o sa mai incerc sa fac din nou ce scrie mai sus cand ajung acasa. am citit pe undeva ca e posibil ca sa fie bulit hard-disk-ul
o sa mai incerc sa fac din nou ce scrie mai sus cand ajung acasa. am citit pe undeva ca e posibil ca sa fie bulit hard-disk-ul
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema?
Fac streaming PC->PS3 pe wireless cu PS3 Media Server.
Stiu ca sacadarea pe mkv-uri e de la wireless, dar de vreo 2 saptamani imi sare bucati bune din filme.
De exemplu ma uitam la Seinfeld, de la secunda 10 sare la minutul 5:20. Aseara am incercat sa ma uit la alt film, iar a sarit. Si s-a intamplat de multe ori in ultimele 2 saptamani.
Am dat restart la router, am mutat filmul/ele in alt folder, la fel.
Aveti idee de la ce poate fi?
Si sacadarea, este alta rezolvare in afara de cablu intre pc si ps3?
Multumesc.
Wtf? Ajung linistit acasa si zic sa intru sa ma joc putin... intru si imi arata ca nu pot sa ma joc ca am luat ban... ce naiba?! Am consola de 2 luni maxim . Cum naiba sa i-au ban ? Am intrat pe e-mail si nu am primit nimic.. Pot face ceva? Daca creez un alt profil merge sa ma joc sau e ban pe consola?
Am cumparat AC REVELATION -OTTOMAN EDITION si am primit un cod cu care poti cumpara de pe store AC 2 si AC Brotherhood cu 30% reducere.Daca are nevoie careva sa-mi dea un pm
Am cumparat-o din magazin si nu, nu este modata. Bine macar ca merge sa joc cu un alt account !![]()
E posibil sa te incadrezi la una din explicatiile de aici:
Reasons Why a PlayStation Network account can be b... - PlayStation® Community Forums
Poti sa intrebi acolo pentru clarificare.
salut
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru sistemul de protectie din sursa. mentionez ca am un ps3 slim cech 2504A care nu mai pot sa o aprind pentru ca intra in protectie
Incearca sa intrebi pe aici:
Servicii Console
Salutare baieti.Stie cineva la ce ma poate ajuta mai exact codul acela de la fifa 13?Decat pentru a juca pe net,in multiplayer?sau pot sa downloadez dlc-uri speciale,ori altceva...Vreau sa stiu ce pierd daca il iau sh,cu,codul folosit deja...multam
Fara cod nu vei avea acces online(asta include Ultimate Team si updateurile echipelor). Nu exista DLC-uri la FIFA...
Salutare.vreau sa-mi cumpar casti cu microfon cu fir pt Fpsurile online.oricare sunt compatibile?cele speciale pt ps3am vazut ca sunt foarte scumpe.dar ceva pana in 50lei gasesc?tv ul este samsung led d5000(cred). direct la tv se pot conecta?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks