Ai instalat ultima versiune de soft???
Nu e de la joc!eu pateam exact la fel cu Uncharted1,si mi-a zis un tip aici sa instalez ultima versiune de soft,am instalato si apoi nu am mai avut nici o problema,doar k eu cum stau foarte mult timp pe net dupa o perioada de 1 ora aprx.mi se blocheaza,doar problema asta o mai am in rest merge perf.
Salutari All!
ce headset imi recomandati?
---------- Post added 20-12-2009 at 08:50 PM ----------
acesta este bun? ShopTo.Net - Gioteck EX 01 Bluetooth Headset - Sony PlayStation 3 (PS3)
Dupa nici un an de folosire, tre sa-mi duc Samsung-ul seria 5 la service (inca nu gasesc carticica TV-ului sa va zic exact modelul). I-a aparut o zona maricica cu pete intunecate in partea dreapta; de la distanta zici ca-i praf, dar din apropiere se vede ca petele-s in profunzime.
A mai patit cineva ceva asemanator? Nu l-am lovit, nu l-am apasat in zona aia. Petele nu-s foarte deranjante, se observa mai tare pe fundal alb. Nu mi-as bate capul cu ele, dar ma gandesc ca s-ar putea sa se agraveze fix cand raman fara garantie (vestita faza de la Altex in care un angajat iti zice ca ai 2 ani garantie, altul zice ca ai doar un an etc.)
---------- Post added 21-12-2009 at 05:31 AM ----------
Eu mi-am luat recent un BH-105 de la Orange, 70 ron, merge perfect. S-a conectat rapid la PS3, nimic de reprosat.
Si eu am patit la fel superman , bine , eu am televizorul de vreo 2 ani , daca nu mai bine .... Dar in coltul dreapta sus, mi-au aparut acele pete ca de praf pe care le descrii si tu , iar cand las mai mult pe BoomTV , imi ramane imprimata sigla lor
Cum adica din prima generatie ca am consola de vreo 2 luni...practic e noua.E varianta de 80Gb si am firmware 3.10 pe ea...nu am facut update la 3.15 pt ca din cate stiu este optional si nici nu cred ca mi-ar rezolva problema. Oare ar fi mai bine sa nu mai bag U2 in consola daca risc ceva din cauza lui ?
O sa-l fac insa nu stiu sa se fi spus pe undeva ca ultimul update (3.15) sa rezolve pb cu U2 pt userii care au asemenea neplaceri cum am eu. Din cate stiu 3.15 aduce posibilitatea de a face transfer de date dp un ps3 pe altul si chestii d-astea nicidecum nu zice nimic de rezolvarea unor pb cu U2, dar o sa-l fac in speranta ca o sa scap de aceasta nebunie
Am si eu o problema : Am net de la CLicknet de vreo 3 saptamani, pana acum a mers bine, dar in ultimele zile pica mereu din 10 in 10 minute la PS3 numai, si zice mereu DNS error(80710102), dar numai la PS3 pica mereu nu stiu ce sa ii mai fac ca disper..... , netul la pc merge......, e f f ciudat ca a mers bine pana acu , iar de 4 zile tot pica mereu mereu mereu... poate a mai avut cineva problema asta si ma ajuta cu o indicatie ceva... un sfat
Aceeasi problema am avut-o si eu. Tot net de la Clicknet. Am revolvat chemand echipa de la romtelecom care a schimbat vechiul fir de la telefon. Cel care vedea de pe scara si intra in priza de la telefon.
Si eu patesc chestia asta destul de des..Dar am schimbat adresele DNS..Eu am configurata reteaua pe IP-uri si schimb DNS-ul..Dar nu stiu ce are..Uneori nu merge si peste 10 minute daca dau Sign In merge cu aceleasi DNS-uri..
Am si eu o problema , si anume , incerc sa intru in multipleier cu uncharted 2 , incearca sa se conecteze si imi da o eroare de genul:Invalid internet conection. In the XMB , go to settings , network settings, internet connection test and make sure your NAT Type is 1,2 or 3 .Intradevar cand fac testu la NAT Type scrie Failed , cum pot rezolva problema sa trec acolo 1, 2 sau 3 ,....multumesc.
am bagat si eu niste dns-uri la misto acu si ip-uri la fel sa vad daca face la fel, a trecut o ora si merge vad.... f f ciudat tre sa mai testez o zi sau 2, si mai revin apoi cu pareri.... sper sa mearga Hopa nu am postat bine ca dupa 10 min a si picat
Ma gandesc sa nu fie o problema cu serverul proxy..Voi folositi proxy?
Eu nu..si azi nu mi-a picat deloc..Dar mie foarte rar imi pica, cel mai des este cand aprind consola, nu se conecteaza si imi da eroarea..Imi pica foarte rar daca sunt deja conectat..
GameSpot's Best Games of 2009:
Uncharted 2: Among Thieves wins Best Technical Graphics
Uncharted 2: Among Thieves wins Best Voice Acting
Killzone 2 wins Most Improved Sequel
Killzone 2 wins Best Competitive Multiplayer
Killzone 2 wins Best Sound Design
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time wins Best Writing & Dialogue
inFamous wins Best Original IP
Demon's Souls wins Best Original Game Mechanic
Bookmarks