inFAMOUS 3?
in dreapta jos scrie "limbo city" nu e din Devil May Cry ?
Si tot acolo apare "Saru! Get You!" din joculetele alea arcade? Million Monkeys.. Ape Escape?
Sunetul ala electric seamna foarte mult cu inFamous...(plus ca tipa aduce in pic cu Nix)
In dreapta sus este un fel de ceas de perete care are semnele X cerc triunghi patrat...nu stiu de unde vine
semnul Limbo City este sprijinit de o cutie care are un "1" si un"7" pe ea, o fi ceva legat de conceptul Box1-7 care inseamna 7 in 1, este un concept de 7 cutii de la mica la mare gen Matroska.dar nu stiu la ce face referire
Tipa e din clipul intitulat "michael" unde apar mai multe personaje, Drake (Uncharted), Cole (InFamous), DeadSpace 3, Medal of Honor, Metal Gear Solid...si multi altii, insa doar tipa e aceiasi, environment-ul este diferit si contine niste elemente gen hint-uri, cred ca acum anunta subtil doar o parte din prospaturi
Cred ca prin teaser-ul asta anunta mai multe "jucarii" de-o data![]()
Salut,
am si eu o problema. Mi s-a blocat consola de 2 ori in timp ce ma jucam, nu mai raspundea la nicio comanda si a trebuit sa-i dai restart. Vreau sa stiu daca este de la consola sau disc, ar trebui sa ma duc cu ea la garantie?
Thx.
O intrebare de 10 mii de puncte: are cineva idee daca pot incarca controlerul la una din mufele USB ale routeului? Se strica ceva?
Dragut noul Store (se misca la fel ca cel vechi), dar momentan mi se pare mai greu de navigat si pe pagina principala ar putea sa puna mai mult accentul pe jocuri, nu pe movies si TV.
Si poate sa-mi spuna si mie cineva unde gasesc episoadele Access ? Inainte erau unde erau si trailerele pentru jocuri, dar acum nu mai le gasesc.
Episoadele Access le gasesti la APPS->Other Media->Access
Putem vedea zona de filme si tv dar nu putem cumpara? Imi zice mereu "There are no items that you can purchase at this time"
de ce nu ar fi bine? ar trebui sa existe o explicatie tehnica.
Eu il incarc pe al meu de la bun inceput la USB-ul de la laptop sau de la router si folosesc numai cablul original pt ca este mai bun. n-am avut niciodata probleme si nici nu vad de ce as avea. totul este sa ti-l recunoasca ca sa ti-l poata incarca.
este vorba de tensiunea care intra si incarca controllerul iar pe USB nu gasim decat 5V. atat cat este si prin USB-ul PS3-ului.
2 blocari in 3 jocuri imposibil, poate 2 blocari in 2 jocuri, si de aia te intrebam ca sunt anumite jocuri care mai fac figuri.
daca persista blocajele mergi cu ea in garantie, daca mai ai...
Salut,
Aceasi problema am si eu, tot fifa 13 ma jucam. Daca ai aflat ceva te rog sa ma anunti si pe mine.
Thx.
acelasi raspuns ca si mai sus, urmareste topicul FIFA 13 de pe forum si ai sa afli mai multe direct de acolo. momentan exista un patch care inca nu stiu cate dintre problemele existente a rezolvat sau nu
Salut.
Un magazin de incredere unde pot cumpara un PS3 500 GB fara FIFA 13 ?
Multumesc.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks