Vad ca pe Altex Lara Croft and the temple of Osiris e stoc 0. Am comandat pe Gamerland dar la ei e inca apare ca precomanda. Din cate stiu eu se lanseaza azi. Deci?
Gold edition e acelasi cu Collector's de pe Altex? Mie asa imi pare...
Vad ca pe Altex Lara Croft and the temple of Osiris e stoc 0. Am comandat pe Gamerland dar la ei e inca apare ca precomanda. Din cate stiu eu se lanseaza azi. Deci?
Gold edition e acelasi cu Collector's de pe Altex? Mie asa imi pare...
unul si acelasi.
si eu am precomanda la ei, le-am dat mail azi.
LE: au avut niste probleme cu serverul, de maine incep sa aiba acces si isi reiau activitatea.
Se va putea gasi in piata Lara Croft and the temple of Osiris in 1-2 zile in magazine, daca nu vreti sa mai asteptati livrari prin curieri.
Am o rezervare facute la altex iris titan, pt lara croft, daca are cineva nevoie, sa lase pm![]()
Bravo mah, la telefon spun ca nu au in stoc (Lara Croft) si de fapt in magazine se gaseste.
Lara Croft Collectors, aveau astazi 5 bucati in stoc in magazin Media Galaxy Orhideea Bucuresti![]()
Cate zile dureaza o livrare de joc de la Shopto? Vine direct in cutia postala sau trebuie mers la posta?
Unde putem gasi PSN prepaid cards pentru US ? Pe cdkeys.com nu sunt, sau nu le vad eu ?
E a nu stiu cata oara cand shopto.net isi bat joc de mine!Am comandat AC:Unity Bastille Edition si The Last Of Us ps4 si mi-au trimis decat The last of us desi AC:Unity apare in stoc!Nici macar nu m-au anuntat!Am la ei pana acum comenzi de aproape 2000 de lire si asa ma trateaza!Tare mi-e frica (,) ca din cauza tarii de rezidenta se comporta asa!
Bookmarks