Cam asta este primul pas, sa te axezi pe ceva cu intrare optica. Acum ramane de vazut ce optiuni ai in acel buget.
Cam asta este primul pas, sa te axezi pe ceva cu intrare optica. Acum ramane de vazut ce optiuni ai in acel buget.
Soundbar Akai ASB-3204 ASB-3204 - eMAG.ro ce ziceti de asta?
Ala nu cred ca are intrare optica. (vezi ca e mai ieftin aici Soundbar AKAI ASB-3204 | ALTEX)
Scrie acolo USB si Bluetooth... nu stiu cum se conecteaza.
Recunosc ca nu am fost atent la ce fel de conexiuni are dar raman la parerea ca e un sistem foarte reusit la banii aia.
Sennheiser U320 ..poate gasesti sh pe ebay sau amazon.
Sony Pulse (parca asa se numesc).
Din cele 2 clar Sennheiser.
---------- Post added 21-03-2013 at 06:28 PM ----------
Pana la urma daca vrei sistemul asta il poti conecta la ps3 prin cablu component (cel din pachetul ps3-ului) si un adaptor RCA-Jack, 3Jack-uri (nu stiu exact cum are conectica sistemul)
Stie careva cum pot face un campionat online (tur-retur) cu prietenii mei fiecare avand echipa lui?!. Ma refer la fifa 2013
Astazi aveam PS3-ul aprins, nu eram in niciun joc, si la un moment dat am avut o pana de curent. Dupa ce acesta a revenit, am reaprins consola, mi-a spus ca se va restarta si va verifica integritatea fisierelor, totul a mers foarte repede, n-am intampinat nicio problema. Intrebarea este: acest gen de situatie aparuta destul de rar poate afecta consola din punct de vedere hardware & software ?
Incerc (pe timpul noptii sau cand sunt plecat mai mult, apas intrerupatorul de la priza), dar cand se intampla "nefacuta" spontan, nu prea ai ce face, decat daca detii vreun ups![]()
http://www.ign.com/articles/2013/03/...d-ps2-classics
Intotdeauna o stire de genul acesta este departe de a se indeplini dar ar fi frumos sa avem trofee la jocuri precum FFVII , GTA:SA etc.
daca nu gasesti nimic cu intrare pe optic nu te mai complica si ia ceva 2.1 de calitate.
la pretul asta cred ca poti sa iei si acel logitec pana la urma si faci din el un sistem stereo cu doua boxe pe stanga si doua pe dreapta plus una centrala la deruta plus SW.
Se conecteaza prin 3 jack-uri, stanga+dreapta-spate, stanga+dreapta-fata, SW+centru. Vine la pachet cu o chestiuta de plastic, un adaptor pentru semnal stereo, dar nu am folosit-o si nu stiu daca combina cumva canalele stanga-dreapta pentru iesirea SW+central. Logic asa ar trebui...
Bookmarks