la ps3 si am observat ca UPNP nu este disponibil prin wireless. Ulterior am citit pe internet ca acest UPNP ajuta la psn si ca daca faci dmz(va rog explicati-mi ce este) la consola nu mai trebuie ativat UPNP. Si prin cablu de net tot la fel, nu este disponibil.
    Aceste lucruri sunt necesare pentru a ma juca online sau nu. Prin wireless imi aparea o eroare de conectare(un advertisment sus in dreapta ecranului) , dar prin cablu nu am nici o eroare.

6. #18626 SP
    Prin definitie DMZ (demilitarized zone) iar pe intelesul tuturor inseamna ca pot aloca in router un IP (in cazul nostru IP-ul PS3-ului) pentru care nu se vor aplica niciun fel de restrictii la nivel de inbound/oubound/firewall connection. Nu se recomanda folosirea functiei de DMZ pe un laptop sau PC insa la nivelul consolei nar trebui sa existe probleme din pct de vedere al atacurilor informatice.

7. #18627 SP
    Salut am intrat azi in browser la ps3 am intrat pe consolecames.ro si dupaia am vrut sa sterg istoricul accesarilor am dat pe triungi am dat delete all acces history ceva de genu ok am dat si am intrat mai jus dupaia la istoricul accesarilor si nu se stersese a trebuit sa sterg cate una manual ? Dc nu mia sters din comanda accea sa stearga tot istoricul accesarilor si ma intreb daca asta na mers dar cokiurile si kake sor sterge ? ca alea nam unde sa intru sa le sterg manual ca asta ?

8. #18628 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Trist... ^^^

9. #18629 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Daca imi cumpar playstation plus voi putea sa folosesc acei 1gb pentru salvarile de la jocuri si pe alte conturi (gen RO?).

10. #18630 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Daca imi cumpar playstation plus voi putea sa folosesc acei 1gb pentru salvarile de la jocuri si pe alte conturi (gen RO?).
    Nu, doar pe contul pe care ai plus, dar poti sa muti salvarile de pe contul de RO pe contul de UK, US s.a.m.d., apoi upload in cloud, eu asa fac

11. #18631 SP
    Junior Member se7entadi's Avatar
    salut..daca te rog ma ajuti cu o intrebare.. Am vazut pe net jocuri de vanzare region-free si zona 2 ... care ar fi mai bun ?? care sunt diferentele intre ele.. si mai am vazut ceva despre DLC-uri... ma poti lamuri daca te rog frumos

12. #18632 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    La cele free region poti lua dlc-urile din toate zonele (1,2,3)
    Z1=US
    Z2=EU
    Z3=ASIA

Pe cand la Z1;Z2;Z3 trebuie sa downloadezi dlc-uri , reedem codes etc de pe zona respectiva...
    De exemplu.: Pe Z3 trebuie sa ai un cont Hong-Kong sa zicem,
    Ca sa poti downloada continut pentru un joc care il ai zona 3..
    Cele free region permit orice continut indiferent de ce zona este jocul.
    Sper ca te-am lamurit, daca mai ai intrebari pune-le aici

13. #18633 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Cele free region permit orice continut indiferent de ce zona este jocul.
    Sper ca te-am lamurit, daca mai ai intrebari pune-le aici
    Te înşeli, dlc-urile merg in funcţie de zona. Jocurile ps3 sunt toate region free, deci daca ai un joc zona 2, dlc-ul trebuie luat de pe psn uk sau europa...s.a.m.d.

14. #18634 SP
    Member freezy's Avatar
    Poate s-a referit la region all atunci cand a spus free region...in cazul asta ar avea dreptate.

15. #18635 SP
    Care e mai fain de jucat online( nu planuiesc sa fac misiuni deloc):
    Call of Duty Balck Ops
    Call of Duty Modern Warfare 3
    Battlefield 3?

16. #18636 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Battlefield 3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #18637 SP
    Battlefield 3 e lam comandat si eu imi vine miercuri debea astept sa joc
    Care mai aveti Battlefield 3 sa ma imi dati accept si mie la BlizZard9424

marius_bogdan nam putu sati dau pm ca ai inboxu full eu am luat Battlefield 3 Premium sigilat de pe okazii cu 185 lei cu tot cu transport daca te intereseaza uite linku : http://www.okazii.ro/jocuri-ps-3/joc...lat-a122210314

18. #18638 SP
    Member freezy's Avatar
    Il gaseai si aici pe forum pe musicdvdsrock. Uite aici.
    Webpredator sau musicdvdsrock e acelasi user.

19. #18639 SP
    Multumesc frumos pentru raspuns . Am rezolvat. Sper ca saptamana asa sa ne vedem online

20. #18640 SP
    Junior Member Corbu''s Avatar
    Intrebare de noob.
    Am o consola cumparata acum 1 an. La inceput nu am stiut si mi-am facut contul pe RO.
    N-am jucat decat GTA IV si recent AC3.
    De cand cu AC3 am prins gustul jocurilor si cand am vazut DLC pentru AC3 am cautat si am realizat ca ar trebui sa am cont pe UK/US.
    Cum procedez sa am acces la PSN si DLC-uri si cum pot cumpara?
    Am mai citit pe aici, dar nu stiu exact unde sa ma duc. Sincer sunt si putin repezit. Cam ce pasi trebuie sa urmez?
    Fac cont nou cu alta adresa de mail si caut o adresa de UK/US?
    Salvarile am cum sa le import din contul vechi? [N-as avea rabdare sa fac iar 40% din GTA IV.]
    Se pot cumpara diverse de pe PSN cu paypal? [am inteles ca adresa de uk si card de ro=ban]
    Si care ar fi mai ok? UK sau US?
    Cateva sfaturi ar fi nepretuite

Multumesc in avans.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.