se mai blocheaza ps3-ul cateodata in browser , mi se intampla si la mine .
E simplu, via HDMI nu puteti face recording... cel putin eu nu am auzit de nici-un device care sa "bata" protectia. Prin urmare, singura metoda viabila ar fi via Component cu ceva de genul acesta: HD PVR Product overview . E posibil ca orice tuner care are component si passthrough sa reuseasca acelasi lucru. But NO HDMI... Sorry.
Sunt asa de nedumerit, merita sa fac curatenia aceea cu ventilatoarele interioare? Mentionez ca am consola de un an jumate si numa acuma a inceput sa imi sune mai tare. Cei care ati facut that speedfan test au fost repercursiuni?
Eu zic ca poti sa-l faci linistit, dar te sfatuiesc ca inainte de asta sa aspiri cu un aspirator puternic peste tot pe unde vezi fante de aerisire, deci peste tot.![]()
aseara am bagat pentru prima oara MWF2 in consola,mi sau instalat trophy am facut vreo 16% dar nu mi sa facut update la trophy acolo la frends de ce ???
Ai facut sincronizarea ?
Scrie foarte clar si pe site-ul Sony. Actualizarea nu se face in real-time.
Citeşte aici, s-a mai discutat. Răbdare şi tutun, se remediază după un timp.
Azi am facut si eu update la 3.15 si am remarcat ca mi se opreste in jocuri adesea singur joystick-ul. Nu cred ca e de la faptul ca dau cu el de masa, ci am impresia ca e legat de noul FW. Si la voi s-a intamplat?
salut ....mi-am cumparat Dragon age origins pt ps3 sigilat de la medya galaxy ... si am introdus codurile promotionale prima data in meniu la joc in Download content si nu mi-a aparut nimic ...dupa aceea am incercat sa le introduc pe sit la ei si mi-au zis ca, codurile au fost folosite dar eu nu am primit nimic ...ce sa fac ..multumesc de ajutor !!
cred ca Uncharted 2 o sa aiba cele mai multe GOTY din ultimi ani
am fost suprins placut de alegerea celor de la gamespot la goty,dar total dezamagit de alegerea celor de la GT;pt mine mw2 a fost cea mai mare dezamagire din 2009
in legatura cu controllerul , cand iti zice battery low , il pui la incarcat frumos , cam cat timp trebuie sa il tii pana sa fie full ?
cand il am la incarcat , sting controllerul si becurile alea 4 pulseaza dar am obs ca dupa o perioada scurta 10-20 min se sting si asta mi a dat de inteles cum ca se opreste din incarcat , scot cablul din controler si il bag la loc si iara o ia la pulsat
Erm...cand zice battery low il pui la incarcat pana nu mai pulseaza nimic...scoti cablu si astepti sa dea iar battery low.
Bookmarks