Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 954 of 1174 FirstFirst ... 454 854 904 944 952 953 954 955 956 964 1004 1054 ... LastLast
Results 19,061 to 19,080 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19061 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sub un minut. Dar nici nu am platine .

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    La voi cat dureaza pana se sincronizeaza trofeele? La mine doar vreo 10 minute

2. #19062 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stai linistit ca nici eu nu am.

3. #19063 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cam cat dureaza incarcarea completa a unui DualShock 3 ?

4. #19064 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    in mod normal sub 2h.

5. #19065 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    1-2h

6. #19066 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    2 ore

7. #19067 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    45'23"

8. #19068 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

9. #19069 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Salut .
    Am si eu o problema cu un controller...de ex. la fifa13 cand sunt in joc incepe sa paseze,suteze,alunecari cu totul aiurea fara sa apas pe butoane...la battlefield 3 aceeasi poveste .
    L-am resetat si nu se intampla nimic...stie cineva ce are sau ce trebuie facut sa revina la normal ?

P.S controller-ul a fost cumparat SH(aproape nou) acum 8 luni iar de 1 luna , 2 a inceput sa faca asa .

10. #19070 SP
    Are niste contacte imperfecte, poate daca il desfaci reusesti sa-l faci sa-si revina.

11. #19071 SP
    Am reusit sa il fac...merge bine acum .
    Mersi mult de tot , raman dator

12. #19072 SP
    Cu mare placere. Ce avea mai exact ?

13. #19073 SP
    Cu mare placere. Ce avea mai exact ?
    Am curatat foita aia de plastic cu contacte ...aia era problema

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

14. #19074 SP
    Junior Member Ker0Sen's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    La voi cat dureaza pana se sincronizeaza trofeele? La mine doar vreo 10 minute
    Din cate am vazut eu sub 1 min daca nu am facut sinc in 24h iar in jur de 2-3 min daca am jucat 3-4 zile fara sa fac sinc. Am stat 10 min cand am jucat aproape 1 an offline. Si a durat cam 10 min sa faca sinc

15. #19075 SP
    Member clax_117's Avatar
    salutare .. se poate schimba nickname-ul cu care apar pe PSN si in jocuri online? adica sa nu mai fie id-ul de la adresa de mail. daca as face un cont nou probabil nu as mai putea juca jocurile activate pe cel vechi.

16. #19076 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Salut..am incercat sa joc si eu Most Wanted , dar m-am lovit de un mare..mare update de 2 gb care mi-ar lua aprox 3 ore. Pot gasi update-ul asta in alta parte , sa il instalez de pe un stick sub forma de pkg?

17. #19077 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    salutare .. se poate schimba nickname-ul cu care apar pe PSN si in jocuri online? adica sa nu mai fie id-ul de la adresa de mail. daca as face un cont nou probabil nu as mai putea juca jocurile activate pe cel vechi.
    Atat timp cat contul vechi ramane pe consola vei putea juca jocurile activate pe acel cont cu oricare din utilizatori consolei respective.

18. #19078 SP
    Member clax_117's Avatar
    si in acest caz, in respectivele jocuri voi avea tot vechiul nickname banuiesc

19. #19079 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu, de ex.: daca tu cumperi fifa 13 de pe contul cu nick "vasile" si il joci online multi player pe alt cont(nick-gheorghe) iti apare id-ul contului respectiv

---------- Post added 04-03-2013 at 01:32 AM ----------

Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    Salut..am incercat sa joc si eu Most Wanted , dar m-am lovit de un mare..mare update de 2 gb care mi-ar lua aprox 3 ore. Pot gasi update-ul asta in alta parte , sa il instalez de pe un stick sub forma de pkg?
    Nu, dar poti sa te joci si fara update

20. #19080 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Salut , o mica problema cu consola ... am observat recent ca nu mai imi functioneaza butonul de on/off cand e inchisa si il apas imi da 3 beep-uri ... si cand e deschisa nu face nimic la apasare ... bine ca merge XMB - ul din controller ... vreo sugestie de quick fix anyone ??? si acest eveniment e premergator la vreun ylod sau ceva de genul ???

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.