Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 291 of 903 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 341 391 791 ... LastLast
Results 5,801 to 5,820 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #5801 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    La electronic first am patito si eu dar am vb pe chat apoi leam trimis mail cu codu aka folosit de mi l-au trimis si au trimis altul nou. Pe cdkeys pe la a 5 Tranzacție nu au vrut sa imi mai dea codu pana nu am trimis o poza cu buletinul sa se vadă nume,prenume si adresa restu le Acoperisem

  2. #5802 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Am rezolvat rapid in acea seara problema la allromedia,a trimis un singur cod la 2 persoane,in scurt timp am primit altul,chiar recomand allromedia!

  3. #5803 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    PS4 conectat la projector IMAX


  4. #5804 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    **** au luat astia lumina in timp ce ma jucam si acum cand dau drumu la ps4 imi apare safe mode face o verificare apoi spune sa introduc un usb cu ultima versiune si se stinge
    @ sa caut pe undeva versiunea sa o bag pe un stick sa vedem daca isi revine, sper ca nu sa dus si a meu
    ...........
    @am gasit aici are ceva ca e de us?
    http://us.playstation.com/support/sy...tallationSteps

    ---------- Post added 02-01-2014 at 20:51 ----------

    dupa vreo 30 min de nervi si injuraturi iam dat initializare si a mers da sa sters tot nu a mers cu stickul se oprea si iar pornea chiar mam *** tot ,ii injur vreo 3-4 zile pe astia de la lumina ca au luato cate o sec de vreo 5 ori in decursu a 20 min

  5. #5805 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Attached Images Attached Images facebook.com-1456083_10201655959938900_958298719_n.jpg

  6. #5806 SP
    Member Snake's Avatar
    Pana la urma e ceva in neregula cu PS4 asta si stau sa ma intreb daca mai vorbim de eficienta si fiabilitatea unei console cu sigla Sony pe ea sau deja vorbim de un PC cu AMD care din intamplare are si sigla Sony? Mi se pare al naibii de bizar ce citesc. Si asta la noi unde am incredere in ce scrieti si nu pe siteuri pline de hateri. Consola sa moara dupa doar 2 saptamani, sa vina busita din start, sa isi piarda datele dupa o cadere de curent, sa se scorojeasca thumb stick-urile in doar o saptamana si asa mai departe? WTH?

  7. #5807 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pentru fiecare om cu probleme care posteaza aici sun alti 15-20 care se joaca linistit de cand au primit consola fara nici o problema. Dar e normal ca nu ai sa-i vezi ca vin sa posteze aici in fiecare zi cat de bine le merge consola fiindca sunt prea ocupati sa se joace, iar cei care au intampinat probleme vor posta tot timpul, ceea ce este absolut normal. Depinde de voi de care parte a paharului vreti sa priviti, probleme cu consola sunt si vor exista tot timpul nu numai acuma la lansare, pt asta sunt garantiile.
    Happy gaming to everybody this year, si sa aveti parte de cat mai multe jocuri frumoase!

  8. #5808 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    A patent filed for by Sony in 2012 has been published today by the United States Patent & Trademark Office, revealing the company's apparent interest in finding ways to more easily introduce new content into classic games being streamed through the cloud. Essentially, the patent describes the ability to suspend gameplay in an emulated game and then introduce new content in a manner that doesn't involve reverse engineering the game's code.
    "Finding new ways to play preexisting video games can increase the longevity of older games," the patent states. "Instead of replaying the same level or completing the same missions repeatedly, gamers often desire new challenges when replaying legacy games. In response to this need, game designers have begun to produce mini-games. Within a mini-game, the gamer can be instructed to complete new objectives or challenge their friends for high scores in a format that was not originally designed into the legacy game."
    Basic examples of the types of mini-games the patent is referring to are limiting the number of lives or amount of health players have when fighting a boss.
    Sony's patent, which is entitled "Suspending State of Cloud-Based Legacy Applications," would allow for triggers or "snapshots" to be used as the mechanism through which the emulated game is suspended and the new content is then delivered. It also talks about offering games on platforms they were not originally designed for, which is what you'd expect from cloud-based gaming.
    Put as simply as possible, "The present disclosure is related to video game emulation. Among other things, this application describes a method and apparatus for emulating a video game that includes generating snapshots that can be used for incorporating new content into the emulated video games."
    While it's unclear what Sony would do if granted the patent, it should be reiterated that this deals with cloud-based game streaming. The patent was originally filed on June 29, 2012, just prior to the company's announcement of its acquisition of cloud gaming service Gaikai. Sony has announced it will make use of Gaikai on Playstation 4 -- including the ability to stream PS3 games to the system, a feature purportedly coming this year -- but it has never given any indication it planned to do more with it than stream games as they already exist.
    It's already been suggested this patent could allow for Sony to release games in the style of NES Remix, which offers twists on levels from classic NES games like Donkey Kong, Excitebike, and Super Mario Bros. Do you have any theories or hopes for what we'll see from Sony involving this patent, if anything? Let us know in the comments below.
    New Sony Patent Deals With Adding New Content to Emulated Games - IGN

  9. #5809 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    jucandu-ma prin meniuri (si incercand sa sharuiesc niste AC4), am descoperit ceva interesant si anume setarile pentru Sharing. ele se pot accesa numai dupa ce ati apasat Share (pentru ca eu nu le-am gasit in Settings). practic, daca va jucati ceva, apasati Share si apoi Options. de acolo se poate modifica comportamentul butonului Share (sunt 2 preseturi, Standard si Easy Screenshots), dar cea mai importanta setare mi se pare modificarea calitatii broadcastului care e setata default pe High, maxim fiind Best. nu cred sau nu stiu daca se aplica si salvarilor pe hdd, dar daca aveti in plan sa sharuiti gameplay pe Twitch, atunci merita sa ajustati chestia asta.

