Re edit: am inteles, ce ai spus acolo, intrebarea mea era daca ambii useri, user a si user b, pot juca jocul in acelasi timp
Re edit: am inteles, ce ai spus acolo, intrebarea mea era daca ambii useri, user a si user b, pot juca jocul in acelasi timp
Nu poti fi logat pe acelasi cont, pe 2 console, in acelasi timp. Poti juca acelasi joc in acelasi timp pe 2 console, dar pe 2 conturi diferite.
Jocul poate fi jucat in acelasi timp pe ambele console.
A are pe consola C1 userul psn A1
B are pe consola C2 userii psn A1 si B1
A1 are activate 2 console: C1 si C2
A descarca jocul J pe consola C1 de pe A1
B descarca jocul J pe consola C2 de pe A1
B poate juca jocul J si pe userul B1
A1 nu poate fi online si pe C1 si pe C2.
J poate rula in acelasi timp si pe C1 si pe C2.
Daca A1 va fi si pe C3, pe C3 nu se mai putea juca J fara sa dezactiveze C1 sau C2.
Pare a fi legat de HDD-urile mari PS3 users report 4.45 update locks up systems, may be tied to large HDDs (updated)
salutare
am si eu o problema cu tigaia mea..am vrut sa ma conectez cu un alt user direct ..fara sa ma deloghez de pe contul cu care eram deja! acum nu mai vrea sa se conectez pe nici un cont ...am dat restart la router(am conexiune wireless)..am dat reset la consola si tot nimic...imi da eroare 8002a548 !
am caut prin posturi dar am capul plin de nervi..rog un pic de ajutor cine a mai patit
Multumesc
unde sa te loghezi pe PSN sau consola? da mai multe detalii despre cont. sa stii ca eroarea arata ca pierde conexiunea si ca ar fi ori de la router ori nu-ti merge bine internetul. ce FW ai pe consola? incearca sa faci conexiunea prin cablu sau sa resetezi conexiunea WiFi de la consola.
Este picat PSN-ul. Nici eu nu ma pot loga. Si aveam chef de Last of Us multiplayer.
Posibil sa aiba legatura cu firmwareul care a cauzat probleme.
Mie-mi merge.
De cateva minute am iesit din Tekken Revolution (care e online only) si acum am intrat in The Last of Us sa le explic cum sta treaba in mp.
eram deja conectat cu eagle_eye_bc....si vroiam sa ma conectez cu alt id.....dar nu am dat delogare mai intai am dat direct...si mi-a aprut eroare respectiva.....cand am vrut sa intru inapoi pe eagle_eye ..nu am mai reusit aceeasi eroare
am ultima versiune de fw
am inchis routerul pt cateva secunde si apoi l-am deschis...tot asa mi-a dat
am resetat consola ,la fel ...eroare
am incercat sa intru in browserul ps3 si merge
Incearca sa schimbi conexiunea. Treci pe wired si vezi daca merge.
Tot asa schimb si eu intre useri si nu este nici o ptoblema.
am sa mai astept un pic..poate isi revine...daca nu il fac slim
LE: Sa inteleg ca e cazut psn-ul pana la urma ? pt ca nu reusesc nici de pe pc sa ma conectz la psn
De site-ul asta zici?
Merge...
@geosnyper mai incearca si mai tarziu, o ora, doua, in mod normal nu ar trebui sa ai probleme daca schimbi idori este picat PSN si RonanN1 are o conexiune directa la un server special Sony
ori o parte din useri au probleme in urma ultimul FW si unele servere sunt inchise, naiba stie sigur
dar incearca mai tarziu
![]()
un mic guide pentru cei care ati avut probleme astazi cu FW
Sony "Currently Confirming" the Number of PS3 Owners Affected by 4.45 Firmware Update, "Conducting Investigations" to Find Cause - PlayStation LifeStyleBoot into safe mode and re-update the firmware. To access safe mode (I didn’t know it existed until this): Power off the PS3, then hold down the power ‘On’ key until the system has powered up three times. Do not release the power key until the third power up.
The 1st power up is normal mode (which is broken), the 2nd is video reset mode (which won’t help) but the 3rd will bypass the broken firmware and let you re-update.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks