Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1054 of 1174 FirstFirst ... 54 554 954 1004 1044 1052 1053 1054 1055 1056 1064 1104 1154 ... LastLast
Results 21,061 to 21,080 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21061 SP
    Junior Member acosaburca's Avatar
    Salut,

Am monitorul :
    [ HP 2210i ]

Am conectat PS3 prin HDMI (mufa HDMI-DVI), dar nu am sunet.
    Am iesire la monitor doar 3.5" jack normal.

Cum as putea sa am sunet la monitor ? (cablu sau adaptor)

Multumesc

2. #21062 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Monitorul tau are intrare de 3.5'.
    In principiu scoti video prin HDMI si sunetul prin celalat cablu. Vezi daca te ajuta astea:

3. #21063 SP
    Junior Member tYg3r's Avatar
    De vreo 2 zile mă confrunt cu o problemă la prietenul meu, îl conectam la internet wired, însă de 2 zile nu vrea.. becul din spatele consolei se stinge odată la câteva secunde.
    Să fie placa de rețea? Am încercat și alt cablu, alt cont de internet, însă la toate îmi scrie că userul sau parola este greșită și becul se stinge 1 secundă maxim 2

4. #21064 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Ps3-urile de 12gb au slot pt hhd ?

5. #21065 SP
    Locul exista, dar e gol. Si ai nevoie de "adaptor Hard disk SONY pentru PS3".
    Adaptor Hard disk SONY pentru PS3 | ALTEX

6. #21066 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    Salutare, aveti idee e vreo problema cu psn? Nu-mi apar prietenii in lista, dar online ma pot juca fara nici o problema. Multumesc

7. #21067 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ieşi si mai intra încă o dată, asa am păţit si eu in trecut

8. #21068 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    Am incercat de 2-3 ori varianta asta si nici un rezultat. Mersi frumos oricum.

9. #21069 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Am si eu cateva intrebari despre PS Plus. Daca am doua conturi facute pe adrese fictive din US/UK:
    - serviciul ps plus poate fi activat doar pe un singur cont banuiesc ?
    - pe care din aceste conturi ar fi mai recomandat, avand in vedere ca majoritatea jocurilor le cumpar din UK/EU ?
    - cum platesti pt activarea serviciului ? Iti cer card obligatoriu ?
    - iti cer sa atasezi card obligatoriu, chiar daca nu platesti direct cu el ?
    - exista vreo problema la discrepanta de adrese US/UK/RO ? Daca da, cum poate fi ocolita ?

Multumesc in avans !

10. #21070 SP
    1. Pe cate conturi vrei(dar nu vad de ce ai avea PS+ pe mai multe conturi)
    2. Unii zic ca pe UK/EU sunt jocurile gratuite mai bune. Raspunsul este de fapt in intrebarea ta.
    3. Cumperi carduri valorice sau direct card cu abonamnet PS+(aici in aria bazar sau pe alte siteuri - Playstation Network Wallet Topups and Playstation Plus Subscriptions ; Playstation Network Cards ... ). Nu cere card bancar cand cumperi abonamentul.
    4. Idem partea a 2-a din 3. Exista promotii de 1 luna gratuit. La acelea este necesara introducerea unui card bancar.
    5. Deocamdata nu. Si nu cred ca va exista.

11. #21071 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    5. Deocamdata nu. Si nu cred ca va exista.
    Multam de raspunsuri. Doar ca sa inteleg perfect. Daca am cont facut pe adresa UK si adresa de pe Card e de RO, pot folosi cardul pt achizitii ? Nu ma baneaza, nu imi respinge tranzactia pe discrepanta de adresa ?

12. #21072 SP
    Nu poti folosi card bancar de Romania pe cont de UK/US.
    De aceea trebuie sa cumperi acele carduri valorice cu care alimentezi walletul din Store.

13. #21073 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu poti folosi niciun card de credit, contul SEN il alimentezi cu prepay cards de pe cdkeys.com, allromedia.com sau electronicfirst

14. #21074 SP
    Inteleg ca pagina asta e pusa la vrajeala, daca nu poti folosi carduri din RO

PlayStation Romania - PLAYSTATION PLUS

15. #21075 SP
    Este pur si simplu traducerea. Neavand Store in Romania nu se aplica pentru noi.

16. #21076 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Exista vreun ghid de setup al PS3-ului pentru televizor? Nu prea imi place cum se vede. Am bagat demo FIFA14 in paralel, pe X360 si PS3. La ecranul cu alegerea echipamentului se vede o diferenta semnificativa la jucatori, intre X360 (sharp, bine conturat, fara AA) si PS3 (blurry si spalaciti).

Poate fi din cauza ca PS3-ul trece automat pe 720p in jocuri, iar TV-ul e full HD? Xbox-ul mentine 1080p tot timpul.

---

LE: Am setat RGB range pe Full si parca e OK acum..

17. #21077 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Incearca sa refaci setarile de internet la PS3. La mine asa si-a revenit cand nu a mers solutia precedenta.

18. #21078 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    Salut.Imi poate explica si mie cineva cum se poate cumpara de pe amazon.co.uk fara intermediar si cat ar costa lira?

19. #21079 SP
    Junior Member dorianyates's Avatar
    Iti faci cont la ei cu datele tale,iti trebuie si un card si dai comanda. Cum adica cat costa lira ? Curs BNR, Cursul valutar BNR la zi, Curs euro

20. #21080 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    La voi merge PSN-ul? La mine ma lasa sa dau sign in dar nu-mi incarca nici un prieten din lista, nu stiu ce naiba are?
    L.e. thks, a mers cu un restart la router.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.