Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 926 of 1174 FirstFirst ... 426 826 876 916 924 925 926 927 928 936 976 1026 ... LastLast
Results 18,501 to 18,520 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #18501 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

2. #18502 SP
    Junior Member AlexMihai's Avatar
    Salut ! Am si eu o problema.Am un PS3 de 80 Gb si de curand l-am conectat la un cablul HDMI.Totul a mers perfect pana cand am ajuns la apartament ( PS3-ul l-am conectat la HDMI cand eram la casa,acolo am LCD ) . La apartament am un televizor normal fara compatibilitate HDMI si cand am conectat PS3-ul cu cablul normal ( cel cu trei mufe de culori diferite ) mi-a aparut ecranul negru chiar daca el mergea . Vreau si eu un sfat pentru a rezolva problema,multumesc!

3. #18503 SP
    Junior Member Jumong's Avatar
    Pot instala Driverul cumva sau am luat teapa cu controlerul hama?

4. #18504 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Alex este normal,stai linistit
    Cu sistemul oprit tine apasat butonul de power 5 -8 secunde pana auzi al 2 lea beep
    Asta va reseta setarile video si vei avea din nou imagine

5. #18505 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    de parca piata jocurilor SH este cea mai dezvoltata piata SH din lume.
    Asta nu este motiv, sau daca este...este chiar stupid. Orice produs din lumea asta care poate fi revandut nu aduce vreun extra profit producatorului.
    mi-am laut TV, il vand ...producatorul nu primeste nimic, am o masina o vand si tot asa...la fel si cu jocurile si cu muzica etc etc.
    Probabil ca s-au gandit ca au puterea sa faca treaba asta, pot controla miscarile astea si vor sa profite de asta.

In 30 de ani vom avea un chip infipt in popou si orice ne cumparam trebuie activat pe la popou...si evident nu se va putea revinde....

Daca vroiau sa mai domoleasca piata SH puteau sa lanseze versiuni digitale ale jocurilor la jumatate de pret, nu la pret dublu acum sunt acum fata de un BR Disc...

6. #18506 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexMihai View Post
    Salut ! Am si eu o problema.Am un PS3 de 80 Gb si de curand l-am conectat la un cablul HDMI.Totul a mers perfect pana cand am ajuns la apartament ( PS3-ul l-am conectat la HDMI cand eram la casa,acolo am LCD ) . La apartament am un televizor normal fara compatibilitate HDMI si cand am conectat PS3-ul cu cablul normal ( cel cu trei mufe de culori diferite ) mi-a aparut ecranul negru chiar daca el mergea . Vreau si eu un sfat pentru a rezolva problema,multumesc!
    Tine apasat pe butonul power pana auzi 2 beep-uri , asta va da reset la imagine si vei putea sa vezi iar.
    Am patit-o si eu si incercam sa umblu ca orbu prin meniul consolei pana am citit undeva pe net cum se face

7. #18507 SP
    Member claudiutk's Avatar

Probleme si solutii Playstation 3

Quote Originally Posted by Jumong View Post
    Pot instala Driverul cumva sau am luat teapa cu controlerul hama?
    Cd-ul e pentru Windows, cumpără un Dualshock original

8. #18508 SP
    Junior Member AlexMihai's Avatar
    Am rezolvat,multumesc mult

9. #18509 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Cu placere,bine ai venit pe forum

10. #18510 SP
    Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Cd-ul e pentru Windows, cumpără un Dualshock original

Pe cutie scrie compatibil playstation 3 si cel de la Altex a spus ca o sa mearga dar pauza.

GAMEPADUL MERGE dar pana sa intru sa joc.

Deja am dat 1600 lei pe ps si nu pot lua gamepad original acum. Si pe hama am dat 40 lei.

11. #18511 SP
    Pai nu ai primit joystick original cu consola?

12. #18512 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

13. #18513 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Da chiar n-ai primit joystick?

14. #18514 SP
    Normal ca am primit joystick original .Am cumparat in + un joystick HAMA dar nu functioneaza in joc.

15. #18515 SP
    Pai si nu vad care e logica. De ce nu te joci cu cel original? lol

16. #18516 SP
    De ce mi.am mai luat unul care nu e original? Sa ma joc in 2.
    Dar celalalt joystick nu funtioneaza complet.

17. #18517 SP
    Atunci nu stiu ce sa spun.. Eu am tot la fel un gamepad de la Hama si nu am avut probleme , pot sa ma joc orice joc cu el.
    Strange bani si ia unul original , eventual fa cheta cu amicul tau si luati-va unul.

18. #18518 SP
    Ce model de Hama ai? L.ai setat cumva?Ai instalat driverul?

Eu am asa:

19. #18519 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai cam luat teapa. Controller-ul de PS3 pe langa senzorii de proximitate, simte si presiunea cu care apesi butoanele. In timp ce acel Hama probabil ca nu o face. Unele jocuri se folosesc de functiile mai avansate folosite de Dualshock 3 sau Sixaxis. De banii de pe acel Hama gaseai macar un Sixaxis pe aria bazar si nu aveai probleme.

20. #18520 SP
    Deci nu merge de nici o culoare?sau nu va merge sa joc? Dar junctioneaza pe jumate...il poti folosi dar nu poti sa joci.
    La FIFA imi scrie ceva cu controller wireless

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.