Pai da-i un mesaj atunci si spune-i daca poate sa isi faca loc.
off topic: am dat comanda de alte castimaine dupa ora 11 ajung..cel putin asa mi-au zis.
Am dat comanda pt. astea : Casti Logitech H360, USB 981-000243-USB Headset H360
Innainte aveam tot niste logitech ceva mai bune de care am fost multumit dar cum am zis mi s-a rupt un difuzor de la ele si acum le-am pus la pc si folosesc doar microfonul de la ele cand vb. pe skype etc.
in primul rand imi cer scuze fata de cei care erau online in seara aceasta la etapa Suzuka!!!!
pentru ce pentru ca am dat start race din greseala care defapt nu este a mea in totalitate pentru ca daca faci ceva organizat si scrii un program adica in cazul acesta era: Qualifying Round Start: 20:00 si Race Start: 20:30 cursa trebuia sa inceapa la 20.30 si nu la 20.55 asa este???
am reusit sa dau start race pt ca vazand ca nu incepe cursa am iesit sa beau apa iar cand am intrat in camera si am vazut masinile la START am sarit in scaun si am atins acceleratia fapt care a dus la start race
Deci daca pentru prima mea abatere cu voi online considerati sa imi dati EXIT atunci imi pare foarte rau de cum ganditi
O seara placuta in continuare pt voi ca a mea nu mai este
va rog incercati sa respectati ora la care este trecuta cursa ca asa este normal
respecte
Mda, oricum asta seara am lungit-o ca niciodata..in fiine pt. mine nu e problema dar poate pentru altii, ce ma deranjeaza e ca si am sa scriu iar aici ca sa vada si el : VAGABONE cand ai fost tu lovit sau ce s-a intamplat eu eram atat de in fata incat nici macar nu te vedeam pe harta, singuru pe care il vedeam era Greyhound care era totusi la o dist. considerabila in fata mea.Iti scriu sa vezi pentru ca nu vreau sa traiesti cu impresia ca am facut ceva la care nici macar nu eram in apropiere, salvez replayu si ti-l dau sa pui camera pe mine sa vezi daca am atins macar o singura masina de cand incepuse cursa, ai vazut ca pe Fuji cum ai zis si tu ne-am duelat destul de frumos si la fel fara incidente.Acum faza tare in timp ce ii scriam mesaju in joc lu vagabone sa incerc sa ii zic ca n-am nici-o treaba cu ce se intamplase mi-a intrat masina la pit-uri..dar nu asta e tragedia.Imediat cum am iesit de la pits mi-a disparut vitezometru din bumper cam si oglinda retrovizoare iar la mazda asta e imposibil sa joci de la volan ca am impresia ca sta pilotu ala cu capu pe geam, asta da bug am incercat sa fac sa apara iar vitezometru si oglinda dar a fost imposibil si pana la urma am lasat balta cursa.
p.s. : sunt rzr_10 ..
reszeg, iti ceream sa iesi din cursa sa putem da restart. Nu sa iesi de tot din joc.
Nu puteti face rost de o casca, sa ne intelegem si noi ca oamenii?
Lipsesc o seara si soarecii joaca pe masa.Nu va mai certati mai ca nu-i frumos.Imi pare rau ca nu am ajuns in seara asta la cursa,si nici maine nu cred ca ajung
,nu o programati si voi mai tarziu pe la 21-22
![]()
tui PSN-ul masii, am stat toata seara cu ochii pe community si nu am vazut lobbyul la nimeni,defapt nu vedeam online decat pe ffocus2008 si inca 2 insi![]()
O pana de curent de 20 de secunde,in timp ce se salvau cele 10 museum cards.Bye-bye level 26 A-spec,22 B-spec si 8,9 milioane.Nu,nu am back-up la salvari.![]()
Aseara am intrat si eu pt prima oara cu voi in lobby...
Scuze daca nu eram pe faza cu iesitul din cursa pt restart. Prima oara nici n-am stiut ca trebuie sa ies ....
Dar de ce trebuie sa tot dam restart ? Trebuie sa castige cineva anume si nu are un start bun ????
Glumesc si eu. Si daca n-as glumi, de ce cei accidentati la start nu pot intra la boxe dupa prima tura ?
Sunt multe ture si e timp de recuperat sau sa se intample alte "nenorociri" pe parcurs
Si cu certatul pe aici. E doar un joc. Nu vine sfarsitul lumi daca unul va loveste neintentionat. Acum nu va consumati neuronii cu scenarii daca a fost sau nu intentioant ca e pacat. Va ofera viata destule motive sa va omorati neuronii.
Eu sincer nu ma pricep la masini ca si voi. Aseara cand va auzeam ce vorbiti inainte de cursa cu setat de masini, imi venea sa ma retrag si ma pun sa citesc o carte despe masini
Dar nu m-am retras. Am inceput, am facut cateva curse dar ma scos serverul. Ca sa nu ma mai scoate si azi, am pus PS3 in DMZ si e ok
Exista o singura solutie momentan pentru probleme de genul celor care s-au ivit aseara : Damage Light
Incercati sa va stapanati nervii chiar daca cineva v-a luat pe sus in prima curba , poate el la randul lui a fost impins de altcineva etc. Cu damage light on nu poate fi o mare catastrofa daca va accidentati imediat dupa start, nu este o cursa de cateva laps , sunt totusi 30 laps si cred ca sunt destule cat sa aseze pe fiecare in pozitia in care apartine (in functie de masina/traseu bineinteles).
Bravo!
Snow? YouTube - Snow On The Nürburgring 24h GT5!
Nu uitati, diseara este ultima etapa.
Cars allowed:
Autobacs ARTA Garaiya '08
Lexus WedsSport IS350 '08
RE Amemiya Asparadrink RX-7 '06
Subaru Cusco Dunlop Impreza '08
Schedule:
Round 1 - 5.01.2011 - Fuji
Round 2 - 6.01.2011 - Suzuka
Round 3 - 7.01.2011 - Monza
Qualifying Round Start: 20:00
Race Start: 20:30
Va astept pe toti. Let's have an excellent Friday
rules
Eu daca vreti azi si maine sunt dispus la "lucru" toata noaptea pana dimineata la 5,6 . Adica eu oricum asa stau dar daca nu e nimic online bag andurante pe A-uri. Eventual pot sa fac si eu un lounge dar net-ul de aici, nu e asa stralucit ca si in RO
Bookmarks