  10. #5810 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Maine se face 1 luna de cand am consola PS4.Pot sa spun ca sunt mai mult decat satisfacut de ea.Puteti vedea ca m-am jucat enorm de mult doar uitandu-va la trophy cardul meu.Au fost zile cand a mers incontinuu de dimineata pana seara si deseori am pus mana pe parte mata sa vad ce temperatura are.Intotdeauna a fost calduta (ca dupa 2-3 minute de la start).Nu am intampinat sa friga sau sa mearga fan-ul ca un nebun (ce e just se aude un pic mai tare in KZ).

    In legatura cu DS4 ce sa zic...e phukin awesome.Butoanele la atingere se simt mai comfortabile decat DS3/Sixaxis (care par a fi cheap).Motorul vibrator nu este unul violent,iar in diferite jocuri am observat ca sunt mai multe feluri de vibratii.LED-ul nu ma deranjeaza,nu se vede pe TV,insa unele jocuri parca abuzeaza de el (in Sound Shapes zici ca a luat-o razna,palpaie in mii de culori ).De durata bateriei sunt un pic dezamagit,insa nu este sfarsitul lumii,oricum intentionam sa cumpar un al 2-lea controller Magma Red,si sper ca in viitor sa fie optiune de disable la LED.Stickurile nu decojesc la mine,chiar si dupa atatea ore de joc,mai ales in Resogun unde jucam in ritm nebunatic.Singura observatie de uzura ar fi ca la cel stang inauntrul cercului s-a netezit un pic,in rest pare nou-nouta.

    As putea sa scrie pagini intregi despre consola dar ce rost ar avea??? Daca aveti intrebari nu ezitati sa intrebati.

    ON : WipeOut leaked pentru PS4

    New WipEout called 'Deceit' leaked, possibly a PS4 title?

  11. #5811 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Dupa postul lui JeNei ce ar mai fi de spus

    come to the dark side we have cookies !


  12. #5812 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    nici eu nu am ceva de reprosat pana acum ,consola a mers foarte bine singura problema a fost cu caderea de tensiune cand a intrat in safe mode si nu am mai stiut ce sa fac sa nu se stearga salvarile
    (am dat initializare si a pornit ca prima data )

  13. #5813 SP
    Member cipvas's Avatar
    In sfarsit...
    Attached Images Attached Images 20140103_142959.jpg

  14. #5814 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Norocosule !

    Eu parca nu m-as "risca" sa tin consola in plan vertical, s-ar parea ca-i prieste mai mult in plan orizontal

    apropo, vad ca ledul este activat de o folie, oare daca scoti folia aia(minutul 1:00), scapi doar de led ?! sau anulezi si alte functii..


  15. #5815 SP
    Junior Member Claudiu's Avatar
    O intrebare intrebatoare : PSN UK sau PSN US ? am cont de UK de pe PS3 si astept PS4-ul dar am observat ca pe US costurile sunt mai mici(PSN +,etc)
    inafara de costuri ce alte avantaje mai sunt ?

  16. #5816 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Norocosule !
    apropo, vad ca ledul este activat de o folie, oare daca scoti folia aia(minutul 1:00), scapi doar de led ?! sau anulezi si alte functii..
    palflo a desfăcut controllerul pentru aceeaşi problemă cu triggerele şi a deconectat şi ledul. Merge fără probleme şi fără.

  17. #5817 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    palflo a desfăcut controllerul pentru aceeaşi problemă cu triggerele şi a deconectat şi ledul. Merge fără probleme şi fără.
    cu cat il tine mai mult incarcat ,daca e 1-2 h nu are rost sa il dezactivez

  18. #5818 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    O intrebare intrebatoare : PSN UK sau PSN US ? am cont de UK de pe PS3 si astept PS4-ul dar am observat ca pe US costurile sunt mai mici(PSN +,etc)
    inafara de costuri ce alte avantaje mai sunt ?
    Pentru PS3 jocurile oferite la PS Plus erau mai bune pe UK. Totusi, pe US diferenta de preturi e foarte mare. Daca vrei sa-ti iei jocuri digitale, recomand cont de US (economisesti 100 lei pe joc fata de UK). Cred ca se poate sa-ti faci 2 conturi, unu de UK, unu de US. Iti iei plus pt cel de UK si jocurile ti le cumperi de pe US. Daca nu vrei sa te complici, iti iei doar de US, pana acum plusul e la fel ca cel de UK.

  19. #5819 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    cu cat il tine mai mult incarcat ,daca e 1-2 h nu are rost sa il dezactivez
    Asta nu știu. Știu doar că a conectat ledul la loc. A zis că are nevoie ca să îi indice când îi moare bateria.

  20. #5820 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    palflo a desfăcut controllerul pentru aceeaşi problemă cu triggerele şi a deconectat şi ledul. Merge fără probleme şi fără.
    Din cate vad eu, daca decuplezi acel flex care alimenteaza LED-ul, nu o sa mai poti incarca controlerul cu cablul microusb la consola sau alt incarcator usb. Lucru care nu ar trebui sa deranjeze daca incarci controlerul pe partea aialalta(unde e mufa pt casti) la incarcator din asta:

    PS4 Sony Dualshock 4 Charging Station (Töltő állomás) (PS4) - - GAMEstore

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4275 Last Post: 17-04-2024, 21:38
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts