Salut .
Am si eu o problema cu un controller...de ex. la fifa13 cand sunt in joc incepe sa paseze,suteze,alunecari cu totul aiurea fara sa apas pe butoane...la battlefield 3 aceeasi poveste .
L-am resetat si nu se intampla nimic...stie cineva ce are sau ce trebuie facut sa revina la normal ?
P.S controller-ul a fost cumparat SH(aproape nou) acum 8 luni iar de 1 luna , 2 a inceput sa faca asa .
salutare .. se poate schimba nickname-ul cu care apar pe PSN si in jocuri online? adica sa nu mai fie id-ul de la adresa de mail. daca as face un cont nou probabil nu as mai putea juca jocurile activate pe cel vechi.
Salut..am incercat sa joc si eu Most Wanted , dar m-am lovit de un mare..mare update de 2 gb care mi-ar lua aprox 3 ore. Pot gasi update-ul asta in alta parte , sa il instalez de pe un stick sub forma de pkg?
Salut , o mica problema cu consola ... am observat recent ca nu mai imi functioneaza butonul de on/off cand e inchisa si il apas imi da 3 beep-uri ... si cand e deschisa nu face nimic la apasare ... bine ca merge XMB - ul din controller ... vreo sugestie de quick fix anyone ??? si acest eveniment e premergator la vreun ylod sau ceva de genul ???
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks