Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1002 of 1174 FirstFirst ... 2 502 902 952 992 1000 1001 1002 1003 1004 1012 1052 1102 ... LastLast
Results 20,021 to 20,040 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20021 SP
    Member excess's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Da, credeam ca doar un "up" pe zi dar acum am vazut ca e la 24h!

adibose, nu vreau sa am 3 posturi consecutive, ma intereseaza in aria bazar sa-mi apara anuntu' sus! M-am uitat la orele postarilor si am crezut ca e un up pe zi dar e la 24h si de asta mi l-a unit cu precedentul!

Care-i faza cu 500mA si 300mA de pe spatele controllerului?? Nu merg ambele pe aceeasi consola??

2. #20022 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post

adibose, nu vreau sa am 3 posturi consecutive, ma intereseaza in aria bazar sa-mi apara anuntu' sus! M-am uitat la orele postarilor si am crezut ca e un up pe zi dar e la 24h si de asta mi l-a unit cu precedentul!

Care-i faza cu 500mA si 300mA de pe spatele controllerului?? Nu merg ambele pe aceeasi consola??
    Merg perfect, diferenta este doar intre baterii. Cea de 500mA tine mai mult si cea de 300mA tine mai putin.

3. #20023 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

4. #20024 SP
    Member Drag05azs's Avatar

Cel de 500mA e modelul mai nou

5. #20025 SP
    Member excess's Avatar
    E bn de stiut asta!!

6. #20026 SP
    Junior Member VladN's Avatar
    Care ar fii un pret bun de vanzare pentru un ps3 super slim cu 1 an si cateva luni de garantie? E de 500gb 1 maneta si 2 jocuri: nfs mw 2012 si far cry 3. Mentionez ca nu are nicio problema de functionare si estetic.
    Ma gandeam sa imi iau ps4 dupa ce o sa apara. Se merita sa vand ps3-ul si sa imi iau ps4?

7. #20027 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ca pret va trebui sa te orientezi pe bazar la consolele asemanatoare cu a ta.
    Insa daca se merita sau nu sa o vinzi doar tu poti decide asta. Eu personal nu ma grabesc sa scap de consola actuala pt ca mai sunt multe jocuri pe care inca nu leam jucat dar si pt ca vor mai aparea cateva jocuri ex: GTA 5 care inca nu a fost anuntat pe next gen.
    Partea proasta(pt vanzator) este ca in timp preturile la consolele din generatia actuala vor scade. Daca vrei sa iti recuperezi cat mai mult din banii investiti ar trenui sa o dai cat mai curand.

8. #20028 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    ca sa nu mai mentionez faptul ca vei da consola cu chiu cu vai pe un 400 de lei (in momentul cand va iesi next-gen)..dar cu jocurile o sa fie si mai si..asa iti iei acum jocuri pe care vrei sa le joci pe ps3 totul frumos si cand vei vrea sa-ti refaci banii te vei trezi ca vei ramane cu jocurile in biblioteca

9. #20029 SP
    Cand iti cumperi un produs nimeni nu iti poate garanta ca il vei putea revinde.

10. #20030 SP
    Member excess's Avatar
    Cum se poate face un schimb cu cineva de un joc de exemplu si sa am siguranta ca nu-mi iau teapa!? Adica sa trimit primu' jocu' si apoi "cica" sa-l trimita si respectivu'. Eu ma gandeam ca atunci cand eu primesc jocul sa platesc o suma de bani ...iar apoi dupa ce trimit si respectivul primeste jocul ....trimite banii inapoi! Sau se merge pur si simplu pe incredere?? Intreb pt ca n-am mai facut schimburi!

11. #20031 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se merge pe incredere si vezi si tu ce useri care au TR pozitiv si destul de mare si un numar de posturi pe forum, insa avand de vedere ca tu ai TR 0 probabil ca celalalt user iti va cere sa trimiti tu primul ca sa nu dai teapa

12. #20032 SP
    Member excess's Avatar
    N-ar fii o problema daca trimit eu primul! Numai ca nu trimit asa oricui!

13. #20033 SP
    Ce a spus andrew + cel cu TR mai mic trimite primul.

14. #20034 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Tocmai am reusit sa imprumut un PS3 pentru 1-2 saptamani.

Vreau sa imi cumpar Journey... cum fac asta? Mi-am facut cont... la tara am pus Romania (poate aici e greseala).
    Daca dau pe PS Store ... imi zice "Store not available in your country"

Sau ceva de genu. Sugestii?

15. #20035 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    N-ar fii o problema daca trimit eu primul! Numai ca nu trimit asa oricui!
    Te ghidezi dupa TR. Se merge pe incredere. Poti sa fii convins ca daca user-ul are deja vechime,minim 5-10 calificative pozitive si nu a fost pomenit pe thread-ul cu useri neseriosi,totul va fi in regula.

16. #20036 SP
    iti trebuie un cont de USA sau UK, iti pui o adresa reala din tara respectiva (un hotel ceva de genul) si de pe acel cont de USA/UK ori iti atasezi un card si cumperi direct cu el, ori iti cumperi un card de PSN care contine un cod si iti adauga direct sume de $10, $20 sau $50 de dolari in cont si astfel nu mai atasezi cardul de cont. acele carduri le gasesti si pe aria bazar de pe forum (de exemplu webpredator)

17. #20037 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    iti trebuie un cont de USA sau UK, iti pui o adresa reala din tara respectiva (un hotel ceva de genul) si de pe acel cont de USA/UK ori iti atasezi un card si cumperi direct cu el, ori iti cumperi un card de PSN care contine un cod si iti adauga direct sume de $10, $20 sau $50 de dolari in cont si astfel nu mai atasezi cardul de cont. acele carduri le gasesti si pe aria bazar de pe forum (de exemplu webpredator)
    Rahat. Tocmai ce gaseisem un Game ID care sa-mi convina cat de cat. Acuma ce naiba imi aleg
    ADica mai trebuie sa-mi fac un cont cu UK.

Sigur merge sa atasez card RO la cont UK? Nu are consola probleme?

18. #20038 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    NU merge sa atasezi card de RO pe cont de UK(nu poti sa schimbi tara la adresa cardului/de facturare si nu va functiona).
    Poti pastra contul de UK doar pentru download si cel de RO pentru jucat. jocurile care le cumperi de pe contul de UK le vei putea juca si pe contul de RO.

19. #20039 SP
    oricum poti sa-l joci de pe contul de RO tu doar faci cumparaturi de pe cel de uk asa ca id is still good se poate atasa, nu cred ca merge cu toate cardurile, dar eu iti recomand sa-ti cumperi un cod cu credit, cum ai aici -> Playstation Network Wallet Topups and Playstation Plus Subscriptions platesti prin paypal si nu mai atasezi niciun card

PS: a lamurit @gvingi76 problema iti iei direct acele carduri si ai rezolvat totul

20. #20040 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Faza e ca o sa vreau sa-mi iau PS+ si ala merge doar pe UK. Oricum... pe xbox am fost BigPETz ... si pe PS tot BigPETz. Hai sa zicem ca e ok.

Cardu am reusit sa-l atasez la cont, doar ca nu merge sa cumapr cu el. "An error has occured".

Cea mai ieftina varianta e 21 lire. Sau merge sa iau 2 de 5 lire?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.