hardul se poate schimba cu unul de laptop si e chiar foarte simplu![]()
iti recomand sa citesti: How to upgrade your PlayStation 3 hard drive - Features at GameSpot si sa folosesti unul de 5400 de rpm.![]()
hardul se poate schimba cu unul de laptop si e chiar foarte simplu![]()
iti recomand sa citesti: How to upgrade your PlayStation 3 hard drive - Features at GameSpot si sa folosesti unul de 5400 de rpm.![]()
va amintiti de lansarea PS3 Slim... vreti sa spuneti ca la noi nu s-a observat diferenta de pret
![]()
salut, la ps3 media server, cand incerc sa copiez un film de pe pc pe consola de 12 gb, sau mai mic, se intrerupe copierea, si imi da eroarea :80030928 - an error ocurred during tranfer. Imi puteti spune ce pot face?
Rumor: Resident Evil 6 to be Timed Exclusive � Everything HQ
poate o stire ceva, cine se ocupa, ms
daca pui unul pe usb cel mai probabil til vede ca stick. o sa apara in fiecare meniu (photo etc). dar no sa poti sal folosesti ca pe cel normal . adica no sapoti pune demouri, saveuri, game data etc. astai dif. daca tot iei , ia unu normal, ca e si mai ieftin, si bagal direct in ps3.
Parerea mea....de ce sa iei de 160...dai putin mai ieftin pe el fata de cel de 320....dar punand si dif care o dai si pe hard care vrei sa l inlocuiesti(asta in cazu ca l ai tu acasa ar merge)nu ajungi aceeasi bani???si la 320 mai gasesti si cu un joc la "pachet"(eu unu asa mi am luat)
Momentan am doar cont UK pt psn store si ma interesa sa iau un card de 20 lire. Dar ma intrebam, daca-mi fac cont pe US si iau card de 20$, preturile de pe store cum sunt? E conversie 1:1 dolar/lira? Adica, daca hustle kings e 6 lire in uk, e 6 dolari si in US? Sau in US e mai scump?
Am descoperit problema, porturile usb de la consola nu functioneaza.( am incercat cu controlerul original si nu incarca , apoi cu un stick si nimic).Aveti idee cum se rezolva chestia asta?!
Multumesc anticipat
Un joc care pe UK costa 6-7 lire pe US costa vreo 10$. Deci daca cumperi un joc de pe UK sau de pe US o sa platesti aproape la fel.
Mai incerc odata cu intrebarea mea: daca achizitionez un PS3 din UK, am vreo garantie care sa fie valabila la noi, fiind ambele tari UE sau nu?
eu in locul tau as merge la risc daca e super oferta. Eu am una US de la webpredator , un slim luat exact la lansare , dar daca ar fi sa o schimb , mi-as lua de aici sa am garantie ....as sta mai linistit .
Nu cred ca ti-o repara astia d'aici ....sau sa ti-o schimbe daca e cumparata de oriunde din UE ....dar e doar parerea mea
Nu uita unde traiestisi gandeste-te bine daca vrei neaparat garantie
![]()
A fost adusa din UK acum 2 ani si cea internationala a expirat.Multumesc , nu m-am gandit, am sa incerc la el.
Paper Wars: Cannon Fodder is the Worst Game Ever, hits PSN Tuesday – PlayStation Blog
Hello PlayStation fans and readers! By now, you might be wondering about the title to this blog post. Why would anyone be proud to be associated with the worst of anything? Well, if you’re wondering that, you probably don’t know much about our team here at iFun4All, our upcoming PlayStation mini Paper Wars: Cannon Fodder and our goal of creating the worst game of all time!
salut, la ps3 media server, cand incerc sa copiez un film de pe pc pe consola de 12 gb, sau mai mic, se intrerupe copierea, si imi da eroarea :80030928 - an error ocurred during tranfer. Imi puteti spune ce pot face?
Bookmarks