Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 993 of 1174 FirstFirst ... 493 893 943 983 991 992 993 994 995 1003 1043 1093 ... LastLast
Results 19,841 to 19,860 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19841 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    I-am intrebat pe bulgarii de la Sony Playstation cand va fi disponibil PS Store si pentru Romania si am primit urmatorul raspuns:

Hello!

Thank you for contacting PlayStation Team!

PS online services are still not available in Romania. SCEE is very focused on bringing as many of its products and services to as many countries as it can. Each country comes with its own regulatory and legal framework for online services and we can only launch Stores in countries where it is possible to do so within local regulations, something which has specifically delayed plans to open the Store for users in Romania.

Many users in countries with no PS Store, do create a PS account in another European countries, where the PS Store is available and thus are able to use their online passes.( We must underline the fact that we cannot recommend such an action, since it is illegal to use fake information when creating an account.)

Please note: if you intend to create an account in another country, please have in mind that the PS account should be made in Europe, due to compatibility of content.

Again, we understand how frustrating this can be, so we kindly ask you for your understanding.

Best Regards!

PlayStation Team

2. #19842 SP
    Junior Member edythebest's Avatar
    Salut!
    Mi-am achizitionat recent un ps3 slim, dar nu am un tv pt al conecta, ci un monitor cu dvi ( Dell U2312HM) , si as vrea sa stiu cu ce sa-l conectez pt a avea sunet. Mentionez ca am si un sistem audio(intervision sp1201)
    Multumesc anticipat!

3. #19843 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    asa si ?asta o stiam si noi...dar se vede ca bulgarii sunt inventivi ca romanasii..e prima oara cand intr-un raspuns oficial sfatuiesc userii sa-si faca cont pe alta tara

4. #19844 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    ... prima oara din cate stim noi...

5. #19845 SP
    Member sollo's Avatar
    am si eu o intrebare, nu am cautat sa vad daca a mai fost pusa...

daca imi fac cont de psn pe US, pot cumpara jocuri la store cu card de Romania, adica accepta astia carduri de Ro??? am auzit la cineva, acum nu stiu daca e adevarat sau nu...

6. #19846 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Nu-ti merge. Nici pe cont de US si nici pe niciun cont de Europa (pe UK iti merge dc. locuiesti acolo si cardul a fost emis pe baza unei adrese din UK).

Singura posibilitate este sa cumperi pre-pay card-uri de pe net. Le poti cumpara cu un card din RO si sunt multe site-uri de specialitate pe tema asta.
    Poti google-ii "psn card 20$" sau 10$ sau 50% sau 25 de lire etc. si o sa gasesti mai multe de unde iti poti alege.

Ideea este intai sa-ti faci un cont de PayPal de care sa-ti legi cardul tau pt. a putea face plata pe acele site-uri.

Spor la shopping!

Quote Originally Posted by sollo View Post
    am si eu o intrebare, nu am cautat sa vad daca a mai fost pusa...

daca imi fac cont de psn pe US, pot cumpara jocuri la store cu card de Romania, adica accepta astia carduri de Ro??? am auzit la cineva, acum nu stiu daca e adevarat sau nu...

7. #19847 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, doar carduri valorice acceptă. Userul iPaul are cele mai bune preţuri

8. #19848 SP
    Junior Member BADE's Avatar
    Mi-am cumparat de curand un Ps3 cu hdd 500gb si nu reusesc sa joc Wolfenstein cu controler-ul original....ma uit numai in "craci" ...as vrea sa cumpar si Battlefield 3 si vreau sa stiu daca pot juca aceste 2 shootere cu tastatura si mouse-ul pe usb de la pc....... se poate juca ? Multumesc anticipat pentru ajutor.......

9. #19849 SP
    Member Florix09's Avatar
    Ce rost mai are consola daca joci cu tastatura si mouse ul ? .....

10. #19850 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by BADE View Post
    Mi-am cumparat de curand un Ps3 cu hdd 500gb si nu reusesc sa joc Wolfenstein cu controler-ul original....ma uit numai in "craci" ...as vrea sa cumpar si Battlefield 3 si vreau sa stiu daca pot juca aceste 2 shootere cu tastatura si mouse-ul pe usb de la pc....... se poate juca ? Multumesc anticipat pentru ajutor.......
    Insista cu controllerul si dupa o scurta perioada de acomodare iti garantez eu si multi altii de pe aici ca o sa-ti placa. Toti am trecut prin asta.

11. #19851 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu trebuie sa treci prin asta, ci sa treci peste asta
    niciodata n-o sa poti controla un shooter cu ds3-ul cum o faci un mouse, insa exista un compromis cu care te poti obisnui.

12. #19852 SP
    Junior Member marius_bogdan's Avatar
    Am si eu un controller de ps3 wireless de la big ben. Nu am la el receiver. Stiti unde as putea gasi sau daca vreo sansa sa merga unul de pe la tastaturi, mouse-uri etc.?

13. #19853 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Deci, problema e legislatia romaneasca, nu ca romanasii sunt falsificatori de carduri. Ei mai spun ca este ilegala crearea de conturi false.

14. #19854 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu conturi false, ci conturi cu date false. Pai asta se stie si scrie clar in TOS.
    Dar la fel de adevarat este ca ei stiu ca cei din tarile fara store au conturi cu date false pentru a putea utiliza jocurile cu Online Pass...

15. #19855 SP
    Junior Member iulihenry14's Avatar
    Am si eu o intrebare:

Am inteles ca COD Black Ops zona 1 nu are cod pentru online. Se poate juca online fara cod sau imi trebuie zona 2?

Multumesc.

16. #19856 SP
    Member Florix09's Avatar
    Domnlee' ai inteles gresit '' ca Cod e cu cod'' lol. nu m am putut abtine.
    Nu este niciun un joc din seria COD care sa contina online pass.
    Joaca in pace, fii fericit !

17. #19857 SP
    Junior Member iulihenry14's Avatar
    Mersi de raspuns.

18. #19858 SP
    Junior Member BADE's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu, doar carduri valorice acceptă. Userul iPaul are cele mai bune preţuri
    Deci in concluzie sa inteleg ca merge perfect cu tastatura si mouse.....

---------- Post added 29-05-2013 at 10:07 PM ----------

Quote Originally Posted by BADE View Post
    Deci in concluzie sa inteleg ca merge perfect cu tastatura si mouse.....

19. #19859 SP
    Member Florix09's Avatar
    Ma BADE' ce tot zici acolo'sa ? Ce treaba ai cu Dant3... el a raspuns la o intrebare adresata de alt user. nu la intrebarea ta..
    La intrb ta. am raspuns eu, Venom si adibose... sau nu vezi ?
    Iti mai spun.. again.. incearca sa te obisnuiesti cu controllerul ala .ca ai sa vezi ca ai sa uiti de tastatura si de mouse.. dar daca tu chiar doresti mouse. poftim.. dar fara tastatura ca nu prea se poate sa joci din tastatura pe ps3 din cate stiu eu. FragFX Fish pt Split PS3- Controller Piranha Mouse hpc399 si

20. #19860 SP
    Member excess's Avatar
    Codul online la GOW Ascension si NFS Most Wanted 2012 e doar pt a juca online sau se poate descarca ceva care schimba jocul in single player?Gen ...masini..harti ... ceva de genu'! Si cat e valabil codul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.