Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 541 of 1175 FirstFirst ... 41 441 491 531 539 540 541 542 543 551 591 641 1041 ... LastLast
Results 10,801 to 10,820 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #10801 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Glitch-uri se foloseau in MW2 si inainte de modarea PS3-ului. Tocmai asta a omorat jocul.
    Aimbotul deja e soft separat, prea de tot.

2. #10802 SP
    Member BoTeAlEx's Avatar
    Nu stiu ce are ps3 meu, dar ma enerveaza rau.
    Am net prin router ( Asus RT G32) si nu stiu dar nu merge bine.
    - cateodata nu mi se locheaza in PSN
    - imi iese dintr-o data de pe PSN zice ca e o eroare si imi zice un cod
    - la medal of honor, joc online si mi se deconecteaza si imi intra in meniu

Nu stiu ce are. Va rog spuneti-mi ce sa fac.

3. #10803 SP
    Junior Member sufarSTARcmc's Avatar
    Salut. Am o problema cu trofeele. Sunt la 90% din joc (storyline Uncharted: Drake's Fortune) si am obtinut ceva trofee. Problema e ca atunci cand dau sync nu imi vede trofeele. Imi vede deacat 2, in joc imi arata mai multe. Am jucat cu aceasi salvare pe doua profile diferite, am inceput jocul pe PSN-ul RO, am copiat salvarea pe UK, si acum l-am copiat la loc pe RO, dar vad ca nu le vede. Cele 2 trofee pe care mi le vede sunt probabil cele pe care le-am obtinut inainte de a copia salvarea pe UK. Cine stie sa ma ajute, din cauza ca am copiat salvarea nu le vede, sau pentru alt motiv? In timp ce joc, trebuie sa tin consola conectata la internet pentru ca sa imi vada trofeele online? Pot face ceva ca sa nu trebuiasca sa iau jocul de la inceput ca sa imi vada trofeele?

4. #10804 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Salvarile nu contin si trofeele,trofeele raman pe contu pe care le-ai facut,nu pot fi transferate.Mai posteaza in 14 threaduri.

5. #10805 SP
    Raspunde-mi si mie complet ca sa nu mai fie nevoie sa fac mai multe posturi. Ce e de facut? am obtinut trofee si pe contul UK dar nu imi apare nimic. 2 trofee pe RO si 0 pe UK. De ce si ce e de facut. La asta vroiam raspunsul. mersi anticipat

6. #10806 SP
    Jocu trebuie terminat cap coada pe un singur cont.Trofeele raman salvate DOAR pe contu pe care ai jucat.

7. #10807 SP
    ok. mersi frumos, revin daca persista problema si dupa ce o iau dfe la inceput

8. #10808 SP
    Senior Member mark's Avatar
    N-o sa persiste problema, decat daca "persisti" tu

9. #10809 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Eu mi-am cumparat de curand un Ps3 Slim cu hdd de 320gb. Sunt absolut NOOB. Am niste intrebari:
    1)Cum transfer date(filme,muzica,poze..etc) de pe PC pe PS3...ce cablu imi trebuie?programe?
    2)Nu pot folosi alt jostick in afara celui pe care il am(original)? Am incercat cu un saitek si merge doar in menu...nu si in game.
    3)M-am speriat cand am vazut ce caldura scoate pe la spate. E normal? Xbox-ul360 era multtt mai racoros!
    4)Jocurile nu se instaleaza pe hdd ca la xbox? Doar la GT5 mi-a cerut o instalare...la uncharted 2 nu mi-a cerut nimic!
    5)Am vazut ca arata saves data...filmele puse...pozele...Dar nu as putea sa vad free space cat mai am si sa imi arate fix fiecare cat ocupa?
    Va rog sa nu uitati de faptul ca nu cunosc multe despre PS3, am avut xbox360...iar schimbarea este enorma pentru mine. Astept raspunsuri...Multumesc!

10. #10810 SP
    1. PS3 Media Server
    4. Se instaleaza partial la majoritatea ...dar iti cere in continuare sidiul
    5. System settings > system information

11. #10811 SP
    Banned Venom's Avatar
    Recomand Tversity. E mai bun ca PS3 Media server. Probat.

12. #10812 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    1. PS3 Media Server
    4. Se instaleaza partial la majoritatea ...dar iti cere in continuare sidiul
    5. System settings > system information
    Si cum dau instal la un joc!? Sau o sa iti ceara el instal la inceput? Si cu ce cablu conectez ps3 cu pc-ul?. O poza..un produs!

13. #10813 SP
    PS3 - PC = conexiune prin router ..banuiesc ca ai

O sa iti ceara jocu sa instalezi daca trebuie.

14. #10814 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    PS3 - PC = conexiune prin router ..banuiesc ca ai

O sa iti ceara jocu sa instalezi daca trebuie.
    One more question! Cum pun boxe ? http://www.turbozone.ro/fotografii/B...h_SPK-X530.jpg Eu am astea. Cum as putea sa le fac sa mearga la ps3?

15. #10815 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by DIAVOLINO View Post
    One more question! Cum pun boxe ? http://www.turbozone.ro/fotografii/B...h_SPK-X530.jpg Eu am astea. Cum as putea sa le fac sa mearga la ps3?
    Prin cablu optic, daca sistemul are intrare pentru cablu optic.

16. #10816 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by DIAVOLINO View Post
    sau prin cablu RCA al consolei

17. #10817 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by BoTeAlEx View Post
    Nu stiu ce are ps3 meu, dar ma enerveaza rau.
    Am net prin router ( Asus RT G32) si nu stiu dar nu merge bine.
    - cateodata nu mi se locheaza in PSN
    - imi iese dintr-o data de pe PSN zice ca e o eroare si imi zice un cod
    - la medal of honor, joc online si mi se deconecteaza si imi intra in meniu

Nu stiu ce are. Va rog spuneti-mi ce sa fac.
    Problema asta mi se intimpla si mie ( 1 data de 2 ori pe saptamana ) , problema era de la operatorul de net. Eu am RDS. In ultima vreme nu mi sa mai intimplat. Eu zic ca nu PS-ul e de vina.

18. #10818 SP
    Junior Member dumbo71's Avatar
    salut.ce trebuie sa fac pt a viziona youtube in forma HD de pe ps3 ?multumesc.

19. #10819 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    salut poti intra pe toate adresele de web pe ps3 sau sunt unele blocate si poti downloada torente pe ps3
    multumesc

20. #10820 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.