Intrebare : stiti cumva daca Logitech va avea suport si pentru PS4 ? Spre exemplu Logitech G27 , de curand am achizitionat si eu volanul asta si vroiam sa stiu daca vor avea suport si pentru noua consola .
Intrebare : stiti cumva daca Logitech va avea suport si pentru PS4 ? Spre exemplu Logitech G27 , de curand am achizitionat si eu volanul asta si vroiam sa stiu daca vor avea suport si pentru noua consola .
Daca luam cateva chestii in calcul (facts) am putea spune ca va fi compatibil:
1) USB3.0 este mai bun decat USB2.0 (deci nu vad probleme de comunicare)
2) Din surse, producatorii "DriverClub" au confirmat compatibilitatea cu toate produsele Logitech.
3) Noua arhitectura al PS4 va fi X86, atat timp cat G27 este compatibil atat PS3 cat si PC...din nou nu vad niciun impediment.
4) Cat de naivi ar fi Poliphony Digital sa nu traga sforile astfel incat sa-si asigure continuitate prin compatibilitatea volanelor Logitech?
In schimb nu am nicun indiciu negativ![]()
Al meu PS3 80 GB Phat in 2 ani la mine , cred ca am avut doar un freeze si aia de la navigatia pe web browsing .
Baieti...n-ati nimerit voi jocurile castigatoarevezi FIFA13, pana sa vina primul patch, freez-urile sau blocajele de orice tip erau la ordinea zilei. Si sunt o gramada de jocuri cu astfel de bug-uri.
Am comandat de la ShopTo un Mounting Bracket pt. a monta un hdd in ps3. dar se pare ca nu vrea sa mai vina ...
Am primit email de la ei pe 8 mai ca tranzactia s a finalizat cu succes, pachetul e pregatit si urmeaza sa plece cu urmatorul Royal Mail... si de atunci asa a ramas.. suntem in 25 si n am primit nimic.. wtf ShopTo ??
A mai patit careva asa cu acest ShopTo ?
Am un controller de PS3 DS3 care are butonul triunghi aproape intepenit (este recunoscut, dar nu face clickul pe care il fac celelalte butoane la apasare). Stiti daca se poate rezolva fara sa-ldeschid? Multumesc.
am o problema cu un logitech driving force gt..uneori in gt5 volanul incepe sa se miste singur;mai ales dupa ce intru in vreun parapet iar apoi dau cu spatele...iar in tdu 2 pe pc volanul scoate un pacanit destul de intens(cand masina ajunge pe la vreo 6-7 mii de ture) iar in interior se aude ca si cum o rotita se da peste cap..toate aceste sunete vin din partea stanga a volanului
Daca l-ai luat de la altex la promoţie s-ar putea sa aibă probleme, un amic de-al meu si-a cumpărat o chitara logitech la super pret, dar a venit crapata, bineînţeles ca nu au mai vrut sa o primească, au dat vina pe el :banghead:
Cand cumparati de la Altex cu livrare la domiciliu sa cumparati doar daca e cu transport Altex, deoarece se poate verifica produsul inainte de a-l plati.
cum recomandati sa pun ps3-ul pe birou, culcat sau in picioare? eu il am culcat, in birou, in locul unde se pune tastatura, pe tejgheaua de sub birou, care este pe rotite si cand bag dvd-ul trag in fata, dupa inapoi in spate...mentionez ca am ss si de aerisit eu zic ca e destul...
http://www.mobilier-birou.ro/wp-cont...aslin-mare.jpg
deci in locul tastaturii, am eu ps3-ul
http://leviathyn.com/wp-content/uplo...Comparison.png
sau
http://whatculture.com/wp-content/up...Super-Slim.jpg
multumesc
da bravo catalineatza..ii tineam pe aia la usa pana testam eu volanul in gt5...
revin in legatura cu driving force gt; l-am testat si in Dirt 3 si scoate acelasi pacanit de la tdu 2(am observat ca la tdu se intampla doar cand merg off-road)...iar in shift 2 unleashed cand sunt in meniu volanul trepideaza putin dar daca il misc isi revine..
e normal ?este din cauza force feedback-ului ?e primul volan cu FF pe care il am..inainte am avut un logitech wingman formula cumparat prin 2000...
m-am uitat si pe youtube la video-uri cu gameplay de dirt 3,gt5 si shift 2 si nu am observat astfel de probleme...
---------- Post added 27-05-2013 at 12:21 AM ----------
iata..
---------- Post added 27-05-2013 at 12:26 AM ----------
ascultati si la inceput(cand e volanul pe neutru)...aici jucam TDU 2 si mergeam in mod expres la 6-7.000 ture pentru ca atunci apare sunetul(dar si cand merg off-road sau Dirt3)
la gt5 pe ps3 sunetul apar destul de rar..
Are careva vreo idee cum as putea instala hdd-ul in ps3 fara acel suport? Ca nu gasesc pe nicaieri de cumparat si astept de mai bine de o luna jumate sa apara in stoc la magazine...![]()
Cumpăra din UK prin userul Robert Dinu! Pe amazon.co.uk il găseşti la 10£ plus 2 lire comisionul lui. Bafta!
Sau caută pe net/yt tutoriale fiindcă sunt soluții alternative, însă trebuie să fii un pic de minitechnicus![]()
mai ai varianta sa adaptezi o cusca de la un laptop nefunctional...exemplu
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks