Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1091 of 1174 FirstFirst ... 91 591 991 1041 1081 1089 1090 1091 1092 1093 1101 1141 ... LastLast
Results 21,801 to 21,820 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21801 SP
    Junior Member Pool's Avatar
    Salut .Intentionez sa imi cumpăr un ps3 super slim de 12 gb .Mai am un ps3,slim,care are blocul optic bulit.Intrebarea mea este ot sa pun HDD ul de la ps3 ul slim la super slim ?hdd ul de la slim are acel bracket care trebuie pus daca iei un hdd nou pt ps3 super slim ?mersi.

2. #21802 SP
    Member Gentilu's Avatar
    Da, poti sa pui fara probleme hard-ul de la slim la super slim. Singura problema este ca acel bracket, de care vorbesti tu, nu se potriveste la super slim. Din cate vad Altex nu mai are pe stoc adaptorul pentru hard la super slim.

3. #21803 SP
    Junior Member bodobaza's Avatar
    Ati comandat/cumparat careva de pe gamestore.hu ? Ii magazin din ungaria? Au preturi destul de bune la console,atata tot ca are garantie data de sony 1an. Oare e valabil la noi? intreb pt ca am vazut la multi care cumpara din afara tarii console si garantia nu este valabila in RO sau ceva de genu din cate am inteles.

4. #21804 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Am 2 probleme:
    1. Analog stick-urile de la controller-ul meu se misca cam nasol, m-am gandit sa le dau cu putin alcool izopropilic sau spray de curatare contacte electrice. Care dintre acestea este mai bun? Sau este alta rezolvare?
    2. Am Uncharted 3. Discul este crapat de la atata scos si bagat (da...scuzati exprimarea). Jocul merge dar merge destul de sacadat, e playabil dar... ma cam enerveaza. De obicei ma joc Uncharted dupa ceva ore de Fifa, sa fie PS3-ul prea obosit?

5. #21805 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

6. #21806 SP
    Junior Member Drakoo's Avatar
    Va salut. Sunt nou in lumea ps3, am cumparat de 2 zile un ps3 slim de 120 gb din 2012 , am auzit ca pot sa ma joc anumite jocuri in 3d, ieri am cumparat god of war colection volume 2 care cuprinde chains cof olympus si ghost of sparta , pe cd scrie "3d Compatible game" eu detin acest led Vortex VLED-26H1D Televizor caracteristici, descrierea produsului , merge sa il joc in 3d ? si daca da cum? astept un raspuns.Multumesc anticipat.

7. #21807 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pai daca in specificatiile TV-ului scire "Compatibilitate 3D: NU" cum ai vrea?

8. #21808 SP
    Junior Member Drakoo's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    pai daca in specificatiile TV-ului scire "Compatibilitate 3D: NU" cum ai vrea?
    Am citit undeva ca daca ai emitator 3d (ps3-u care am inteles ca e echipat cu asa ceva) merge si fara tv 3d doar sa fie hd si sa ai ochelari

9. #21809 SP
    daca era asa...nu mai vindea nimeni TVuri 3D

10. #21810 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by stefanpuica View Post
    daca o dau cu 1000 lei deja pierd 400 lei doar dupa o luna ce am cumparat-o mai bine o tin ca nu cere de mancare...
    Inca ceva, eu astept o urmatoare versiune la PS4 fara buguri.ce ziceti merita asteptare sau sa-mi iau acum consola?
    Pai mai bine mai strangeai ceva bani si-ti luai direct Ps4;Eu unul te inteleg ca te-a luat valul cu next gen,si e si normal.
    Si daca vroiai sa joci cateva exclusive pe Ps3 de ce nu ti-ai luat sh cu acte in regula.(nu prea ai avut de castigat).
    Cat despre Watch Dogs ,varianta PS4 va fi superioara ..

11. #21811 SP
    Member Clau23's Avatar
    Am incercat azi sa activez contul meu psn pe consola varului meu, am vazut ca nu merge pentru ca aveam deja 2 console activate. Am intrat pe web am dezactivat toate consolele si dupa am aprins consola mea , am activato si cand sa procedez la fel si cu consola varului meu...Surpriza.. nu am putut , mesajul fiind acelasi : Aveti deja 2 console activate pentru acest cont psn. Iar eu activasem inainte doar consola mea. Ma poate ajuta cineva. Chiar nu stiu ce sa fac.

12. #21812 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Am 2 probleme:
    1. Analog stick-urile de la controller-ul meu se misca cam nasol, m-am gandit sa le dau cu putin alcool izopropilic sau spray de curatare contacte electrice. Care dintre acestea este mai bun? Sau este alta rezolvare?
    2. Am Uncharted 3. Discul este crapat de la atata scos si bagat (da...scuzati exprimarea). Jocul merge dar merge destul de sacadat, e playabil dar... ma cam enerveaza. De obicei ma joc Uncharted dupa ceva ore de Fifa, sa fie PS3-ul prea obosit?
    NU mai baga discuri crapate in consola ca risti sa o ''crapi'' si pe ea si ia-ti alt controller,asa am facut si eu ,am dat 100 dar stiu ca e original si f bun.

13. #21813 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    De unde cu 100 lei? sigilat?

14. #21814 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Azi am inceput Metro LL. Am primit notificarea ca am deblocat trofeul "Rabbit", dar cand intru in my trophy collection apare ca fiind blocat. Am refacut misiunea, dar nu se deblocheaza... Sugestii?

15. #21815 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Am incercat azi sa activez contul meu psn pe consola varului meu, am vazut ca nu merge pentru ca aveam deja 2 console activate. Am intrat pe web am dezactivat toate consolele si dupa am aprins consola mea , am activato si cand sa procedez la fel si cu consola varului meu...Surpriza.. nu am putut , mesajul fiind acelasi : Aveti deja 2 console activate pentru acest cont psn. Iar eu activasem inainte doar consola mea. Ma poate ajuta cineva. Chiar nu stiu ce sa fac.
    Ciudat. Eu am 4 console pe contul meu de UK si nu am primit nici o atentionare. Mai verifica odata pe web cate iti apar...
    Ce cod de eroare este?
    https://support.us.playstation.com/a...4221/related/1
    80109D80: Activation error

Please wait 7 days before attempted to activate / deactivate the system again.

16. #21816 SP
    Member Clau23's Avatar
    Apar 4 console, fix asa aparea si inainte sa le dezactivez pe toate... Am incercat sa le mai dezactivez 1 data de pe web dar nu mai merge. (ma gandeam ca poate nu a functionat prima data cand am dat dezactivare...)

17. #21817 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    De unde cu 100 lei? sigilat?
    Pai eu am luat de la userul DarkWadder un Dualshock3 cu 100 lei ,in stare impecabila ,nu-ti trebuie neaparat sigilat.

18. #21818 SP
    Member jon209's Avatar
    E normal sa miroase a incins acolo in spate pe unde scoate aerul cald.Tin sa precizez ca are spatiu suficient pentru as lua aer sta bine acolo.Doar ca asa mi se pare.

19. #21819 SP
    plasticul incalzit miroase...daca miroase prea tare inseamna ca ceva nu e ok

20. #21820 SP
    Member madskills's Avatar
    Vroiam sa-mi cumpar azi assassin's creed IV dar vreau sa stiu daca pot adauga gratis si dlc-ul Freedom Cry. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.