Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 65 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1284

Thread: The Division

1. #901 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pe ce platforma joci ? Eu primesc foarte rar, pe Xbox One, dar cand sunt in misiuni cu foarte multi AI si multe explozii. Si asta pentru 1 secunda.

Btw, urata nota i-a dat IGN...review aici.
    Si mi se pare ca unele din minusurile punctate se regasesc in toate jocurile de gen, dar acolo nu au fost punctate ca minusuri.
    retard ala de la IGN. RE-TARD!!

2. #902 SP
    Junior Member yuryca's Avatar
    Nu e deloc retard ala de la IGN... eu joc de cand a aparut si la inceput parea foarte tare jocul,dupa o saptamana nu mai am ce face... faci prea repede itemele,pvp-ul e un ***** nu are nici un rost sa te duci rogue ca pierzi mult mai mult fata de ce castigi... faptul ca o sa adauge un incursion in aprilie si unu in mai nu o sa schimbe nimic.
    Destiny de exemplu e un joc genial cu anumite probleme.. pe cand The Division este doar un joc mediocru care poate deveni mai bun.
    Inca ceva.. nu exista acel ceva pentru care joci ce alte jocuri online le au,de exemplu in Destiny farmai pentru un Hawkmoon sau pentru o arma speciala,in wow pentru frostmourne samd,aici totul este random (sunt cateva iteme standard high-end dar sunt trash) iar faptul ca toti se leaga de story mai nou la jocuri,acest joc nu are pic de story.. inafara de un cinematic la inceput ce explica putin restul jocului este sec.Open world-ul este gol ,fara viata totul este automatizat nimic random generated sau public events etc.. iar in eng game itemele legendare (purple) cad precum itemele verzi din alte jocuri. Total dezamagit de un joc care a primit atat hype.

3. #903 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ăștia de la IGN sunt cretini, mă uit la recenziile de la Evolve, Star Wars, Street Fighter 5, o glumă de site. Păcat ca s-a închis GT, de la ei primea cel puțin un 8. Eh, important e ca pentru noi e un joc bun.

4. #904 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Too much water.

5. #905 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    La muncă băi, altfel ajungeți ca ăsta.

6. #906 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    OMG. Asta e pe bune ? Parca lvl 30 era ultimu, sau nu e valabil in DZ ?

7. #907 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    DZ Rank != Level.

8. #908 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, what ever. Eu le ziceam level ambelor. Si care o fi limita in DZ ? Ca n-am gasit nici pe net.

Inteleg ca deja sunt praf, daca inca n-am intrat in DZ. Ma astept sa fiu omorat instant, cand intru...

9. #909 SP
    Junior Member DIDE's Avatar
    Nu chiar, dar daca nu sunteti macar 2-3 n-ai ce-i face AI'ului, daca ai gear bunicel o sa fie ok, fata de Beta sau Alpha au populat destul de bine DZ'ul si ai sanse mari sa iti apara mobs din toate partile, dar per total este foarte fun.

10. #910 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Poți și solo fără probleme, doar ca trebuie sa joci mai precaut. Am dat clear solo la majoritatea zoneloe, mai puțin cele cu lvl 32

11. #911 SP
    Junior Member DIDE's Avatar
    Oee conteaza si ce gear ai pe tine, degeaba joci precaut daca tragi 3 incarcatoare sa omori un mob..., in fine va descurcati voi

12. #912 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ammobox perk, nu consumi nici un glonț +smg, easy life.

13. #913 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Si prieteni care sa te ridice mereu de pe jos

14. #914 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    IGN - 6.7
    PC Gamer - 68 (out of 100)
    Gamespot - 8.0
    Polygon - 7

IGN nu sunt singurii "retarzi"

15. #915 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Alo, mă scuzați că vă întrerup, dar am pierdut aseară două chei în DZ, dacă le găsiți vă rog să mă contactați de urgență!

OFER RECOMPENSĂ!

PS: chiar am nevoie de ele, au valoare sentimentală

16. #916 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Polygon hahahahaha, retardații care au dat de pământ cu TLOU. Nota de la GS e ok. PC Gamer, la cât se trișează pe Pisi Mustard...

17. #917 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Vazand aceste note, eu nu am sa-l mai joc...

18. #918 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Vazand aceste note, eu nu am sa-l mai joc...
    I need more loots, I CAN'T STOP!! Jocul are acelasi tip de loot sistem ca in Diablo 3, cu enspe feluri de perkuri si posibilitate de rerol la perks... va dura ceva pana reusim sa facem niste builduri calumea Ii lipsesc doar ceva seturi de armuri cu diferite bonusuri ca sa fie identic ca in D3

19. #919 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt ferm convins ca vor face seturi de armuri in viitoarele updateuri.

20. #920 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca nu ma insel chiar au spus ca urmeaza item sets

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 65 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast