Salut! Ce ziceti merita sa imi cumpar acest sistem Home Cinema Samsung THX22 la Domo.ro, Home Cinema .Eu as vrea sa stiu daca se aude bine,filmele se vad in calitate foarte buna deoarece costa ceva si nu as vrea sa dau banii degeaba.As fi curios daca are cineva acest sistem sa imi spuna parerea.Multumesc
Mane, depinde de finetea urechii.Desi tu spui ca el "costa ceva", suma este infima pentru un sistem audio.
Unui posesor de boxe Genius i se va parea super scula, dar cine are ceva Marantz sau Bang and Olufsen va spune ca e o porcarie.
E delicata audiofilia asta, cel mai bine e sa le asculti cu urechile tale (sau un model asemanator).
Eu nu il iau in special pentru muzica.Eu il iau pentru filme.Am auzit ca are ceva probleme la subtitrarea in romana.Oricum multumesc pentru raspuns.Problema e ca nici nu am unde sa il ascult,dar totusi ma gandesc ca nu se aude atat de prost.
Stiu ca e offtopic dar de unde pana unde sunt dvd-urile sau dvd playerele moarte?
Depinde de ce filme cumperi. cum sunt si filme care se gasesc doar pe VHS, nelansate pe DVD. Depinde f mult de ce preferinte ai![]()
oricum intrebarea nu este pt aria asta, dar sincer nici nu am gasit unde sa mut posturile![]()
uber noob aici, vreau sa trec pe HDMI pentru ca a inceput sa-mi faca televizorul figuri pe component (trebuie sa dau contrastul mic de tot ca sa nu flickere imaginea).
Trebuie sa cumpar cablu ala scump de la Microsoft sau merge cu orice cablu HDMI (ma indoiesc sincer, dar am zis sa-ncerc)?
Mestere era codul meu de la EndWar
(Nu e nici o suparare doar ca profit de orice prilej sa sar cu facaletu').
Oricum ieri mi-am bagat si eu 13 luni de Gold (ce face Forza 3 din om).
Vrea cineva sa participe la un co-op la ceva hack & slash? Mai putin TMNT ca deja am rupt sistemu' azi noapte![]()
salutare! azi am aprins consola si am incercat sa intru pe xbox live....am fost banat ...ce pot sa fac macar sa copiez jocurile pe hard ??
sal...dupa ce imi dau seama care este jasper?de unde imi recomandati sa iau un xbox 360 elite?va multumesc.
http://www.consolegames.ro/forum/att..._vs_falcon.jpg
gameshop.ro cu 3 ani garantie
cheers
Bookmarks