il vei primi stai linistit. minim 3-4 zile![]()
Stie cineva ce setare sa fac sa se vada ps3 cu pc prin router.. ps3 e setat wireless(merge netu pe el) si am inteles ca nu vede reteaua lan din cauza routerului.. Help pls!![]()
am si eu o problema.am ps3 de 2 saptamani,am facut cateva trofee la infamous dar am jucat pe cont de US.pot sa joc mp cu cineva de pe RO?sau trebuie sa ma chinui iar la trofee?nu ca ar fi mare tragedie.![]()
Normal că poţi să te joci cu cine vrei tu - japonezi, englezi, rom�ni etc. - faptul că eşti "american" nu are nicio relevanţă �n multiplayer.
Trofeele sunt active (odata deblocat,raman acolo) pt un singur cont (RO,UK,US ...)
Ca sa ai trofee si pe contul de RO (nu numai pe cel de US), trebuie sa-l rejoci din nou,pe contul de RO.
Jocul il poti juca pe cate conturi vrei,cu cate persoane vrei.
Netu merge pe ps3... dar nu vede media serveru facut de pc prin router.
Ps3 e setat wireless...
Nu conteaza ca sunt wireless, ca sunt pe fir, trebuie sa-ti mearga fara probleme. Ai instalat ceva program de media server pe PC? Sau media player si ala ar trebui sa il vada. Testeaza daca iti merge netul si pe pc si pe ps3, daca da inseamna ca nu mai trebuie facut absolut nimic decat instalat cum trebuie programul de media server. Apoi intri in ps3 in ramurile photo, video sau music si iti apare o iconita in plus cu numele computerului.
Apoi de pe PC setezi ce foldere vrei sa-ti fie vizibile.
Daca ar fi asa simplu. Am inteles ca reteau wireless nu o vede pe aia lan... si nu comunica intre ele. Cred ca din router e ceva. Trebuie o setare facuta. Daca deschid ps3 media server nu gaseste ps3.. cu firewall oprit.. antivirus oprit. Net am pe pc si ps3 si merge fara probleme.
Voi aveti retea wireless cu ps3 si va merge ps3 media server?
buna ziua, am cumparat un slim acu cateva zile si vreau sa ma conectez la net dar nu prea ma pricep!Am nevoie de anumite setari ceva?
Multumesc anticipat.
pai in primul rand trebuie sa bagi cablul in consola/daca ai conexiune wireless nu iti trebuie
1.te duci la settings->network settings
2.Internet connection settings
3.Selectezi Wired Connection(pentru cea prin cablu) sau Wireless Conection (pentru cea fara cablu ,doar in cazul in care ai un router)
Cam asta este.restul vine de la sine
Good Luck
sunt dvd-uri normale de jocuri pt ps3 sau numai blue-ray? Care sunt mai bune?
Bookmarks