Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1004 of 1174 FirstFirst ... 4 504 904 954 994 1002 1003 1004 1005 1006 1014 1054 1104 ... LastLast
Results 20,061 to 20,080 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20061 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Re edit: am inteles, ce ai spus acolo, intrebarea mea era daca ambii useri, user a si user b, pot juca jocul in acelasi timp

2. #20062 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu poti fi logat pe acelasi cont, pe 2 console, in acelasi timp. Poti juca acelasi joc in acelasi timp pe 2 console, dar pe 2 conturi diferite.

3. #20063 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Jocul poate fi jucat in acelasi timp pe ambele console.

A are pe consola C1 userul psn A1
    B are pe consola C2 userii psn A1 si B1

A1 are activate 2 console: C1 si C2

A descarca jocul J pe consola C1 de pe A1
    B descarca jocul J pe consola C2 de pe A1

B poate juca jocul J si pe userul B1

A1 nu poate fi online si pe C1 si pe C2.

J poate rula in acelasi timp si pe C1 si pe C2.

Daca A1 va fi si pe C3, pe C3 nu se mai putea juca J fara sa dezactiveze C1 sau C2.

4. #20064 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    Din ce am inteles Sony a retras update-ul, totusi fiti precauti ...

PlayStation 3 firmware update reportedly bricking consoles | VG247
    Pare a fi legat de HDD-urile mari PS3 users report 4.45 update locks up systems, may be tied to large HDDs (updated)

5. #20065 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu l-am facut si nu are nimic. Am SS de 500gb si merge brici.

6. #20066 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Same here , un slim upgradat la 1 TB

7. #20067 SP
    Member geosnyper's Avatar
    salutare
    am si eu o problema cu tigaia mea..am vrut sa ma conectez cu un alt user direct ..fara sa ma deloghez de pe contul cu care eram deja! acum nu mai vrea sa se conectez pe nici un cont ...am dat restart la router(am conexiune wireless)..am dat reset la consola si tot nimic...imi da eroare 8002a548 !
    am caut prin posturi dar am capul plin de nervi..rog un pic de ajutor cine a mai patit
    Multumesc

8. #20068 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    unde sa te loghezi pe PSN sau consola? da mai multe detalii despre cont. sa stii ca eroarea arata ca pierde conexiunea si ca ar fi ori de la router ori nu-ti merge bine internetul. ce FW ai pe consola? incearca sa faci conexiunea prin cablu sau sa resetezi conexiunea WiFi de la consola.

9. #20069 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Este picat PSN-ul. Nici eu nu ma pot loga. Si aveam chef de Last of Us multiplayer.

Posibil sa aiba legatura cu firmwareul care a cauzat probleme.

10. #20070 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mie-mi merge.

De cateva minute am iesit din Tekken Revolution (care e online only) si acum am intrat in The Last of Us sa le explic cum sta treaba in mp.

11. #20071 SP
    eram deja conectat cu eagle_eye_bc....si vroiam sa ma conectez cu alt id.....dar nu am dat delogare mai intai am dat direct...si mi-a aprut eroare respectiva.....cand am vrut sa intru inapoi pe eagle_eye ..nu am mai reusit aceeasi eroare
    am ultima versiune de fw
    am inchis routerul pt cateva secunde si apoi l-am deschis...tot asa mi-a dat
    am resetat consola ,la fel ...eroare
    am incercat sa intru in browserul ps3 si merge

12. #20072 SP
    Incearca sa schimbi conexiunea. Treci pe wired si vezi daca merge.

Tot asa schimb si eu intre useri si nu este nici o ptoblema.

13. #20073 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Mie-mi merge.

De cateva minute am iesit din Tekken Revolution (care e online only) si acum am intrat in The Last of Us sa le explic cum sta treaba in mp.
    Pentru ca erai logat atunci cand a picat. Toti userii care sunt online in momentul in care pica reteaua sunt transferati pe niste servere de backup si pot ramane online atata timp cat nu se delogheaza.

14. #20074 SP
    Mie-mi merge.

Tocmai am oprit PS3-ul (ca sa vad daca-mi face figuri) si totul merge normal...

Adevaru-i ca romani nu prea vad online...doar 3 prieteni din UK
    • 1 joaca GTA IV
    • 1 e idle
    • 1 e pe netflix
    Si acum vad ca a intrat un roman e idle (Arpad81)
    Attached Images Attached Images img_2224.jpg

15. #20075 SP
    am sa mai astept un pic..poate isi revine...daca nu il fac slim
    LE: Sa inteleg ca e cazut psn-ul pana la urma ? pt ca nu reusesc nici de pe pc sa ma conectz la psn

16. #20076 SP
    Quote Originally Posted by geosnyper View Post
    pt ca nu reusesc nici de pe pc sa ma conectz la psn
    De site-ul asta zici?
    Merge...

17. #20077 SP
    @geosnyper mai incearca si mai tarziu, o ora, doua, in mod normal nu ar trebui sa ai probleme daca schimbi id ori este picat PSN si RonanN1 are o conexiune directa la un server special Sony ori o parte din useri au probleme in urma ultimul FW si unele servere sunt inchise, naiba stie sigur dar incearca mai tarziu

18. #20078 SP
    un mic guide pentru cei care ati avut probleme astazi cu FW

Boot into safe mode and re-update the firmware. To access safe mode (I didn’t know it existed until this): Power off the PS3, then hold down the power ‘On’ key until the system has powered up three times. Do not release the power key until the third power up.

The 1st power up is normal mode (which is broken), the 2nd is video reset mode (which won’t help) but the 3rd will bypass the broken firmware and let you re-update.
    Sony "Currently Confirming" the Number of PS3 Owners Affected by 4.45 Firmware Update, "Conducting Investigations" to Find Cause - PlayStation LifeStyle

19. #20079 SP
    Si la mine merge pe web. Nu am intrat inca pe consola...

20. #20080 SP
    La mine si-a revenit. M-am putut loga.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.