Am si eu o intrebare . Am un Visa Electron la Banca Transilvania ...pot plati pe zavvi/thehut cu el ?
Am si eu o intrebare . Am un Visa Electron la Banca Transilvania ...pot plati pe zavvi/thehut cu el ?
Poate sa-mi trimita cineva un cod de reducere pentru zavvi pe PM? Urmeaza sa dau o comanda de vreo 55 lire si ar prinde bine un mic discount.
IPaul, treaba NU difera de la oficiu postal la oficiu postal, toti au aceleasi reguli. Iti cere sa vada ce ai in pachet in cazul in care trimiti in afara UE. La fel ca si la primire, ti-l deschide in caz ca pachetul este venit din afara UE.
Am comandat si eu pt. prima data pe The Hut ,data expedierii zic ei ca a fost pe 03.02.2012. Din experienta celor care ati mai comandat standard delivery, mai am vreo sansa sa-l primesc sau e ratacit pe undeva intre the hut si posta romana...
Postasul zice ca nu am primit nimic de genul asta,il stiu de multi ani,e un tip ok.
Daca are cineva un cod de reducere pt zavvi i-as fi recunoscator. Vreau sa impusc niste produse de peste 80 de lire si mi-ar prinde bine discount-ul.
Multumesc anticipat si astept un cod pe PM,
L.
Nu cred ca ajunge asa repede, am mai facut comenzi la ei si au durat 1 saptamana pana au ajuns. Pe Shopto.net nu pot face precomanda pentru ca nu am card de credit
Am si eu o intrebare legata de ridicarea unui pachet de la posta.
Fiindca urmeaza sa-mi expire buletinul la sfarsitul lunii, azi am fost si am depus actele pt reinnoire si mi-au oprit buletinul vechi.
Mie in zilele urmatoare imi va sosi o comanda care sigur va fi cu aviz si ridicare de la posta. Oare e posibil sa ridic pachetul legitimandu-ma cu altceva (de ex permisul de conducere pe care e trecuta si adresa + eventual copia dupa buletin daca e nevoie de alte date)?
Am luat mk9 komplete edition ps3 de la emag si nu are coduri pt film si muzica pt ca e zona 2 - super in EU
Extra 11% Off pe Sendit.com
Your Unique Code: 2123-S5X8-45PS
Care-i faza cu jocurile trimise de zavvi, de ce sunt considerate scrisori deși arată ca niște colete de dimensiuni mici? P�nă acum poștașul �mi lăsa preaviz, �nsă ultimele două jocuri pe care le-am primit mi-au fost lăsate pe cutia de scrisori �n scara blocului, noroc că le-a găsit cineva și a avut bunăvoința să mi le aducă la ușă.
Care ar fi soluția ca pe viitor să nu am surprize neplăcute, �nchirierea unei căsuțe poștale? Dacă a făcut cineva acest lucru, care este diferența �ntre o căsuță poștală nominală și una nenominală?
Bookmarks