aham thanks![]()
A venit vremea să achiziționez un al doilea controller pentru PS3, �nsă nu mă pot decide asupra unei culori. Gama disponibilă ar fi următoarea:
- negru
- roșu
- alb
- silver
- albastru
- roz (hăhă)
Păreri, opinii?
Rosu!!! am vazut intr-o poza cum arata si am luat-o razna. imi voi la si eu unu' (rosu) cat de curand.
�n cazul �n care nu vrei să mergi tot pe negru, eu zic că arată foarte bine cel roșu sau albastru. La controllerul alb, după părerea mea, este prea mare contrastul dintre culoarea albă și negrul butoanelor. Despre cel gri nu vorbesc pentru că... arată mai bine celalalte.
�n final, e decizia ta, poate nu ai aceleași gusturi cu ale noastre.
Baftă �n alegerea pe care o faci.
albastru..mi se pare cel mai "aratos"
dintre cele pe care le-ai enumerat
P.S.
desi nu e in lista ta..eu as merge pe verde(Jungle Green)
si ca sa impusti 2 iepuri dintr-o lovitura
Killzone 3 with Jungle Green Dualshock Controller - PlayStation 3 - GAME.co.uk
eu zic
Killzone 3 Limited Edition Bundle - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
mai ales daca urmeaza sa iti iei si killzone 3
Jungle Green DualShock�3 Wireless Controller for the PS3
Eu am si rosu si albastru,cel rosu arata bine in poze dar in realitate da impresia de cheap(lumina de la led se vede prin el ),cel albastru este ok.Impresia mea este ca materialul controller ului venit cu consola este superior celor cumparate separat de mine.Eu unul as opta pt cel alb,e cel mai deosebit dintre toate.![]()
Graft eu in locul tau mi-as achizitiona un Jungle Green DualShock 3 arata super, insa si cele alb si negru raman a fi o varianta destul de buna...
depinde ce iti place, daca iti plac jocurile western mergi pe rdr, dar daca iti plac jocurile gen gta sau cu mafioti clar Mafia 2
RDR, acelasi pret ca Mafia 2 dar are si Multi cat si un Story un pic mai lung, plus ca daca-ti plac zombie poti lua doar cu 10$ "Undead Nightmare", care iarasi e un must-buy.![]()
Bookmarks